Heeft de Apple Car een ronkende V8 aan boord?

Auteur: , 47 Reacties

En wij maar denken dat het een elektrisch gebakje gaat worden.

Apple Car render

Er is eigenlijk maar bar weinig bekend over het geheime project waar Apple aan sleutelt, verborgen achter gesloten deuren van een speciale faciliteit in Sunnyville, Californië. Wat het ook is, een omwonende is het spuugzat. Zo klaagt de bewoner over harde motorgeluiden ‘S avonds na elven. Zelfs wanneer de ramen gesloten zijn, aldus AppleInsider.

In een brief gericht aan de gemeente doet de bewoner zijn (of haar) beklaag. Apple heeft door de jaren heen diens stempel gedrukt op het stadje. Het techbedrijf beheert inmiddels zeven gebouwen in Sunnyvale. Of de bewoner het verhaal heeft aangedikt is moeilijk te zeggen. De aanklacht is afkomstig van slechts één persoon.

De ontwikkeling van het concept loopt niet vlekkeloos. Zo werd al eerder bekend dat projectleider Steve Zadesky zijn biezen heeft gepakt. Apple heeft naar verluidt 2019 op het oog als introductiejaar voor de auto, maar officieel heeft het techbedrijf nooit aangekondigd uberhaupt te werken aan een eigen voertuig.

Foto: render door Franco Grassi. Met dank aan Sjoerd voor de tip!47 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Geef hem 1miljoen en een Imac en je hoort hem vast niet meer klagen.
Het ‘vroem vroem’ is leuk als je zelf het pedaal indrukt,
Maar niet als een computer doet, terwijl hij je zo saai, veilig en slaapverwekkend mogelijk van A naar B probeert te vervoeren.
Inderdaad, een iPhone op wielen. Als ie maar niet ook zo snel breekt…
@michaelb: het is NO KIA
Wat een heisa om een appel.
@markjor: Inderdaad, wat een heisa . . . , maar anderzijds beheerst het Amerikaanse Silicon Valley wel de ganse wereld hedendaags, lees het volgende rapport er maar eens op na : http://ims.mediafin.be/optiext/optiextension.dll?ID=s6XsZsc0fKU3o1Ga1ksJhUU2vgx0HGuyv4gC2Xlh%2BtoFxGwIA5NGFYGyf1xM_O85PW3EP5GlECClpJlhvw1IWihR1mRQg . . .
Maar beter ook zo’n V8. M’n iPhone batterij begaf het vandaag al twee keer na er buiten in de ‘kou’ mee gelopen te hebben. Zal je maar gebeuren in zo’n elektrische ding op de snelweg.
@rvds15: hé. Elektrisch ding.
@rvds15: heb ik ook last van. Ben er mee naar de Apple store geweest. Als ik hem daar had gekocht kreeg ik een nieuwe. Hij is een jaar oud en komt bij Vodafone vandaan dus ik ben de lul. Sorry off-topic
@siebren: onzin, tele2 hier iphone 6 kreeg gewoon een nieuwe bijnde apple winkel
@trident: sorry was er vergeten bij te zeggen dat hij al meer dan een jaar oud is.
@rvds15: dan ben ik maar blij met mn samsung S4 met extra dikke 5800Mah accu, gaat met gemak 2 dagen mee, kou of geen kou!
Maargoed, laten we geen Samsung vs Apple discussie beginnen, Iphone’s zijn gewoon mooie en goeie toestellen
@bierbuik: pas wel op met wat je zegt, de zogenoemde fanboys lusten je rauw! 😉
@bierbuik: Samsung heeft al auto’s. Geen V8, wel eventueel een V6.
Wordt het straks weer een Apple vs Samsung discussie, maar dan op autogebied…
@theiz: Samsung heeft nog maar bitter weinig meer te maken met het automerk dat dezelfde naam draagt. Ik denk niet dat ze in Korea wakker liggen van een Apple-car…
@bierbuik: ik begin wel over mn Huawei, daarmee stoot ik toch niemand tegen het zere been?
@Thijsj: Ik met m’n Blackberry! Of lachen jullie mij dan allemaal uit? :-)
I-sound met nep V8 door de boxen, wat gaat ie hard he?
Achja, die persoon is vast een mooi verhaal zodat ze niet uit beeld verdwijnen met hun Apple car, maar weer ff in de spotlights komen en zo rustig verder bouwen
Wie schrijft dit op vrijdagavond? Petje af maar ga de stad in!
@basbasbas: okee Bas! Have fun, en niet te laat thuis he??
Dat zal heerlijk rijden (not)
Ben ik de enige die hier een magic mouse (apple muis) met wielen eraan in ziet?
Het zal een zelfrijdende batterij worden. M.a.w. een futuristische 2-persoons lijnbus.
Kan toch ook een volgauto zijn? Dikke van met Chevy V8. Meetapparatuur aan boord. Zoiets.
Turbinemotor toch?
Die V8 is de range-extender.
@SimonMc: because murica
Is het een iperformance?
Haha, het zou wel een goeie grap zijn.
Apple test de nieuwe “V8 luidsprekers” welke i.s.m. BMW zijn ontwikkeld.
@ffw88: welke? Gebruik jij echt “welke” in die context?

@poeperman: denkelijk moet het eerder “die” zijn in deze context, das de meest gebruikte vakterm, alhoewel “dewelke” ook heel af-toe-gebruikt wordt in niet commerciële nederlandstalige tijdschriften en site’s als het over luidsprekers gaat en apparatuur, zoals bv deze site : http://www.hifi.nl . . .
@exclusieviteitsfreak: Klopt idd. Thx voor je uitleg.
@ffw88: edit: Thanks voor je uitleg (voordat @poeperman weer begint)
@ffw88: Ik ben op latere leeftijd artistiek professioneel bezig, en weet hoe vooral de geldwereld draait, de armen zijn armer geworden en de rijken rijker, veroorzaakt door de Rothschild Bankdynasty, maar dat zal opgelost worden . . . , Dynastyen komen en gaan, dat is al meermaals bewezen . . .
@exclusieviteitsfreak: Velen zijn blijkbaar ineens wakker geworden . . .
ja, er is bewijs voor. net als dat er bewijs is dat ik rijker ben dan bill gates en bernie eclestone bij elkaar.

welke appel gelooft dit?
Apple kennende zit er een elektrische motor in en luidsprekers die een V8 nabootsen dmv een app. En ook batterijen die je niet zelf kan vervangen. En je zal een dure adapter nodig hebben om hem op te laden. De standaard adapters passen niet. Een jaar later komt er een model uit dat sneller is, grotere actie radius. Je zal deze onmiddellijk willen en je huidige model te koop zetten.
@driftkicker: of je houdt het huidige model en de accu van je MacBook gaat na 3 jaar nog meer dan 4u mee. Terwijl je eender wat doet. Mag zelfs keiharde porno zijn. Je pc haalt die waarden nog niet als hij vers van de pers komt. Om nog niet te spreken over achterhaalde prestaties na nog geen jaar.
@poeperman: persoonlijk koop ik elke 2 jaar een nieuwe iPhone en mijn vrouw heeft nog jaren plezier van het “oude” model. We hebben ondertussen ook 3 iPads waarvan de oudste compleet onbruikbaar is geworden door de laatste iOS 5 update. Mijn i7 iMac met SSD boot nog steeds binnen 14 seconden net als 5 jaar geleden toen ik ‘m kocht. Hij heeft nog nooit problemen, onderhoud of een virus gehad. Ik ben ook echt heel erg benieuwd naar die auto.
@driftkicker: Ik ga denkelijk binnenkort samenwerken met Apple, hetgeen te maken heeft met een nieuw te ontwerpen en te bouwen studio-complex, waarin een multifunctionele simulator gaat komen, door Barco : http://www.barco.com , en er ook een doorontwikkeling gaat komen in reële Holografie, waarvan al enkele experimenten zijn geweest : https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Ir_9JwcaNXg , en al te zien is in Hollywood films, zoals de Ironman films : https://www.youtube.com/watch?v=_VFFLVyOEuc , echter, in mijn complex komt daar een doorontwikkeling op, en door Barco zal gerealiseerd worden . . .
Heeft die ook Windows ?
@jaimyfiz: denk wek dat ie windows heeft want het is no kia , denk ook dat ie een dikke motor(ola) heeft.
@rubenpriest: Wat voor een gebakje dan?
@RubenPriest: wat voor een gebakje?
De wet van Betteridge: Als een artikel een vraag als titel heeft, is het antwoord altijd Nee

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).