Heeft Wiz Khalifa een Bugatti Veyron Rembrandt?

Auteur: , 24 Reacties

Deze Bugatti Veyron Rembrandt Edition is gespot in Beverly Hills, de kentekenplaten op het bruine carbon beest verklappen de naam van de eigenaar. Of is er iets anders aan de hand?

Bugatti Veyron Wiz Khalifa

Dat laatste dus, de rapper heeft waarschijnlijk een enorm vermogende fan. In tegenstelling tot wat de site Bossip probeert te beweren, is deze Bugatti niet van Wiz Khalifa. De eigenaar komt namelijk uit Qatar, deze Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Rembrandt Edition is van dezelfde eigenaar als deze McLaren P1. Deze 1200 pk sterke Veyron is één van de zes speciale “Les Légendes de Bugatti”-edities en is in een gelimiteerde oplage van drie stuks gebouwd.

Het is een eerbetoon aan Rembrandt Bugatti, en nu dus ook aan Wiz Khalifa. We kunnen ons er eerlijk gezegd heel weinig bij voorstellen dat meneer Khalifa’s doorrookte brein ook maar enig besef heeft van de historie achter dit bruine beest. Het zou wel een upgrade zijn ten opzichte van zijn Porsche 911. Of de eigenaar uit Qatar écht zo’n grote fan is, of dat Wiz de Veyron huurt voor een nieuwe videoclip of iets dergelijks zal nog moeten blijken.

UPDATE: deze verklaring van het kenteken is wellicht nog meer voor de hand liggend.24 reacties

Burj Khalifa: te hoog gebouw in Dubai.
Bugatti Khalifa: te lelijke auto (en te dure auto)
@volvo-s60-adept: voor degene die zich eraan stoort, de bijwoorden ‘te’ mogen ook weggelaten worden.
@volvo-s60-adept: Heb je last van hoogtevrees? Die bugatti is inderdaad lelijk maar om nou te klagen over de burj.. Mooi uitzicht
@volvo-s60-adept: Ik vind de Burj Khalifa niet te hoog (…)
@volvo-s60-adept: Mia Khalifa: te NSFW
Moest even googlen wat een Wiz Khalifa was. Blijkt het een rapper uit Pennsylvania te zijn. Goed weer wat geleerd.
Maar @CasperH; deze rapper heeft zijn Khalifa naam gewoon uit het Arabisch, waar Khalifa voor redelijk wat veel dingen in de trend van ‘opvolger’ staat.

‘The more general meaning of khalifa refers to the successors of the Prophet Muhammad. As described in Islsm, Muhammad gave no specific directions as to the choosing of his successor when he died. He had only asked Abu Bakr to perform the salat during his final illness.’

Kortom, als je naar jezelf als de Khalifa refereert, ben je waarschijnlijk een type die zichzelf erg goed vindt. Past vast goed bij eigenaar van een Veyron met een wrap.
@gregorius: haha, zo leer ik nog eens wat :)
@gregorius: Wiz is ook erg groot, hele bekende artiest. Kan mij niet voorstellen dat je het bekende nummertje black and yellow destijds niet gehoord hebt. Dit werd namelijk heel veel op de radio gedraaid…
@drivingpleasure: .. net gechecked op youtube…. kunnen ze geen kwaliteitsfilter op youtube zetten? Wat een bagger muziek is dat.
Radio Pilatus (Luzern, Zwitserland) draait dit gelukkig niet (tijdens de spits).

Interessante lyrics ook wel trouwens, als je tussen de black and yellows doorleest:
“Got a call from my jeweler, this just in
And Bitches love me ‘cause I’m messin’ with their best friends
Not a, but she a freak though
This ain’t for one night, I’m shinin’ all week, bro”
@gregorius: Het hoeft geen kwaliteit te zijn om op de radio gedraaid te worden, ben ik ondertussen achter.
@gregorius: Je hoeft het ook niet mooi of leuk te vinden, ieder zijn eigen smaak. Neemt nog niet weg dat hij een grote artiest is die heel bekend is. Dit werd zo vaak gedraaid dat je het wel tegen moet zijn gekomen gezien je het gewoon in winkels etc hoorde maar goed als je het niks vindt dan onthoud je het niet.
De tekst moet trouwens zijn: Got a call from my jeweler, this just in. Bitches love me ‘cause I’m fucking with their best friends. Not a lesbian but she a freak though. This ain’t for one night I’m shining all weak hoe.
@gregorius: By the way Radio pilatus is ook niet alles met hun one direction troep…
@drivingpleasure: klopt, maar wel t beste met actuele file informatie rondom Luzern. Was tot dit weekend erg belangrijk voor me; maar nu verhuisd.
Wiz Khalifaat!
Ik vind deze Rembrandt stiekem best gaaf! Je kan zeggen over de veyron wat je wilt, maar de kleursamenstelling van dit model heeft wat, hoor!
Zou hij weten wie Rembrandt is?
Heeft waarschijnlijk helemaal niks met Wiz Khalifa te maken maar leuke spot hoor. Overigens vind ik dit absoluut geen upgrade tov die 911, qua performance misschien maar wat een walgelijke bugatti is dit.
Deze eigenaar heeft als het goed is ook een LaFerrari in z’n bezit. Ik heb namelijk een aantal foto’s gezien die gemaakt zijn in Londen en Beverly Hills waarop deze Veyron, geel zwarte p1 en een rode LaFerrari staan. Correct me if i’m wrong
Khalif of ook wel Khalifa staat toch gewoon bekend als een welgesteld/ succesvol persoon in het Arabisch
De Supersport vind ik de mooiste Veyron, maar deze Rembrandt mag er ook wezen.
achternaam van de eigenaar
Wat staat bruin toch prachtig op de Veyron Rembrandt.
Deze Bugatti Rembrandt is van Khalifa Bin Hamad, daarom staat er op het kenteken Khalifa, op Instagram heet hij @KHK

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).