Heet! Dit is de Febi Bilstein kalender voor 2019

Auteur: , 26 Reacties

De kalender brengt de 'bil' terug in Bilstein.

De eerste vorst van de nieuwe winter trekt over het land heen en dat kan maar een ding betekenen: het einde nadert voor het jaar 2018. Yep, gooi maar vast wat whiskey op de grond. Zo sta je nog lekker te barbecueën onder een lekker nazomer zonnetje en denk je dat je alle tijd van de wereld hebt en dan ‘poef’, opeens is het allemaal over.

Gelukkig zijn er nog wat tradities die we uit de weg moeten ruimen voordat het jaar daadwerkelijk ten einde is. Zo moet Sinterklaas nog even flink aan de bak om al ’s lands kinderen van cadeau’s te voorzien. Ga er maar aan staan. Een onvervalst stelletje slavendrijvers, die koters.

Vervolgens moet je je nog een weg buffelen door verschillende feestmaaltijden met vrinden en familie, een dennenboom versieren, kerstkaarten versturen en wellicht nog een vuurpijltje de lucht inknallen. Oh en natuurlijk moet je ook nog je favoriete babe uitzoeken uit de selectie die de traditionele (Duitse) kalendermakers je voorschotelen. Het leven is zwaar.

Liqui Moly was er dit jaar (te) vroeg bij en heeft het bal al afgetrapt met hun babeverzameling. De volgende inzending komt van FEBI Bilstein. De joekelige Duitse toeleverancier van de autowereld heeft inmiddels alweer voor de veertiende keer plaatjes geschoten waar je van opveert. Check ze en laat daarna weten dat foto vijf je favoriet is, in de comments!26 reacties

Prima bilstein idd. Lipje ook nice.
Geen plakplaatjes! Nu nog een kilootje erbij hier en daar, dan helemaal mooi.
@mar10us: Helemaal mee eens, de eerste foto kan je de ribbetjes gewoon tellen 🤨
@dave130r: Ik schrok ook een beetje van die eerste foto, maar de rest van de dames zien er een stuk beter/gezonder uit. De dame op foto 11 zou ik echt wel even nakijken.
@mar10us: Febo Bilstein kalender? Ik ben voor!
Met het vrouwvolk van die kalender zou menig man wel eens stevig van bil(Stein) willen gaan…
5 en 13 zijn toch wel de mooiste
@svdv: opteer ik voor 2 of 12.
@n0zem: 5 of 12 dan
Bovenaan de trap op foto 8.

Een echte auto!
Leuk voor in de cave
Met nr6 wil ik ook wel eens fietsen.
Als ik dit moet beschrijven met een auto, dan zou het een RWB 911 zijn. Ik zou er nooit een willen, maar ik zou ook geen nee zeggen tegen een ritje.
@edge: nee man. Een RWB is veel ordinairder, meer opgepompt en vaak nog voorzien van stickers. Dit is toch een stuk minder ordinair. Ik ga het nog niet chique noemen, maar ik vind het nog vrij degelijk spul!
Romig!
@vonklausenburg: voor of na een volledig passage van AB?
Saaie kalender…
@bmwfreak038: indd alleen blanke vrouwtjes ook. Had wel wat exotischer gekund
Foto 9 heeft mijn voorkeur, alhoewel de modellen allemaal wat klinisch overkomen. Beschuitje eten met 9 gaat vast wel lukken.
Geef die grieten eens te eten
Snap niet dat ze het bilstein noemen. Maar op 1 of 2 foto’s te zien.
4,7,9,11. Gps coordinaten.
Nummer 13
Ik heb de frituurpan vast aangezet voor mevrouw 1.
-edit: nutteloze bijdrage-
Ik ben voor de kontjes,die gratenbak op de eerste foto hadden ze er wel uit kunnen laten

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).