Help deze smurf van zijn Bugatti Chiron af

Auteur: , 22 Reacties

Hey kom naar Chironland, het is hier heel speciaal.

Zou het introlied van de Smurfen hebben geklonken in het hoofd van de besteller toen hij (m/v) zijn Chiron samenstelde? Feit is dat hij niet in het openbaar gezien wilde worden met de Bugatti, want met de hypercar is amper gereden en nu kun je de exclusieve Chiron kopen.

Eigenlijk is hier niet sprake van een reguliere Chiron en is er een logische verklaring voor de lage kilomterstand. De auto in kwestie is namelijk aangekocht door een Bugatti-dealer. De Bug stond als modelletje mooi te zijn in de showroom en heeft slechts 365 mijl op de teller staan. Via veilinghuis Bonhams is het de bedoeling dat de Bugatti naar een eerste échte eigenaar gaat.

Deze Bugatti behoort tot de eerste 100 gebouwde exemplaren van de Chiron. De auto werd geleverd in de Verenigde Staten en heeft eind november zijn eerste beurt gehad. Bonhams verwacht een opbrengst tussen de 2,8 en 3,3 miljoen dollar voor de Chiron. Voordeel is wel dat je met deze Chiron nog vier jaar garantie krijgt.

De two-tone Bugatti heeft als primaire tint de kleur Nocturne gekregen, in combinatie met het zeer opvallende Sprint Blue Effect tot op de velgen toe. Mocht rood meer je ding zijn dan is deze Chiron misschien wat interessanter. De veiling zal plaatsvinden in januari.22 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Lichtere kleuren staat de Chiron toch een stuk mooier. Komen de lijnen veel beter uit. Nu komt de mooie halve boog gewoon niet goed tot zijn recht. Blijft toch een verschrikkelijke stijlvolle auto in de juiste configuratie.
@hiostu: Ik vind british racing green en bordeaux rood er ook wel goed bij passen
@hiostu: de Chiron is heel veel, maar stijlvol zou ik hem niet durven noemen…
@rollingstoned: Wel in vergelijking met andere hypercars
@mvdd: mja, hypercars zijn over het algemeen niet bepaald stijlvol.
Blacklights eronder en cruisen door East L.A.
@yipikaye: respect this cryppin
Smurf hier niks van, veel te donker blauw om smurf te zijn.
@ikleesookoverautos: ik verwachtte ook een smurf-blauw interieur ofzo…
@ikleesookoverautos: Hij kan door een waterkraan.
Ik heb wel eens een beter samengesteld exemplaar gezien.
Ik begrijp nog altijd niet wat ze dachten toen ze die achterkant gingen ontwerpen. Volgens mij was de vrijmibo al begonnen en zijn ze vroegtijdig opgehouden.
@berlinetta: US spec bumpers vermoed ik. Dat scheelt nogal, al is dit lastig te zien omdat de resolutie van deze foto’s echt ruk is.
@airc: Nee ik bedoel dat de hele achterkant open is gelaten. In mijn ogen was het veel mooier geweest als het netjes afgewerkt was. De achterkant van de Veyron vond ik een stuk mooier.
@berlinetta: wellicht dat het beter is voor de aero?
@berlinetta: de perfecte combi is de voorkant van de chiron en de achterkant van de divo, dan is het de perfecte auto
Aach wrap erop en je hebt hem in de kleur die je wilt en kunt af en toe nog wat anders erop zetten.
Deze is niet mooi samengesmurft
Waarom zou deze showroomdochter zo duur moeten zijn? Het is eigenlijk helemaal geen sexy auto, maar als ik een Chiron wil, dan wil ik deze zelf samenstellen, een maagdelijke nieuwe, nog geen beurt gehad en wil ik haar zelf inrijden.
@mashell: omdat je dan geen jaren moet wachten?
3,3 miljoen vind ik meevallen als je voor een normale 2,5 betaald.
Ik zou niet in Amerika in een auto willen rijden met een enorme blauwe #2 op de zijkant… 🤔

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).