Hertz Kollektion 7: zeven keer dik & Duits

Auteur: , 26 Reacties

Het autoverhuurbedrijf komt met een nieuwe collectie performance auto's.

Hertz Kollektion 7: zeven keer dik & Duits

Hertz heeft in Duitsland een nieuwe categorie in het leven geroepen. Ze noemen het Kollektion 7. Zeven snelle Duitse auto’s, verkrijgbaar op zeven locaties. De vloot is in eerste instantie beschikbaar vanaf het vliegveld van Frankfurt. De overige zes locaties worden in een later stadium bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat de steden Düsseldorf en München vallen onder die overige locaties.

Auto’s die onderdeel uitmaken van Kollektion 7 zijn de BMW M850i Cabriolet, BMW Z4, Mercedes-AMG GT, Mercedes-AMG GT 63 4 Door Coupé, Porsche Panamera E-Hybrid, Porsche Macan S en de Porsche 718 Boxster.

Niet alleen de auto’s zijn Duits, ook de service rondom is op en top Duits. Onderdeel van de boeking is een mandje vol lekkers, met lokale delicatessen afkomstig van de locatie waar de auto is geboekt. Daarnaast komen er speciale Kollektion 7-lounges waar klanten op de auto’s kunnen wachten. De voertuigen uit de vloot zijn beschikbaar in de kleuren zwart, rood en geel. Een verwijzing naar de vlag van het land.

De Z4 Sdrive 30i is met 195 euro voor één dag de goedkoopste van de collectie. De Macan en 718 kosten meer dan 200 euro per dag, de Panamera meer dan 300 euro en de BMW M850i Convertible kost bijna 400 euro per dag.

Duitsland is niet het enige land met een eigen collectie. Hertz heeft bijvoorbeeld in Italië een vergelijkbare collectie onder de naam Selezione Italia, gespecialiseerd in Italiaanse auto’s. Onderdeel van die vloot zijn onder meer de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Stelvio en de Maserati Quattroporte.26 reacties

Strak plan!
BMW Z4? Niet het eerste waar ik aan denk bij 7 snelle Duitsers..
@gilettelubbers: wat dacht je dan? Annie Friesinger?
@camber24: was wel een leuke Duitse
Wanneer komt Hertz Hollandia? Met de Gazelle Esprit C3, de Batavus Dinsdag Exclusive, en als je wat meer pegels neerlegt krijg je er een met ondersteuning van een elektronische middenmotor, de Stella Vicenza Premium MDS (moet je wel ouder zijn dan 24 jaar en minimaal 5 jaar in het bezit van een verkeersdiploma).
Hertz natuurlijk :/
@gulli: check, die edit button doet het hier nog wel ;-)
@willeme: nice, thx 😊
@gulli: Kan toch een Donkervoort in de verhuurlijst?
@ericc: en een Spyker
Voor 70 euro rijdt je daar helemaal verzekerd een coupe Mustang GT of Camaro SS. Voor 15 euro erbij de cabrioversies ervan… stuk leuker dan zo’n Z4 als je t mij vraagt.
@punicaoase: Corvette C7 ook rond die prijs.
@punicaoase: sh** ik lees niet goed. Betreft Duitsland en niet de VS. Sorry! Meer koffie :-(
@punicaoase: probeer anders een Punica oase, dorstlessend en je wordt er vast ook wakker van (was serieus wel lekker spul toen!)
@Gulli: :-P
Het geel in de vlag van Duitsland is eigenlijk goud, maar dat terzijde.
@ericc: Duitsers en goud is een nogal gevoelige combinatie.
@karhengst: waarom? Dat hebben ze toch netjes uitbesteed aan de Zwitsers?
Te huur vanaf 27 jaar met 2 creditkaarten..dat wordt nog wat jaren wachten..
Een 850i voor 400 euro per dag is toch een koopje! Even in de gaten houden, en op een rustige zaterdag in voor of najaar samen met een vriend een dagje doen. Een dagje touren en autobahn blazen moet toch fijn zijn!
@dutchdriftking: hier rond Antwerpen is een I8 huren al 800euro voor een dag dus ja dat is een koopje xo
Als je in Nederland gaat kijken voor dagprijzen van vergelijkbare auto’s, dan vallen deze bedragen nog alles mee.
Wat kost nou die AMG GT?
@ghost: het zelfde als m850i veronderstel ik.
@tortuga: slecht artikel, totaal niet helder.
Bij Sixt hebben ze Sixt Dreamcars. Dus wat is hier precies de nieuwswaarde van?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).