Het reetgewei van de SLS AMG Final Edition

Auteur: , 13 Reacties

In de winter van zijn leven geeft Mercedes haar supercar nog een laatste zet om de verkopen op peil te houden. Speciaal voor de vermogende Mercedes-adepten met een hang naar carbonfiber(look).

SLS AMG Final Edition

Look, ja, want de motorkap is niet van echt carbonfiber. De zijspiegels, motorafdekplaat en de prominent aanwezige achterspoiler – overgenomen van de Black Series – zijn dat wel. Het vermogen is met 591 pk gelijk aan de SLS GT, wat betekent dat het rubber om de 19 (voor) en 20 (achter) inch velgen het nog zwaar gaat krijgen.

Deze uitspatting van Mercedes accelereert in 3,7 seconden naar de 100 km/u, bij 320 km/u grijpt de begrenzer in (Herenakkoorden zijn er om opgerekt te worden). De prijzen beginnen bij €295.130, de versie met open dak is 8 mille duurder. Op de Tokyo Motorshow mocht hij zijn uitbundigheid laten zien. Best wel lekker.
13 reacties

deze spoiler is zó ingewikkeld dat een mannetjeshert er bang van wordt!
Zet deze en de s-klasse coupe maar voor de deur
@snelweg: Moet je natuurlijk wel even je adres doormailen naar Mercedes, anders weten ze natuurlijk niet waar ze ze heen moeten brengen…
Ik zit hier maar te twijfelen of ik deze zou nemen of toch de 458 tot ik me besef dat de mensen die echt in de markt zijn voor dit soort auto’s beide in hun garage hebben staan.
Wel graag zonder die carbonmeuk want t wordt er niet mooier op zo.
Imitatiecarbon op een bak van 3 ton, nee dankje
@harrie: My thoughts exactly.
Dit oogt echt enorm goedkoop en fout
zeg, zonde van die mooie auto
Haha reetgewei
Een van de mooiste auto’s van het afgelopen decennium verneuken doe je dus op deze manier. Bij de BS heeft het nog een beetje zijn charme, omdat die auto gewoon een bruut racemonster is. Dit is een schoonheid die verkracht lijkt te zijn door de lokale sjon uit de buurt.
@berlinetta: Degene die de SLS voor de looks wilden hadden hem al. Deze is daarom voor degene die een opvallende special edition willen.
@eklasse: Koop dan de BS in plaats van deze. Hoewel ik de BS ook niet mooi vindt. De SLS hoort gewoon clean te zijn.
@berlinetta: Als jij die carbon motorkap niet wilt schroeven ze hem er echt niet op. Het is een uitzwaai model. Die moet er nou eenmaal even anders uitzien dan de standaard versie. Anders is het in feite geen nieuws. De BS was een hele andere auto. Degene die een BS willen hebben hem al.
@eklasse: Ik snap dat een uitzwaaimodel net even iets anders wil zijn. Ik wil alleen aangeven dat ik het lelijk vind.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).