Het tweede seizoen van The Grand Tour komt eraan

Auteur: , 27 Reacties

James May heeft bekendgemaakt wanneer het trio weer is te zien op je beeldscherm.

The Grand Tour

Het eerste seizoen van The Grand Tour kwam in november 2016 naar Amazon Prime. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May hebben getekend voor 36 afleveringen met een contractduur van drie jaar. Een tweede seizoen zat dus al in het verschiet. Captain Slow heeft in een interview aangegeven dat The Grand Tour in oktober terugkeert op Amazon Prime Video.

Voor het eerste seizoen werden de nodige dollars uitgegeven. De openingsscène van de serie was zelfs de duurste TV-scène ooit. May zegt dat het tweede seizoen ongeveer net zoveel uitgaven heeft gekend als het eerste seizoen. “Het is nu eenmaal een dure show om te maken”, aldus de Britse presentator.

Of er zaken zijn gewijzigd in het tweede seizoen is niet bekendgemaakt. Zo was The American nu niet altijd een geslaagde toevoeging aan de show en de Does that mean he’s not coming on then?-grap is inmiddels ook over de houdbaarheidsdatum. Het enige dat James wil zeggen is dat het trio en de crew ook dit seizoen weer kriskras over de wereld reizen. Maar goed, dat is ook het concept van de show..

Het tweede seizoen van The Grand Tour is dus dit najaar te zien via Amazon Prime. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. (via DigitalSpy)

Foto: Dit komt onder andere aan bod in het nieuwe seizoen TGT via The Grand Tour op Twitter27 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Mooi. Hoewel ik moet toegeven dat het afgelopen seizoen van TopGear eigenlijk beter, en vooral leuker was….
@RubenPriest: vertel nu eens, waarom hebben jullie afgelopen seizoen van TG volkomen genegeerd bij Autoblog?
@pomoek: omdat er geen hond was die daar nog naar keek?
@gwnbmw: ik keek samen, met mn hond.
@gwnbmw: Dan hebben die honden toch wat gemist. Het nieuwe seizoen van Top Gear is oprecht goede televisie. Die rooie schreeuwlelijk is weg, en Eddie Jordan en Sabine Schmitz worden in hun kracht gebruikt. Qua chemie komt het niet in de buurt van Clarkson/Hammond/May, maar inhoudelijk is het net zo goed en vermakelijk als hun versie van Top Gear op het hoogtepunt.
@pomoek: Anders geen advertentiecentjes van Amazon?
@pomoek: Waarschijnlijk om dezelfde reden dat ze jouw comment negeren ;)
Nu de heren van The Grand Tour kunnen doen wat ze willen vervallen ze iedere keer weer in dezelfde puberale humor en flauwe grappen, tot het vervelende toe. Heb die show wel een beetje gezien.
Top Gear vind ik dan eigenlijk veel leuker nu die rooie weg is.
Als ze The American, Celebrity Brain Crash en dat soort ongein weg laten dan zal het een stuk leuker zijn om naar te kijken. Maar het is in handen van Amerikanen dus ik vrees dat dat wel zal blijven.

Waar ik persoonlijk erg van kan genieten is de manier van filmen en hoe de boel in beeld wordt gebracht. Dat is van een ontzettend hoog niveau. Net als bij Top Gear. Dat maakt het voor mij en daardoor kijk ik het wel.
Urquattro en Stratos HF. Een staaltje Duitse engineering en een Italiaanse beauty.
@911targa: Geen Stratos maar Lancia Rally 037
@Martini8v: het ding blijft een droevige uitstraling hebben…
@911targa: urrquattro is toch kort van wielbassis ?
@fers:

Nee. Je bedoelt de Sport quattro S1. Die kwam pas in 1984 en had de korte wielbasis plus de stijlere vorruit van de Audi 80 (tegen de zon). Laat in 1985 kwam daar nog de Sport quattro E2 bij, met 500+ pk en flinke vleugels.
Het afgelopen seizoen van TG was wat mij betreft een heel stuk beter en leuker dan TGT. Ik kijk daar op dit moment ook meer naar uit dan naar the tour.
Er zaten werkelijk prachtige beelden bij, en heb soms smakelijk kunnen lachen.

De geuite kritiek onderstreep ik echter volledig. Meer auto’s, minder gezwets. En als er dan flauw wordt gedaan laat het in ieder geval nog enigszins aan auto’s gerelateerd zijn.
Laten we hopen dat het segment in gedaan wordt door James May. Zijn item over de Ford/Ferrari rivaliteit op Le Mans in het eerste seizoen was wat mij betreft toch een van de hoogtepuntjes van de show.
@edge: Whoops, moet natuurlijk wel even aangeven over welk segment ik het heb. Ik doel op het segment met de Lancia en Audi waar de topicfoto van is.
Mooi, dan wacht ik weer tot de laatste aflevering van seizoen 2. Dit jaar ook Amazon Prime gehad, wat staat daar weinig boeiends op, behalve The Grand Tour. Daarom gauw weer afgezegd. Nu gewoon een maand lid worden om de afleveringen van The Grand Tour te zien. Vond t zelf kansloos dat voor de meeste series/films je extra bij mocht gaan betalen. Daar pas ik voor.
@gwnbmw: het was tot een paar maanden geleden onmogelijk om in NL legaal GT te kijken. Dus feitelijk heeft in 2016 niemand in NL GT kunnen zien. TG was gewoon via de BBC te kijken. Tot vorig jaar werd elke aflevering te uit en te na besproken. Zelfs nog het eerste seizoen zonder Clarkson. Tot vorig jaar dus. Terwijl het echt de moeite van het kijken waard was. Ik kan het je aanraden.
@pomoek: je wilt toch niet zeggen dat je gelooft dat mensen het dan niet kijken? alle 12 afleveringen staan overal op het internet, gratis te bekijken op niet illegale websites.
Volgens de iphone app Track TV Show staat S02E01 ingepland op 17 November 2017 om 02:00 uur onze tijd.
@gwnbmw: mijn punt is: TG is en stuk eenvoudiger te kijken dan GT. Er zijn genoeg mensen die er naar gekeken hebben afgelopen seizoen. Zoveel slechter dan de GT kijkcijfers is het denk ik niet geweest. Hoe dan ook, opeens besteedt AB totaal geen aandacht meer aan TG. Echt 0 keer. Nu ook weer niet dus. Reageren gewoon niet op mijn vraag. Doen ze anders vaak gewoon wel. Op zijn zachtjes gezegd opvallend.
@pomoek: de voltallige redactie zal hoogstwaarschijnlijk in overleg zijn met nieuwe sponsoren om weer een nieuwe serie reclame fullscreen op je telefoon te pushen, vandaar dat ze niet in gaan op je vraag.
Ik vond the American wel grappig. De mening van de gemiddelde Trump stemmer.
Als het geheel wat volwassener word dan moet TG flink aan de bak om weer bij te komen.
TG is er enorm op vooruit gegaan nu de radioman is vertrokken maar er is nog altijd veel werk aan de winkel..
Kwam de heren gisteren nog tegen in de Zwitserse Alpen.
Compleet met cameraploeg en flauwe grappen, dus er zit inderdaad meer in het vat.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).