‘Het zuigt om een Lamborghini te hebben’

Auteur: , 54 Reacties

Een wijs man schreef ooit: "Lambo's zijn voor losers". Maak kennis met een meneer die deze stelling onderschrijft.

Lamzuighini

Dit is de Diablo VT van Rob Dahm. Rob is doorgaans best tevreden over zijn raket-op-wielen uit Sant’Agata. Maar op dagen dat zijn accu hem in de steek laat, wordt dat enthousiasme ietwat getemperd. Rob trolt vervolgens het internet door een review te maken over zijn grafbakkenLambo, en dat de accu zuigt, evenals de hydraulisch met een gasveer bediende vleugeldeuren. Want die piepen. Verder is de interieurruimte beneden alle peil. Oh, Rob.

Indien je satire-0-meter kapot is: bekijk deze video dan vooral niet op douchebagjunk.nl.54 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Als je echt zo ontevreden bent verkoop je hem toch gewoon? Of kan hij geen nieuwere Lambo betalen en is hij bang om zijn rijkeluizenstatus te verliezen? Wat vind ik zulke mensen triest zeg.
@spellingscontrole:
“Indien je satire-0-meter kapot is: bekijk deze video dan vooral niet op douchebagjunk.nl.”
@Rob: er staat dat het trolling is, maar ik vind hem best serieus overkomen.
@spellingscontrole: hij zit 3 kwart van de tijd te lachen…
@spellingscontrole:
Zelfde vent, zelfde auto:
http://www.youtube.com/watch?v=PglHFc26Ij8
http://www.youtube.com/watch?v=U5GtSTwkvKM
Volgens mij is best blij met het ding…
@Rob: Heb de filmpjes gekeken en trek mijn comment in (jammer dat je hem niet kan verwijderen :P). Eigenlijk best wel een baas die kerel.
@Rob: Eerste filmpje heeft hij helemaal mijn respect gekregen. Had hij al doordat hij een lamborghini rijdt, maar dat hij gewoon de tijd neemt voor de mensen die geinterreseerd zijn in zijn auto.
@Rob: Waarom trekt ie m met 300+ uit zn versnelling en laat ie m stationair doorrollen in die eerste video? Wel leuk in elkaar gezet, zonde van de Murcielagovelgen…
@ariez: Hij legt het uit in een van zn comments. Hij heeft nog 2 RX7s en als hij die in versnelling laat staan dan is dat slecht voor de smering van de motor omdat de rotors dan onttrokken worden van olie. Een oude gewoonte zegt hij.
@ariez: In een reactie schrijft hij dat hij Mazda RX7’s heeft en dat die slechte smering krijgen bij het loslaten van het gaspedaal. Hij schrijft dat het een oude gewoonte is van hem.
@spellingscontrole:

en daarom zal jij dan ook NOOIT van je leven een Lambo bezitten ..
@lincoln: tweedehands zijn ze te vinden voor zo’n 100.000 euro. Da’s nog “betaalbaar”. Maar naar het schijnt kost het onderhoud tussen de 10.000 en 25.000 euro. Om over verbruik en verzekering maar te zwijgen. Maar in ieder geval is’t raar dat ik er niet meer zie rijden want er zijn vast wel meer 30-plussers met >100.000 euro op hun spaarrekening. Wat moet je anders met dat geld in tijden van crisis? Opmaken zeg ik!
@driftkicker:

volk zonder zelfspot koopt dit soort meuk NOOIT ..
@driftkicker: Dan kom je vast uit Nederland. Want hier moet alles zo min mogelijk kosten en vooral niet duur lijken.
@kickass: Nee ik ben Belg. Ik weet niet waar jij vandaan komt maar je moet op een zonnige dag eens in Genk rondlopen. Daar kom je vrij vaak Lambo, Ferrari, Maserati, Abarth 500, Alfa 8C tegen. Niet moeilijk want daar woont de grootste Italiaanse gemeenschap van België.
Een echte amerikaan, zeuren dat het een handgeschakelde auto is. Zo’n hydraulische veer in de deur zal toch niet zo heel veel kosten om het piepen te verhelpen? Hup nieuwe accu er in en als je hem niet altijd gebruikt onder een druppellader zetten. Voor de rest is het gewoon dat is de auto zoals je hem gekocht hebt.
@sjaakk:

Een druppel lader is ook maar gewoon je accu verslijten.
@Hupke: Een accu helemaal leeg laten gaan is pas slecht. De capaciteit gaat dan hard achteruit / kapot.
@sjaakk:

Als je hem voor lange tijd niet gebruikt moet je wel een beetje op je accu letten. Loskoppelen en zien dat die goed opgeladen is. Maar een druppellader is niet echt nodig, die kunnen vaak zelfs meer kwaad dan goed doen.
@sjaakk: Een massaschakelaar is effectiever…
@sjaakk: Yup, een echte Amerikaan, kan alleen maar zeuren om niks. Als je niet met zo’n auto kunt omgaan en kunt onderhouden, dan moet je er gewoon van afblijven en verkopen, genoeg petrolheads die zo’n Diablo wél waarderen. Dan wil je die kerel al helemaal niet in een Countach o.i.d. zien rijden. Ik vind hem doodserieus overkomen, zo praten veel Amerikanen altijd.
@sjaakk: Sorry hoor, maar dat gezeur over Amerikanen en automaten slaat nergens op. Over het algemeen is het idee in Amerika dat je voor je A naar B auto een automaat kiest. Wegen zijn breed, over het algemeen recht en snelheden laag. Je zou wel gek zijn als je géén automaat kiest. Terwijl voor de sportievere modellen men juist de handbak kiest. Omdat die je meer bij het rijden betrekt en meer invloed geeft.

Hier willen wij in onze Astra 1.4 graag een handbak omdat dat zo lekker sportief is in de file. En worden de auto’s spannend, dan kiezen we automaten….

En maar lachen om die domme Amerikanen die het niet snappen
@baasbas: Klopt, je dagelijkse wagen in de VS is 9 van de 10 keer een automaat.. Je tweede auto, 9 van de 10 keer een handbak.. Mensen die denken dat Amerikanen om alles zeuren, zijn vast nooit verder geweest dan hun boeren k*tdorp..
@felix1989: Tja het is maar wat je een kutdorp vindt, ik kom uit baarn. Vorstelijk baarn nog wel. Zijn niet zoveel boeren. Maar ik moet wel zeggen ik ben nog niet in amerika geweest.
@sjaakk: Snel naartoe dan;)
@felix1989: Ben het wel van plan om daar ooit nog is naar toe tegaan.
@baasbas: Volgens mij willen een handbak in onze 1.4 omdat dat zon €3000 goedkoper dan een automaat. Niet alle merken levren automaten of dsg bakken op cilinder inhouden van minder dan 2000cc.

Bovendien wordt ik er niet goed van dat die automaat altijd terug schakel als je vol gas geef in een bocht dat zorgt wel eens voor apparte situaties.
@baasbas: Hmm ja oke. Het is wel algemeen bekend dat amerikanen dol zijn op automaten. Er zijn er genoeg daar die niet met een handbak overweg kunnen. Hier in nl natuurlijk ook, maar procentueel zal dat in amerikaan hoger liggen gok ik.
@sjaakk: Klopt, maar wie heeft het dan slimmer voor elkaar? We gaan er maar van uit dat wij dat zijn…. Maar ondertussen kan je in Amerika de M5 met handbak bestellen en hier niet.
@baasbas: Dat is waar. Is de bmw niet een semi automaat?
@sjaakk: Nee volgens mij niet
Satire ? Dit is graf serieus.
@norge: Die kerel heeft ook een filmpje waarin hij aangeeft dat het vervelend is zoals mensen reageren op een Lamborghini. “Oh, geld teveel” enzo, heeft ie het dan over. Vervolgens maakt ie de opmerking dat het nog steeds leuk is om te huilen in zo’n auto. Maar het is wel degelijk satire, hij heeft een account op L4P en in een forumpost aldaar gaven ze hem complimenten voor het mooie filmpje.
Koop die rommel dan ook niet, dan hoef je er niet over te klagen.
Koop je dan een corvette met een automaat erin en als je per se wil opvallen met je geld maak er een porsche van.
Hoe zeer ik ook neerkijk op lambo’s vind ik dit toch maar een rommel filmpke.
Dome biatch..
zelfspot over je aangekochte handtasje .. typisch Amerikaans ..
@lincoln: Ooit verder geweest dan België?
Zeuren over handgeschakeld. Echte mannen rijden juist wel handgeschakeld en zeuren ook niet zo over piepende deuren en dergelijke. Die vervang je gewoon want met zo’n auto maken die paar honderd dollartjes ook niet meer uit.
@pand: Ik weet niet wat een vleugeldeur van een Diablo doet. Maar ik weet wel dat je voor een voorbumper zo’n 6000 dollar neer mag tellen. Dus het zal misschien zelfs duurder zijn.
OMG mensen is er dan NIEMAND die begrijpt dat dit NIET serieus bedoeld is?!
@towi1989: Jij gaat er voor het gemak van uit dat iedereen hier de tekst leest? Think again.
Liever een klote lambo dan geen
beetje wd40,en jou piepende deur is weer als nieuw,zeikerd.
Heerlijk zulke luxe problemen :)
Btw geweldige vent, heb wat meer van zijn filmpjes bekeken.
Dit is idd niet serieus.
Ik blijf me altijd verbazen dat jullie die youtube videos (vooral die van youtube partners) gewoon rippen en op autojunk zetten zonder takedown notices te krijgen…
Meer mee rijden als je accu leeg geraakt.
En zijn deur was stuk van vorige winter.. Geen geld om hem te laten maken? :P
Als er iets stuk is aan mijn wagen wacht ik geen halfjaar..
Als die gozer bij me om de hoek zou wonen, was hij zeker 1 van mijn beste vrienden !
ik vind die vent zo geniaal. in een van zijn andere video’s zegt ie “The Honda Fit cannot accelerate like a Lamborghini”. En die video dat ie voor de eerste keer een dragrace doet
Die gast moet dringend leren omgaan met een manuele bak…
Tja een italiaan heeft nou eenmaal iets meer onderhoud nodig dan de gemiddelde auto. Krakende deuren, scharnieren, rubbers is vrij normaal, gewoon vervangen en hopen dat het niet al te snel weer gebeurt.
Geldt voor die ‘Lambo’s zijn voor losers’ column ook:

“Indien je satire-0-meter kapot is: lees dit dan niet!

??

Tenminste, dat hoop ik want wat een onzin staat daar in zeg! Amai!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).