Hier, 7x nieuwe BMW Z4 op Nederlands kenteken

Auteur: , 34 Reacties

De Roadster is in allerlei geuren en kleuren gespot.

Hier, 7x nieuwe BMW Z4 op Nederlands kenteken

Eindelijk is er weer een gloednieuwe generatie BMW Z4. De auto is zowel te verkrijgen met viercilinders als een zescilinder benzinemotor. Een coupé gaat er niet komen. BMW heeft de auto ontwikkeld in samenwerking met Toyota en de nieuwe Supra is het dichtst wat komt bij een Z4 Coupé. De leveringen van de Supra zijn nog pril en gaan vermoedelijk pas dit najaar echt van start. Bovendien is die auto enkel leverbaar met een zespitter, wat de Supra duur in aanschaf maakt. De Z4 is wat vriendelijker in prijs in combinatie met een kleinere motor, waardoor we de BMW waarschijnlijk ook meer gaan zien op de Nederlandse wegen. Hieronder de eerste zeven gespotte Z4’s op Autojunk. Klik op het plaatje om meer foto’s te bekijken.

ZB-702-K – rood – 62.577
Vandaag is rood.. een Z4 sDrive 20i met een 197 pk viercilinder turbomotor. Gespot in combo met twee andere leuke auto’s.
Hier, 7x nieuwe BMW Z4 op Nederlands kenteken

XS-672-H – blauw – 65.806 euro
BMW heeft leuke kleuren voor de nieuwe Z4 bedacht en deze felblauwe tint is daar één van. Opvallen zul je met deze sDrive 20i!
Hier, 7x nieuwe BMW Z4 op Nederlands kenteken

XV-500-T – grijs – 72.305 euro
Mat grijs, het is nog steeds een gekozen kleur anno 2019. De auto hier betreft een sDrive 30i met een 2.0 liter turbo viercilinder (258 pk).
Hier, 7x nieuwe BMW Z4 op Nederlands kenteken

ZB-035-L – blauw – 81.595 euro
Meer blauw op straat. Deze auto is een lekkere M40i met een 340 pk turbo zes-in-lijn!
Hier, 7x nieuwe BMW Z4 op Nederlands kenteken

ZB-273-P – zwart – 87.901
Voor als het wat ingetogener mag. Deze M40i is zwart uitgevoerd en oogt daardoor een stuk anoniemer.
Hier, 7x nieuwe BMW Z4 op Nederlands kenteken

XS-633-H – oranje – 88.264 euro
Nog een fraaie ‘rode’ laat deze Z4 M40i wat meer opvallen, zonder het van de daken te schreeuwen. Dit is de donkere kleur Frozen Orange metallic. Past prima op deze Roadster.
Hier, 7x nieuwe BMW Z4 op Nederlands kenteken

XR-855-R – rood – 89.065 euro
Felrood kan de nieuwe BMW Z4 ook heel goed hebben. Deze First Edition kruipt richting de 90.000 euro, wat de M40i een prijzig speeltje maakt.
Hier, 7x nieuwe BMW Z4 op Nederlands kenteken34 reacties

Lijkt mij echt een heerlijke auto om te hebben, maar die achterkant. Ik kan er maar niet aan wennen.
@lekkerlinksrijden: En toch, geen enkele foto doet hem eer aan. Het huidige design van de roadster (en andere beamers) plakt blijkbaar niet zo goed op beeld. Hoe meer je hem in het echt ziet hoe beter hij wordt.
@royaledeluxe: Klopt, ik zag vanmorgen de nieuwe 7 met de enorme nieren maar in het echt is dat toch een statige slee.
@erwinlagcher1977: ja klopt, de 7 is idd statig, de 3 is goed gelukt, maar de Z4 kan ik niet aan wennen ook niet in het echt.
@lekkerlinksrijden: nog 1 vergeten, de 8 vind ik ook nog steeds niks
@lekkerlinksrijden: ben ik ook nog niet van overtuigd. De originele 8 is daarentegen nog steeds prachtig. Gisteren vlakbij de Kuip een donkerblauwe Z4 zien staan maar vind het echt een misbaksel. Zelfde geldt voor de huidige Supra, ik ben nog niet overtuigd. Ik ben gewoon geen fan van teveel lijntjes en tierelantijntjes.
@royaledeluxe: en toch zag ik m gisteren op vakantie staan en ik vind ‘m gewoon echt niet mooi. Datzelfde geldt voor de nieuwe 3.
Op de foto’s vond ik het niks. Maar eenmaal in het echt oogt hij echt stoer en lekker breed. Kortom, leuke roadster.
Netjes! Kennis van mij heeft ook een rode Z4 30i. Ik heb moeten wennen aan het nieuwe design maar nu ik deze vaker zie vind ik het toch wel netjes.
@ghost: indd maar toch te weinig PK’s
Op foto komt het niet tot z’n recht, echter in het echt is het een laag, erg breed, en een mooie verschijning.
Staat er bij ons eentje in de straat maar ik wen er niet aan. Zag onlangs een vrachtwagen vol Supra’s, die mij die maar hoor!
Ik kies de Lotus Elise op foto 1!
Gelukkig niet allemaal zwart en grijs maar echte kleuren! Chapeau!
Volgens mij is dit wel een auto die voor nogal verdeelde reacties zorgt. Ik vind het zelf echt een geslaagde auto. Niet zo fraai als de vorige Z4, maar daar was qua rijeigenschappen ook genoeg op aan te merken. Dat hebben ze bij deze volgens mij recht gezet.
Zag er laatst eentje geparkeerd staan en moet zeggen dat de auto in het echt mooier is. Vooral de kont is mooi en imposant. Als billenman is dat natuurlijk altijd +1.
@viezefreddyw: wat een onvoorspelbare reactie van je zeg!!😉👊🏻
@rhellema: Ik kan het wel, nu jij nog.
@viezefreddyw: ook ik kan het nog steeds, merk je vanzelf wel want als ik dat nu ga doen dan is het weer heel voorspelbaar!
ZK-044-B hoort er ook nog bij ;)
@720s: waar staat die op autojunk dan?
@RubenPriest: nergens, was een grapje. Gooi hem maar eens door de kentekencheck :)
En vergeet de BMW Z4 M40i XX-113-G in frozen grey
Zijn de laatste twee niet gewoon beide San Francisco Rot? En dat het kleur verschil komt door de belichting?
@sanderp: gezien jouw voortreffelijke smaak voor de AMG GT-R, sollar beam yellow, vraag ik me af wat jij op de z4 vindt staan.
Vind het zowel op de foto als in het echt helemaal niks
Laatst een zwarte gezien, zag er wel aardig uit, maar echt mooi vind ik ‘m niet.
Ik vind die lampen helemaal niet passen bij BMW. Ik krijg steeds het idee naar een Mercedes te kijken waar een BMW grille op is geplakt.
@bugboy: het is wachten op de facelift waarin het model wel weer een vier ogen gezicht krijgt en weer een echte BMW lijkt.
Wat zijn die 20i’s duur zeg… zou dan zelf lekker doorsparen voor de m40i… lekker blok! Heerlijke kleuren. 80k lijkt veel geld voor een nieuwe z4 met 340pk, maar er is nieuw maar vrij weinig vergelijkbaars te krijgen. Ik vind hetzelf wel jammer dat het stalenklapdak weg is. Misschien geen echte roadster, maar wel rijcomfort!
@kritisch: Als je een stalen dak en meer comfort wil, dan kun je volgens mij beter een 4-serie cabrio nemen. Ik vind het stoffen dak juist veel beter passen bij deze Z4 en onderscheidt hem ook meer van de 4-serie.
@berlinetta: leuke auto, alleen het gewicht vind ik te hoog met 1800/1900kg. DCT is ook niet beschikbaar op een 440. Vergeleken een z4 e89 ga je er dan wel echt op achteruit. Stalendak maakt de auto ook nog eens stugger. Maar ik snap de stoffenkap ook zeker hoor!
@kritisch:


Even doorsparen…..

60k

Nieuwe badkamer/keuken/oldtimertje/vakantie/lekker verbrassen.

80k

Noem ‘t maar niks.

Bij mij in de buurt rijdt er een mat oranje Z4, ook een fraaie kleur. De nieuwe Z4 is echt goed gelukt. Veel beter i.v.m. een TT of SLK.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).