Hoe komt deze 20-jarige aan zijn supercar-verzameling?

Auteur: , 46 Reacties

Mahdiar Ahmadi-Niri is 20, studeeert en woont in Vancouver, Canada en heeft zoveel supercar's dat hij ze niet meer kwijt kan in z'n garage en ze maar op straat parkeert. Maar wie is hij en hoe komt hij aan de benodigde dollars?

Veyron Grand Sport Vitesse

Dromen de meeste tieners nog van een Aston Martin, Mahdiar had al -voordat hij z’n rijbewijs op zak had- een Aston Martin DB9 op de oprit staan. Die werd ingeruild op een witte Ferrari 458 en kreeg naar verluidt gezelschap van een Lamborghini Aventador met skibox, een Lumma CLR R Range Rover, een Brabus G Wagon, een Audi R8 GT Spyder en een Ferrari California. Regelmatig kon je een of meerdere van die wagens bij de 20-jarige Mahdiar voor z’n deur spotten, aangezien zijn garage te klein was om alle auto’s in kwijt te kunnen. Reden genoeg om gewoon het huis van de buren te kopen zodat hij z’n wagens dáár in de garage kan zetten.

Je zou toch denken dat de gemiddelde 20-jarige snotneus daarmee tevreden is, maar dat is in Mahdiars geval zeker niet zo. Zo staat er nu ook een McLaren P1 bij hem z’n buren in de garage. Hij heeft zelfs met zoveel bankbiljetten in Woking lopen zwaaien dat ze de auto ‘Mahdiar Edition’ hebben gedoopt. En daar blijft het niet bij, één van de laatste Bugatti Veyron’s, een volledig in naakt carbon uitgevoerde Grand Sport Vitesse, gaat op de boot naar Vancouver.

Hoe meneer aan zijn centjes komt? Daar zijn wij ook wel benieuwd naar. De directe bron lijkt wel duidelijk: zijn papa, meneer Majid Ahmadi. Maar wat die precies doet voor de kost blijft een raadsel. Kom je uit een minder gefortuneerd nest en heb je ook de drang om niet keihard voor je centjes te werken, dan kun je op Mahdiars Instagram vanuit je luie Ikea-bureaustoel meegenieten van zijn spoiled kid-leventje. Overigens zie je daar ook het bewijs dat geld niet alles (lees gezondheid) kan kopen. Voor Mahdiar en vooral zijn broertje lijkt het nu gelukkig weer een stuk beter te gaan. En dan heb ik het dus niet over geld.

Foto-credit: Marcel Lech Photography46 reacties

Gezien de naam zal het wel iets met olie te maken hebben. Hoe dan ook, leuk wagenpark maar jammer dat het eigenlijk allemaal van papa is.
@MrSkyline: boeid niet, hij rijd wel in de autos waarvan wij dromen, zou mij niks uitmaken of mn pa ze zou betalen voor me of ikzelf als ik ze had staan…
Wat een snotneus
@bmwz3: aangezien zijn auto’s vind k hem geen snotneus. Maar dat je het huis van de buren moet kopen voor meer garage ruimte is dan ook wel weer vreemd
@jurgen25: wat hebben zijn wagens ermee van doen? Een 20 jarige is en blijft een snotneus in dit geval een rijke snotneus.
@bmwz3: ken je hem ofzo dat je hem een snotneus noemt?

Ah, ik snap het al, je bent jaloers!
@lotus: hou toch eens op met dat jaloers gemekker. Je kan mensen ook gewoon eikels vinden zonder jaloers te zijn. Perridon Jr. Is er ook zo een. Ook zo’n wannabe die tof doet met zijn vaders geld en ook doet alsof hij ze zelf gekocht heeft.
@rolov: als mijn vader die wagens zou hebben zou ik er ook in rijden en van genieten en natuurlijk af en toe een beetje uitsloven ermee echter heeft Perridon Jr. Ook zelf goed geld aangezien hij zelf een dochterbedrijf van trust is gestart en dat bezit
@janfr1908: ok dus alsnog van zijn vader? Uitsloven? Hij doet alsof hij ze zelf gekocht heeft ….
@janfr1908: maar ook dat bedrijf heeft Jr gestart met geld van…. Juist Papa en dat maakt ook eigenlijk helemaal niet uit, uit eindelijk moet je de skills hebben om het draaiende te houden
Veel 20 jarigen zou kiezen voor deze auto’s, kijk maar de lijstjes van het huis met de 25 auto’s.

Als liefhebber en ‘kenner’ zou ik voor de wat obscuurdere auto’s gaan. Het feit dat ie de DuPont Registery (als je er een tegen komt bij de boekhandel, neem er eens een mee, er gaat een kitschwereld voor je open.) leest en niet Evo Magazine scheelt al een hoop.

Verder is het een blaag, snoneus, patser en lullo die volkomen los staat van de realiteit. Maar vraag andere 20 jarigen wat ze willen, en ze komen met soortgelijke auto’s. Mazzelaar!
@gtwillem: En is dat raar dat wij met zulke auto’s komen? Over 20 jaar zullen wij misschien wel weer met diezelfde auto’s komen. Ieder zijn tijd. Maar dan hoeven het toch niet per se snotneuzen te zijn?
via iPhone app
@dennisjuh95: ironie, beste reaguurder. Ironie. Wellicht licht sarcasme grenzend aan cynisme ;-)
@gtwillem: oh je kent hem persoonlijk?
via iPhone app
@casperfcb: ironie, beste reaguurder, ironie. Wellicht wat sarcasme grenzend aan cynisme ;-)
@gtwillem: gezien jouw reactie ben jij de lullo hier. Je hebt een aantal foto’s gezien van auto’s die je nooit kan bezitten en die gozer is een lullo? Beetje zielig van je.
via iPhone app
@pagani86: ironie, beste reaguurder, ironie. Wellicht wat sarcasme grenzend aan cynisme ;-).

Plus het feit dat ik toch wel vaak in herhaling val…
@gtwillem: mijn oprechte excuses voor mijn misplaatste reactie bij deze.
Ja leuk al die auto’s maar als je er geen fatsoenlijke plek voor hebt is dat eigenlijk stiekem best wel sneu.
@Donstil: ik heb een garageplek over maar geen auto om er neer te zetten, vind dat stiekem toch sneuer
Ik werk voor mijn eigen dingen…. ze zijn van mij…. hmmm verdomme pa… waar is mijn lambo?
En ik ben al blij dat ik als student een Peugeot 205 kan rijden (en onderhouden, want het blijft een Franse voiture) :)
@123bat: neem me like
Ik proef afgunst, laat die jongen lekker van z’n supercars genieten. Ik ben in ieder geval blij voor hem. Opvallend is dat geen van deze studenten met geld een bootje hebben, dat lijkt me leuker dan de zoveelste auto van een paar ton.
@knipperlichtje: op ze instagram staan wel fotos van n paar boten.. Maar kosten meer als n paar ton ben ik bang..
@casperfcb: Maar die zijn vervolgens zo groot dat ze er zelf niet mee kunnen/mogen varen. Doe mij dan maar een leuk 10meter lang zeilbootje om lokaal op een meer te gaan varen hoor. Is een stuk leuker dan zo’n veel te groot jacht ergens ver weg omdat hij niet in de lokale haven past, waar je vervolgens zelf niet eens in kan varen…
Ja ik ben jaloers, maar vraag mij altijd af wat er met zo een gastje gebeurt als je hem ineens gewoon het geld geeft wat een normaal 20 jarige heeft. Dat zal hij helaas nooit meemaken gezien zij pappie zoveel geld heeft dat zelfs zijn overkleinkinderen nog zonder te werken zo kunnen leven.
@mrrallycross: ik vraag me altijd af wat er met de gemiddelde 20 jarige zou gebeuren als die al dit geld zou krijgen. Vind ik een spannender verhaal eerlijk gezegd.
@kvdw: ja is dat een verrassing denk je? Die is binnen notime failliet. Heeft opeens heel veel vrienden en als het op Is stapt hij weer op de fiets ;)
Nouja ‘Lord’ Alleem kan zo Rollses ook niet in ze Garage kwijt. Oh.. Laat maar zijn ook allemaal van ze papie
Wat een beauty is de McLaren P1 toch schitterend.
Joh dit is toch juist mooi. Dit soort mafketels fleuren de boel weer een beetje op. Als meneer zonder rijke familie was hij anders geweest ja, maar dat is niet zo dus speculeer er allemaal lekker op los! Vind het op de suv’s na een prima collectie. Dit is voor zijn generatie de dikste garage die je kan hebben. En waarschijnlijk nog 70 maagden ook, daarom is het wel een teringleijer!!!!
Kutleven
Met een gouden pamper aan geboren…. Dat zijn de ergste…
@burgerbak:
Nope, the trophywife die ze later aanschaffen, die zijn pas onuitstaanbaar….
@jrk68: haha ja die zijn nog erger idd.
Damn ik ben jaloers :)

Maar vraag me af in hoeverre deze gast zijn luxe kan waarderen, krijgt alles van pappie of het maar doodnormaal is, zelf werken geeft veel meer voldoening lijkt mij.
Noord amerikanen en rode interieurs… *sic*
Ik ben niet zo’n fan van de veyron en ook nooit geweest, maar op de manier hoe deze is uitgevoerd is ie toch best gruwlijk! Verder leuke collectie op jaloers op te zijn..
Blijkt dit straks weer niet zo’n broodje-aap verhaal te zijn als van die andere gozert?
Die speculeerde op het schoolplein ?

Of ben ik nu ook ineens groen en geel van jaloezie
@desjonnies: Ik dacht precies hetzelfde
Leuk voor die knaap dat hij papa’s geld uit mag geven maar ik kan er geen respect voor hebben. Deze jongen heeft nog niks bewezen anders dan dat hij niet bijster veel fantasie heeft.
Zoveel jaloezie..
Wat een jaloers gedoe allemaal. Sommige willen nou eenmaal popie jopie doen op social media. Lekker laten gaan, ik zou zelf ook zulke wagens willen hebben, ook al is het gefinancierd door paps. Dan heeft ie t nou eenmaal getroffen… Geen een van jullie zou dat geld op de bank laten en er niks mee doen, omdat er anders mensen zijn die kunnen gaan haten!
Stik jaloers!
Even voor alle mensen hier die lopen te zeggen van het komt allemaal maar van papa. Als je in een oliestaat zoals de Emiraten, Qatar etc geboren word dan heb je als local vanaf je geboorte al recht op de rijkdommen die het land vergaard met olie. Dit heeft niks met papa of mama te maken dit is gewoon je recht als Emiraat zijnde. En dit soort 20 jarige etterbakkies waar jullie het over hebben genieten vaak we mega hoge studies op de beste universiteiten ter wereld en slagen ook vaak nog eens cum laude. Zo lui en rekenend op papa zijn ze dus ook niet echt blijkbaar want anders hadden ze die studie die hun word aangeboden ook gewoon laten zitten..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).