Hoeveel dok jij voor een 964 van de familie Porsche?

Auteur: , 26 Reacties

Man man man...

964

Grasduinen door alle hete okkazies die Duitsland te bieden heeft behoort tot de vaste dagbesteding van iedereen bij autoblog. Een niet nader te noemen collega vond zodoende onlangs deze Porsche 964 op mobile.de. Spoiler alert: het was niet @casperh, want deze dappere durfal heeft namelijk zijn zinnen gezet op een swekkerige 996.

Net als de 996 nu, was de 964 ooit niet de meest geliefde 911. De doorontwikkeling van het 911 G-model had niet de originele sfeer van de oervader, maar ook niet de svelte gladde koets van de 993. De jaren hebben de 964 echter goed gedaan, wat zich helaas ook vertaalt in torenhoge prijzen. Doch net als mensen die Andrelon shampoo gebruiken, maakt de aanbieder van deze Tannengrüne 964 het wellicht iets té bont.

neus

455.000 Ekkermannen wil hij namelijk hebben voor de Elfer. Waarom? Omdat de auto naar verluidt ooit eigendom was van de familie Porsche. Als zodanig is het de eerste 964 die destijds in Oostenrijk geleverd is. Al deze claims kunnen uiteraard bewezen worden, althans, aldus de verkoper. En dat de Porsches groen wel graven dat weten we al. Desalniettemin is het een flinke bak geld. Teveel geld?26 reacties

Voor dat geld koop ik liever twee 964 Turbo 3.6-en. Kortom : wat mij betreft (veel) te duurrrrr.
Dat die van de familie Porsche is geweest is een leuk feitje maar niet zo’n duur feitje.
@ikleesookoverautos: beter nog: álle Porsche’s zijn ooit van de familie Porsche geweest, daar kopen we zo toch van..? ;)
Groene Porsches. Ik graaf ook groene Porsches.

MAX 9e!!!! Lance Stroll snelste raceronde!!!
En dan plaats je maar 2 foto’s? :/
Dombo’s genoeg die dat betalen. Een 964 is een 964. Het enige wat je koopt is een verhaal en als jij die Porsche over 10 jaar weer verkoopt dan mag jij een tweedehands verkopen…. voor 500+ ton
@him: maar die dombo die dat betaald maakt er toch winst mee dan? Ik vraag me af of dat wel zo dom is… (niet dat ik hem zelf zou willen kopen voor zo’n bedrag)
@raceface: lten we zeggen dat een 964 150K vandaag de waard is. Jij betaalt er 500K voor. Je mag blij zijn als je 300K krijgt voor een 96; met een tweedehands verhaal. Voor 500K koop je nu een 991 GT2 RS en je houdt wat Dineros over. Over 10 jaar is ie een miljoen waard.
@him:

hoeveel van die dingen heb je staan dan ..
en welke bank vond het een goed idee om jou te financieren ??
@lincoln: waar heb jij het over??
@him:

je hebt toch wel door dat je op een goudmijntje zit ..
met de informatie die jij in handen hebt ..
Dit is wel heel veel geld, daar heb je zeker twee 964 turbo’s voor!
Domme vraag misschien, maar worden auto’s sowieso voor VEEL meer geld verkocht omdat hij van (beroemd) persoon X of Y was of als eerste geleverd in een land? Kan me daar weinig van voorstellen: de auto blijft even mooi, snel, goed, zeldzaam lijkt me… Het doet mij i.i.g. niets, maar vraag me dus wel af of het anderen wat doet en dus over het algemeen tot VEEL hogere prijzen leidt..?
@punicaoase: zo ja, voorbeelden?
@punicaoase: de Lambo van de Paus. De auto Steve Mcqueen. Die oranje Lancia van Kim Holland. Vooral in Amerika zijn ze er gek op.
@punicaoase: De eerste Nederlandse Z3 M-coupé van dhr. Brenninkmeijer (C&A) ging 6 jaar geleden voor 35k aan ekkermannen over de toonbank.
Ik ken wel meer porsches voor minder geld die eigendom zijn geweest van porsche
Laatst vertelde iemand iets heel moois. Een oldtimer is een oude tweedehands auto waar mensen veel te veel voor betalen. Wanneer ik naar deze auto kijk denk ik ja die man had gelijk
@tjongejongejonge:

iemand vertelde jou complete onzin ..
jij vindt dat “mooi” ..
en je denkt dat hij gelijk heeft ..

NL stemvee in een notendop ..
@lincoln: jij bent toch dat mannetje met die kleine piemelmans……
@tjongejongejonge:

goed zo .. nog lager zinken jij ..
@lincoln: ben je vroeger te vaak gepest in de zandbak of het slachtoffer geweest van een kinderlokker dat je je hier zo moet profileren……
@tjongejongejonge: als zoveel mensen dat opvalt…. ik denk inderdaad dat er een kern van waarheid in zit. Eigenlijk best wel zielig hè
Ik bied 964 symbolische euro’s, waarvoor ik hem binnen stal en netjes zal onderhouden.
Tussen de €1500-2000 heb ik er wel voor over. Laat het weten aub!
@tge1: Marktplaats topper….

Beste,

Voor 200 kom ik gelijk halen. Alleen vandaag tijd!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).