Hoeveel kost een Bugatti Veyron tegenwoordig?

Auteur: , 43 Reacties

Dit beestje staat nét over de Duitse grens bij Twente te koop. !

Altijd leuk, effe checken hoe het zit met prijsniveaus van de meer exclusieve occasions. In dit geval bekijken we de Bugatti Veyron die in het Duitse Bad Bentheim te koop staat. Voor een ieder die niet uit Twente komt: dat ligt net over de Duitse grens. Bij Twente.

Zoals je weet is de standaard Veyron goed voor 1.001 pk en kun je er ruim 400 km/u mee halen. Nuttig? Nee. Toch nemen we onze hoed af voor de mannen van VAG. Zie maar eens een auto te bouwen die dit kan en die niet jaren race-ervaring vereist om er veilig mee te rijden.

De occasion in kwestie is gespoten in kleuren zwart en blauw en heeft een interieur dat prima bij het exterieur past. In het interieur vinden we vooral grijstinten. Niet super flashy, maar bij een wat langere rit is het wel lekker rustig aan de oogjes.

Toch dacht de vorige eigenaar daar kennelijk anders over, want de auto heeft er pas 7.998 kilometer op zitten. Zonde, voor de OCD’er. De cilinderinhoud bedraagt namelijk 7.993 cm³. Bíjna gelukt dus! Dan het antwoord op de vraag in de titel. Deze occasion uit 2007 mag mee voor 1.390.000 euro. Zijn die Veyrons toch waardevaster dan we dachten! Houd wel rekening met bpm en andere kosten als je besluit om het beestje te importeren.43 reacties

Bijna de nieuwprijs volgens mij dus best netjes
@rob5nismo: alleen vraag ik mezelf af als je de 2de sleutel zou willen of je dan ook de rijcursus moet doen bij bugatti?
@rob5nismo: Wat is dat toch altijd voor gezeik over die 2e sleutel? Die krijg je er gewoon bij zowel bij de Veyron en Chiron, er heeft nog nooit iemand een cursus voor wat dan ook moeten volgen om die 2e sleutel te krijgen.
@Mixpower: mijn Ford Focus Wagon heeft ook een tweede sleutel. Ik hoopte dat de 110pk een flinke duw zou krijgen tot 1001 pk! Maar het bleek de reservesleutel te zijn, Mixpower. Teleurstellend kan ik je zeggen. Ik had al extra rijlessen besteld zelfs. :-(
@Mixpower: je hebt 2 sleutels nodig om de 400 te halen schijnbaar en die sleutel krijg je als je bij bugati een cursus hebt gedaan
@rob5nismo: maar is waar of marketing blaat? Want het om wagen van ruim een miljoen die door verwende multimiljonairs gekocht wordt. Die gaan op cursus als ze dat willen en krijgen die tweede sleutel als ze dat willen.
@mashell: dat is echt waar anders is de topsnelheid 350km ongeveer
@rob5nismo: ik dacht 375..
@jochempie: zou goed kunnen ga er niet om strijden
@rob5nismo: Ah fuck, ik had net zin in een verbaal matpartijtje op zondagmiddag. Fair enough!
@rob5nismo: Oh, je volgende reactie is nummer 3000 :) alvast gefeliciteerd!
@Jochempie: nice wist ik niet dus hier is nummer 3000
@rob5nismo: dat van die topsnelheid is zo maar of dat gedoe met die cursus wel waar is betwijfel ik.
@rob5nismo: Joh, dat weet ik ook dat je een 2e sleutel nodig hebt voor de topspeed. Maar dat je daar een verplichte cursus bij moet volgens is je reinste onzin! Iedere koper van een Veyron of Chiron krijgt de 2e sleutel (Speed Key) gewoon geleverd bij zijn auto zonder extra voorwaarden of vereisten!
@rob5nismo: die zit er gewoon standaard bij.
@MauritsH “Zie maar eens een auto te bouwen die dit kan en die jaren race-ervaring vereist om er veilig mee te rijden”

Volgens mij ben je een woordje vergeten te typen.
@torsen: Merci, gefixt!
* gaat zich voorstellen wat hij van die € 1.390.000 denkbeeldig kan gaan doen die hij denkbeeldig uitspaart door deze auto denkbeeldig niet te kopen. *
1 van deze drie denkbeelden heeft een hele nare gelijkenis met de realiteit.
Net over de grens bij Twente, maar wel StuBru (studio Brussel) op de FM radio? Hmmm
@Vapid: zit vast een goei antenne in. Mag ook wel.
@vapid:

Clever .. +1 ..
@Vapid: staat in de advertentie van een belgische verzamelaar.
@vapid:
Als ik over de N18 richting Enschede rijdt en ik wil BNR aan kom ik ook geregeld uit bij een Belgische zender. Geen idee hoe dat kan.
Jeetje wat verouderd dat ontwerp snel!
@ekidey:
Nog sneller dan ‘veroudert’ ‘verouderd’ wordt. Inderdaad vrij schokkend.
Op de motor na, wat is dit eigenlijk een ontzettend saai hok
@draadloos: ja heel saai hok ja…totdat ie bij jou op de oprit zou staan…dan zou het ineens fantastisch zijn. Geen poep praten jij vrolijke vriend.
@cpp1: ga je mond spoelen engel…hij heeft gewoon gelijk
Zit er eigenlijk een navigatie in? Of is het gewoon even zuignapje likken en dan op de voorruit drukken?
@reiziger: denk het laatste. Een navigatie uit 2007 irriteert je nu toch. Een smartphone bij de Aldi biedt betere kwaliteit ano 2017.
Zit er ook Johma bij?
1 miljoen, 300 duizend euro te duur. 1 euro ton is voor deze auto al een bak geld. Als je ziet wat je jaarlijks aan onderhoud kwijt bent. Outdated + Bodemloze put!
@kritisch: het is ook niet voor jouw doelgroep bestemd
@mcaa: ach, hij is gewoon kritisch.
@kritisch: euroton? Bestaat dollarton ook? Of rubleton?
@rolov: ik ben nogal van het karton.
Dat de auto voor 1,4 miljoen euro te koop staat wil nog niet zeggen dat ie daarvoor ook verkocht wordt!
@jippie: ja, en dat de deur open staat wil nog niet zeggen dat ie niet dicht kan!!
Over vier jaar als youngtimer te rijden :)
Ik zou er echt nooit aan beginnen, dan kocht ik echt veel liever de nieuwe Phantom en daarnaast een lekkere sportwagen, bijvoorbeeld een fijne Ferrari of Aston… Waarschijnlijk ga ik dan nog steeds geld overhouden….
Importeren zou ik niet doen. Gewoon een adresje zoeken in Duitsland, want dan kan je ook lekker vlot over de Duitse autobahn richting Nürburg.
En je gund de Nederlandse belastingdienst ook niet jou Euro’s.
@tarquesh: wad zech je

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).