I Am Paul Walker verschijnt binnenkort

Auteur: , 20 Reacties

De documentaire over de Fast & Furious-ster is klaar.

I Am Paul Walker verschijnt binnenkort

Er zijn maar weinig acteurs die op het witte doek geen indrukwekkende filmografie hebben, maar wel een grote nalatenschap kennen. Paul Walker valt hier zeker onder. Met films als Into The Blue (2005), Varsity Blue (1999) en Meet The Deedles (1998) kun je Walker nooit vergelijken met grootheden uit Hollywood. Zijn rol en passie in de Fast-reeks waren echter van wereldbetekenis voor velen.

Het charisma van Walker en zijn passie voor autorijden wist de Amerikaanse acteur subliem in de Fast & Furious-films te verwerken. Hij mocht slechts 40 jaar oud worden en zijn dood heeft een wrange nasmaak gekregen. Onder meer rechtszaken en ruzie onder de nabestaanden waren de afgelopen vijf jaar de headlines omtrent het persoon Walker.

Eerder dit jaar werd bekend dat er een documentaire gaat komen over de acteur en nu is duidelijk wanneer de docu te zien is. The Paramount Network heeft namelijk bekendgemaakt dat I Am Paul Walker op 11 augustus in de VS zal worden uitgezonden. Na afloop zal de docu ongetwijfeld rondslingeren op niet kosjere streaming- en torrentsites, maar dat heb je niet van ons.

De documentaire is geregisseerd door Adrian Buitenhuis (I Am Heath Ledger). De productie is in handen van Derik Murray. Wellicht dat Buitenhuis na jaren van rechtszaken en gedoe een mooie einde kan geven aan het tijdperk Walker.

In de docu komen meerdere Fast-sterren zoals acteur Tyrese Gibson en regisseur Rob Cohen aan bod, maar de focus ligt ook op andere zaken. De ouders van Walker en zijn broers praten bijvoorbeeld voor het eerst. En er wordt gekeken naar alle dingen die Walker bezig hielden. Zijn liefde voor de oceaan en de natuur. En zijn organisatie Reach Out Worldwide. Een stichting die nazorg biedt in gebieden waar natuurrampen hebben plaatsgevonden.20 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Ben benieuwd of de documentaire uitlegt hoe Paul zo goed kon rijden in auto’s met dertig versnellingen. Lijkt mij toch verdomd lastig. Echt een grootheid.
@kartmans: Uit nostalgie/verveling laatst een aantal gekeken. Viel op dat in de eerste drie films geen idiote schakelfouten zitten.
@pallas: De eerste 3 films waren ook de echte auto films. Daarna werd het meer een actiefilm..
@techniekmeneer: Flixnet heeft 1 t/m 5 online gezet. Moet bekennen dat ik ze ook weer even heb gekeken. Met name 1 en 3 zijn de echte autofilms. 2 vond ik maar zwak op de openingsrace na.

Paul Walker is voor vele niet Paul Walker maar Brian O Connor. Mensen rouwden gewoon om een character kill. Zelfde als laatst Alan Rickman van de Harry Potter series. (Ben ik de enige AB’er die Harry Potter heeft gelezen en gekeken haha?)
@neleev: yer a wizard harry
@kartmans: komt er dan ook een docu over Henk Wijngaard?? Die blijft sowieso al veel te lang uit… 🤔
Qua acteur vond ik hem niets bijzonders hebben..
@slot123: Running Scared… best gave film!
@rijnooit: heel erg onderschat idd
@slot123: Dat precies. Hij is eigenlijk groot geworden door zijn dood…
En wat is de strekking? Hi I’m Paul Walker and I was playing fast and furius in real life but thank god my friend and I got killed instead of some predestians?
Hollywood is qua marketing naarstig op zoek naar een nieuwe James Dean, so hungry and so lean !
Soort van too fast to live too young to die icoon
Soort van Rebel without a cause icoon.
@desjonnies: schijnheilig kudt wereldje vind ik t
Ik krijg nog altijd een beetje naar gevoel van die: “I smiled when I was crashing ~Paul Walker” stickers op van die snelle civics.
@pielemuis:
Ronduit debiel…
@pielemuis: angel loading – paul walker. Die bestaan ook
Ik snap er echt helemaal niets van. Oppervlakkige 13 in 1 dozijn hollywood films, maar bij het Vaticaan ligt een aanvraag om Paul Walker heilig te laten verklaren. Nicolas Cage met gone in 60 seconds staat bij mij nog hoger op de ladder van auto gerelateerde films 😋
@jorden: cage… die maakt 4 films per jaar tegenwoordig om de irs af te betalen. En die zijn slecht.
Zwaar overschatte acteur. Alleen populair bij het McDonald’s parkeerterrein volk
Heb er niks mee. Snap heel de hype niet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).