IJskoud gaan met deze Individual M4 Competition

Auteur: , 30 Reacties

Een beetje spelen met wat kleurtjes en je hebt een unieke BMW.

Met BMW Individual kun je alle kanten op. Van lelijk tot smaakvol en alles daartussenin. Deze M4 valt in die laatste categorie. De Individual Atlantis Blue kleur is zo helder als de blauwe kleuren op een ijsvogel. Het interieur lijkt echter op een enkeltje Noordpool.

De stoelen zijn gekozen in Opal White en de getoonde interieurlijst luistert naar de naam Ash Grain White. De binnenzijde van de BMW is afgewerkt met een Pearl Gloss Chrome accent en daarnaast zien we de nodige witte stiksels.

Het witte interieur past wellicht bij de jurk van de toekomstige eigenaar. De Duitser staat namelijk bij BMW Abu Dhabi. Het betreft een M4 Competition Package (M3 rijtest) met 450 pk. Deze variant heeft 19 pk meer dan een reguliere M4, beschikt over een aangepakt onderstel en rolt op 20-inch jetsers die je kent van de M4 GTS. De M4-range bestaat qua dikke versies vandaag de dag uit de Competition Package, de gepeperde CS en de knotsgekke GTS met 500 pk.30 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Heerlijk kleurtje!
Fantastische kleur. Ik vind alleen de velgen er totaal niet bij passen.
@viezefreddyw: helemaal mee eens, de velgen gewoon Zilverkleurig houden en een patroontje / motiefje in de bekleding en hij is af.
@patrick: ik zie ook op bijna alle foto’s dat ‘blauw’ terug, maar volgens mij is dat slechts reflectie..
@ukbob: idd reflectie
@patrick: ik vind die velgen sowieso afschuwelijk lelijk!
@viezefreddyw: exact mijn gedachte. En het interieur mag wat minder wit. Maar dat blauw staat m erg goed
Kudos voor een kleur te nemen op je auto. En zeker op een snelle auto.
Ook fijn als je anderhalve ton uitgeeft en het leer op de zitting flubbert al…
@aarsgewei: Dat is BMW voor je.
@aarsgewei: en niet eens een fatsoenlijke mattenset.
Smaken verschillen. Ik vind aquamarijn weerzinwekkend lelijk. Staat zo goedkoop.
Fucking lelijk
Beetje jammer van de velgen…
Zo zou een M4 er uitzien als hij bij de Lidl te koop was.
Prachtig!! Zo wil ik ‘m ook hebben
Lijkt alsof de blauwe beschermfolie er nog overheen zit. Lijkt vooral zo bij de foto waar je de voetsteun naast de pedalen ziet
Vreemd dat hij geen getinte ruiten heeft hebben ze daar vrijwel allemaal.
Mooie kleur
Dik
Stunten op je zus bedoel je??
Atlantis, doe me nog altijd denken aan het inmiddels redelijk bekende topic op bimmerforum usa.
Man had bij de dealer een m3 in Atlantis blue besteld, ging vanuit USA naar Munchen voor ‘factory delivery’ en kreeg een Atlantic blauwe😂.
Deze kleur leder is ook alleen geschikt voot mannen met witte jurken. Met een spijkerbroek is je lederen stoeltje in no time matching met de buitenkant
@rovadepo: Ik vraag me dan vooral af hoe dat zand er op in gaat werken. Ben zelf groot fan van licht leder en mijn ervaring is dat als je het goed bijhoudt en soms eens beetje boent, dat het best mooi blijft.

Als nieuw blijft het nooit, maar daar is het een gebruiksvoorwerp voor. Liever een beetje gebruikssporen dan een saai zwart op zwart interieur. Maar dat is persoonlijk.

Overigens vind ik de kleur voor de onderkant van het dashboard niet te pruimen. Laat dat ajb gewoon zwart, zeker wanneer de knopjes dat ook zijn. Verschrikkelijk wanneer het zo afsteekt.
@karhengst: eens, mijn vrouw heeft dat hele lichte van Bmw nu 13000 km verder is het echt niet mooi meer. Zitten ook lichte matten in!(?!€&! Wie dat verzonnen heeft.. idd wel mooi maar met twee kids en een vrouw die nergens naar om kijkt.. beter donker bruin ofzo … zand schuurt denk wel alles weer schoon.
@rovadepo: Zo een heb ik ook gereden. De matten krijg je niet als nieuw, ogen op de weg dus ;)

Maar ik ben erg positief over het lederverzorgingsspul van BMW zelf. Gebruik het nog steeds, het werkt namelijk ook goed op het leder van MB. Je moet een beetje schrobben, maar het wordt er twee tinten lichter mee.

Het enige wat ik een keertje had was dat ik een stukje van de kleuring op een naad wegveegde. Dat is onder garantie verholpen gelukkig.
@karhengst: wat voor spul is dat?
@rovadepo: Gewoon een knijpfles met een soort van crème er in. Zitten meteen sponsjes en papier bij voor het hele proces. Kost net geen 30€ maar ik vond het het waard. Als je googelt op BMW lederverzorging komt het vanzelf als hit naar voren.
Als ik dat interieur zie, verlang ik toch maar wat graag naar een C63
Ah dit is dan weer individual competition. Dacht gewoon een GTS zonder spoiler.
Woensdag reed er zo eentje aan de Nürburgring.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).