Instagrammert neemt carbon rode Huayra BC in ontvangst

Auteur: , 52 Reacties

Gelukkig ben ik niet jaloers.

Je speeltjes en succes delen met de wereld. Daar is Instagram anno 2017 het ideale platform voor. Vinden wij niet erg, want via deze weg kunnen we een klein beetje meegenieten van al dat moois. Meneer sparky18888 (ja, dat klinkt als een 12-jarige op Call of Duty) a.k.a. Paul is de week in elk geval goed van start gegaan. De rijkaard nam gisteren zijn carbon rode Pagani Huayra BC in ontvangst en deelde een aantal pica’s via de online foto- en videodienst.

De auto heeft een aantal persoonlijke touches meegekregen. Naast de rode kleur zijn er ook diverse panelen naakt carbon gebleven. Op de motorkap prijkt de Italiaanse vlag. De ‘Huayra BC’-badge op de achterkant is rood en er zijn twee gouden kronen (ja echt!) te vinden op de aero flaps aan de achterzijde van de Pagani. Dit verwijst naar de andere Huayra van meneer. De witte hypercar uit zijn vloot had bij levering de naam ‘The King’ meegekregen.

Binnen kleuren de stoelen rood en wit met her en der een aantal carbon details. De Pagani Huayra BC is er in de Verenigde Staten vanaf 2,5 miljoen dollar.

Fotocredit: sparky18888 op Instagram52 reacties

De typische Pagani kitsch. Afschuwelijk.
Maar het is de instagrammert van harte gegund. Net als het Elvis Presley van harte gegund was dat ie een Cadillac met gouwe glimmers kon rijden.
@Rob: op die kroontjes na is het toch goed te doen?
Een Instagram account hebben gewoon om te showen hoeveel geld je hebt. Blijft toch raar.
@kapiteinaudi: kunnen we er in ieder geval nog een beetje van ‘genieten’
@kapiteinaudi: er is blijkbaar een markt voor ;)
Zal best lekker rijden.
@amghans: Dat meen je toch niet? Ik denk dat het verschrikkelijk rijdt: weinig zicht, oncomfortabel, uitkijken waar je rijdt om te voorkomen dat je ergens de weg of stoeprand raakt. En dat heeft echt niets met jalouzie te maken. Nee, dan veel liever een comfortabele snelle ‘sport’auto waar je ook gewoon mee kunt rijden en die je helpt ermee te kùnnen rijden. Maar ja, als je bulkt van het geld dan doen mensen blijkbaar zoiets.
@ruud1954: zelf uiteraard nog in gereden, maar volgens de journalisten is de Huayra qua bediening met zo makkelijk als een golfje. De maten, overzichtelijkheid en het risico op schade is inderdaad wel een probleem.
@dondeboer: zucht. nog nooit in gereden.
@dondeboer: Ha ha. Tja, een keer rijden zou ik natuurlijk ook wil willen. Gewoon vanwege de ervaring en sensatie. Maar dat je van te voren moet nadenken waar je dan het beste kan gaan rijden? Dan is voor mij de lol eraf. Ik ken een paar mooie stukken weg bij mij in de buurt maar daar zitten een paar flinke drempels tussen. Einde verhaal dus. Nee, “geef” mij maar een gewonn snelle Mercedes, Porsche of Aston Martin.
@ruud1954: een auto die helpt met rijden?? Ben je 90+ ofzo??
@spykerboy:
Nee, 105.
Ik ben ervan overtuigd dat je die “superauto die er niet uitziet”, ook al heb je alle rijassistentiesystemen die hij misschien heeft maar in elk geval lang niet zo doorontwikkeld zijn als bij de door mij genoemde merken (zeker bij Mercedes) geactiveerd, heel makkelijk tot onbeheersbaarheid zullen leiden. En ik heb geen zin om met zo’n auto bij een stoplicht weg te rijden en 100 meter verder in een onbeheersbare slip terecht te komen. Videootjes genoeg te vinden. Maar als jij denkt dat jij in die superauto gewoon weg kunt rijden, keep on streaming.
@ruud1954: dreaming …..
@ruud1954: Superveilig inderdaad die Porsches: https://youtu.be/DG-w3MYfRU4
@ruud1954: De auto’s die jij noemt zijn in de verkeerde handen ook levensgevaarlijk. Of dacht je dat je met een Porsche niet in een slip kan belanden? Zelfs met 4wd breken die dingen nog uit als je niet uitkijkt.
@crackdavid: Zeker, mee eens. Maar ze zijn lang niet zo ‘giftig’.

Ik heb een test gezien van een Mercedes en daar moest je het al echt heel bont maken wilde je daarmee uitbreken. Maar laat maar. Ik zou nooit never nooit voor zo’n Supercar c.q. gedrocht kiezen. Al had ik geld zat.
@ruud1954:
Kan je verzekeren, dat :
– er ook MBs zijn, die je in no-time achterstevoren hebt als je even niet oplet/te vlot op het gas gaat.
– sommige Porsches ook een hele handvol kunnen zijn.

In beide gevallen heb ik het over fabrieks-originele, straatlegale auto’s.
@amghans: Ik geloof je direct. Natuurlijk. Maar bij die ‘über Hyundai’ zal dat een fluitje van een cent zijn. Maar ja, er zijn er genoeg op dit forum die zo’n auto geweldig vinden. Mijn advies aan hen: get a life ….
@ruud1954: ik durf je nu al te wedden dat ik meer supercars gereden heb sinds ik mijn rijbewijs heb dan jij die hebt. en heb nooit problemen gehad met het wegrijden bij stoplichten of iets dergelijks.
@spykerboy: Dat is dan heel fijn voor je. En al had je er maar in 1 gereden, dan nog had je er in meer gereden dan ik.
Enne, heel goed van je. Dan gebruik je je verstand als je erin zit. Wellicht omdat je de auto niet zelf bezit en je dus wel drie keer uitkijkt om er onvoorzichtig mee om te gaan. Maar dat doen ze lang niet allemaal. En dat weten we ook allemaal.
En als je ze wel bezit, da’s ook fijn voor je. Ik heb daar geen moeite mee. Altijd tevreden zijn met wat je hebt want het gras aan de overkant is altijd groener.
Hoewel kwalitatief prachtig afgewerkt, is de stijl van Pagani ook mijn smaak niet. Al moet ik zeggen dat ik deze voor een Pagani dan nog wel aardig vindt, zeker het interieur rond het stuur, wat hier zwart en niet zo glimmerig is als de andere modellen.
Loekie de Leeuw was ook mee
@eigenwijs: idd 🦁
Ik zou in dit segment toch gaan shoppen voor een Mercedes-Benz E350d Estate met wat opties. Plus 66 kilo aan gouden staven in de kofferbak.
@willeme: En vooral niets op Instagram posten.
@willeme: ik zat eerder te denken aan een aangepaste mini cooper met 100 gouden staven in mn achterbak
@kimhung: ik wil de blauwe wel
In de regel mag men Pagani’s creaties niet verfoeien maar dit is dan wel de uitzondering hierop alhoewel de afwerking van het interieur veel goed maakt.
Denk dat ze zelfs bij Mansory zoiets gezegd hebben als: nah also, also, also.
Tsja, smaak is dan weer niet te koop.
Die pagani met the king als nummerplaat is van instagrammer vtm_theking_4 alsook deze rode Pagani.
@dromedaris: Zijn Sparky18888 en The King niet vader en zoon?
@dromedaris: hun zijn beide de eigenaar
Ik vind zijspiegels op van die stokjes auto’s zo ontzettend lelijk.

Nu is het sowieso een kitsch ding, heel veel valt er dus niet te verpesten.
@radeox:

*zo ontzettend lelijk maken*
Er branden ook fijne lampjes op het dashboard, zie foto 6… en zo te zien draait de motor stationair.
Prachtige wagen! Alleen die kleur..
@focusrs1: prachtige kleur, alleen die wagen ….
Wat een wansmaak… de kerstboom zou zich er nog bij schamen…
En laten we de custom reflectors niet vergeten
VIVA AMERICA
Het Carbon rood was een goed idee en toen werd er een hoop poespas bij verzonnen. Speciaal om speciaal te doen.
@jorden: idd, lelijk ding, te druk gemaakt met al die hoekjes.
Jullie vergeten de paar $k kostende custom Starbucks beker houder te vermelden die ook in hun “normale” Huayra zit :P
Hoe erg ik het ook probeer om het een mooie auto te vinden, het lukt gewoon niet. Ik heb geen enkele foto van een Huayra gezien waarbij ik dacht “best een mooie auto eigenlijk”..
Ik vind hem onwijs vet :o
Mooie bak hoor maar…gaan die spiegels niet vreselijk trillen bij hogere snelheden?
@schreute01: Zal vast. Zo ver gaan die niet met testen. De auto’s zijn niet gemaakt voor comfort. Enne, waarom zou je nog in de spiegels moeten kijken bij die snelheden?
@ruud1954: bij het achteruit rijden?
@schreute01: Eh ja, bijvoorbeeld. Maar ik neem aan dat je niet met ‘hogere’ snelheid achteruit gaat rijden. Want daar ging de vraag over ……………. (Gaan die spiegels niet vreselijk trillen bij hogere snelheden?)
‘k had er aanvankelijk zo m’n bedenkingen bij, maar denk dat ‘k ga bestellen naar mijn ideaal . . .
Een mooie geslaagde auto, alleen die kleur is toch echt even wennen. Maar zoals er vaker wordt gezegd, een kunstwerk!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).