Internet gaat los: #placesalonsowouldratherbe

Auteur: , 24 Reacties

Onze Spaanse vriend Fernando Alonso is trending op Twitter en da's niet vanwege zijn knappe rijden, maar vanwege het feit dat hij op dit moment waarschijnlijk liever ergens anders zou zijn.

Alonso

Het zit Fernando Alonso het hele seizoen al niet mee. De tweevoudig wereldkampioen rijdt dit seizoen in de minst competitieve en langzaamste auto van het hele veld: de Mclaren-Honda. Zelfs het talent van Alonso is niet voldoende om ook maar een rol van betekenis te kunnen spelen. Neem nu de GP van Amerika. Alonso rijdt onwijs goed en ondanks de opdrogende baan lijkt hij op weg naar punten. Totdat zijn auto een paar ronde voor het einde een probleem krijgt en Alonso terugvalt naar P11. Zuur met een hoofdletter Z.

Ook in Brazilië zit het Fernando niet mee. Tijdens Q1 van de kwalificatie valt zijn wagen uit, nog voordat hij überhaupt een tijd heeft kunnen zetten. Alonso besluit het er van te nemen en in plaats van terug te keren naar de pitbox, pakt hij een klapstoeltje en gaat hij lekker langs het circuit zitten.

Dat levert niet alleen hilarische beelden op, het ontketent ook een waterval aan lollige fotocompilaties op Twitter, vergezeld van de hashtag #placesalonsowouldratherbe. Want dat hij het niet naar zijn zin heeft in de F1, da’s geen groot geheim. Hoewel ik, zelfs als alles behalve Alonso-fan, op dit moment behoorlijk te doen heb met Fernando, kan ik een grijns niet onderdrukken bij het zien van de digitale knutselwerkjes. Bij deze een selectie:

#placesalonsowouldratherbe.

Alons

Grand Prix van Brazilië

Overigens, op dit moment gaat de Braziliaanse GP van start. Live kijken via de Nederlandse TV is er alleen bij voor Sport1-kijkers of Ziggo-klanten, maar BBC One zendt de race wél uit. Geen tijd om te kijken? Geen nood, dat doen wij wel voor je. Hoef jij alleen maar onze samenvatting te lezen!24 reacties

Hahahahaha fantastisch dit soort acties 😂
Heerlijk dit. En Alonso gaat best goed tot nu toe! Heeft zelfs iemand ingehaald. Blijft wel om te janken dat dat speciaal is…
Die foto op de maan is 100% zeker weten een trucage ..
@lincoln: echt niet !
@FieRo:

Als ik een leugenaar was dan zou ik “1000% zekerrrr wete jonguhhh” geschreven ..
@lincoln: alles wat je ziet is echt…. dus echt wel echt dus (echt)
@lincoln: Het gerucht gaat dat die in een studio ergens in Los Angeles genomen is.
Die met de Porsche zou best wel eens uit kunnen gaan komen!
@toniominestrone: ik hoop het ;)
@toniominestrone: ruim 30 miljoen per jaar salaris van McLaren zegt de komende twee jaar van niet.
Haha ik ben nog steeds aan het zoeken op die tweede foto, maar ik denk dat ik erin trap. Of staat ie er wel op? Zak drop voor de vinder.

Mooi altijd dit soort acties op twitter!
@granlusso: 2e foto*
@granlusso: 3e foto* Jezus
@granlusso: hij staat er wel op links in de hoek onder in ongeveer 2 centimeter uit de hoek en dan ongeveer 5 centimeter om hoog. Achter man me bruine shirt boven paar dat elkaars handen vast houd
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Epic! Wat zou ie er zelf van vinden? Van zowel zijn actie als deze foto-actie. Het straalt wel onverschilligheid of desinteresse uit.
@Original_Arnoud: die laatste heeft hij zelf op zijn instagram profiel staan
@gt500eleanor:
De beste manier om een grap over jezelf te pareren is mee lachen. Maar het blijft een statement.
Als jarenlange McLaren-supporter doen al die falende Honda-motoren me best wel een beetje pijn (net zoals xe waardeloos kleurloze gp van brazillie tot nu toe). Maar Alonso en Button laten met deze en die podium-actie daarna wel zien dat ze zelfspot hebben. Dat is dan tenminste nog iets.
28 miljoen per jaar…. 28, een 2 en een 8 en daar een miljoen van… in euros…. per jaar. Wat een klote hobbie… werken kan je het nauwelijks noemen… niet dat alonso er iets aan kan doen. Ik wil er wel stage gaan lopen voor een promile. Veel kan ik niet (mis) doen
@maferick74:

Supported by consumers ..
Volledig democratisch salaris ..

Boycotten door er niet naar te kijken is ook democratisch ..
Geweldig! Ik zat er al op te wachten haha!
Hahahaa vooral de foto van de Porsche garage
Geweldige actie! Dan moet je wel humor hebben om zoiets te maken!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).