Is dit de eerste Cadillac zonder bling?

Auteur: , 35 Reacties

Yo, so I'm asking ya, is I bling?

Drake (wie?) schreef er onlangs een afgrijselijk tergend nummer over en Cadillac besluit het van het ATS te strippen. Bling. Met andere woorden, er is nu een ‘Shadowline-optie’ beschikbaar voor de ATS coupé en sedan. Niets bijzonders op zich, maar ik moest toch even hard nadenken wanneer ik voor ’t laatst zulk een lekkere Amerikaan zag. En dan laat ik Kate Upton even achterwegen.

Je kunt de ‘Black Chrome Package’ enkel bestellen op je ATS (rijtest) als je de 2.0T met 275 pk of de 333 pk tellende 3.6l V6 uitkiest. Geen anti-bling zonder go, dus. Een andere voorwaarde is dat je de specifieke kleuren rood, zwart of wit hebt aangevinkt. Beetje jammer. Edoch, het ziet er lekker uit, altijd doen dus. Wat denken jullie?35 reacties

Op een Cadillac hoort eigenlijk gewoon bling bling he….
@dutchdriftking: Vind dit anders wel 010 keer beter!!
@fmgarcia: 010 idd wel het publiek dat dit soort wagens leuk vind
@jamesbond007: Daar heb je wel een punt ja. Dik trainingspak lekker vuurwerk en verhuisdozen smijten en na zo een fijne Zondagmiddag wil je dan graag in alle rust in je blingloze Cadillac naar je kamp terug cruisen.
@fmgarcia: neeeeeeeee, beter hè!
@joostvis: jij snapt m
Ik vind het absoluut geen lelijke auto’s en ook erg jammer dat je ze amper ziet. Ik vind bovenstaande ook lang niet gek eigenlijk.
@viezefreddyw: Waar wacht je dan op! Koop dan.
@fmgarcia: Als het een zak chips was geweest had ik het gedaan.
@viezefreddyw: Heb je ooit een zak chips geopend? Meer bling zul je niet vinden.
@fmgarcia: Vooral in de Flippo-periode.
@viezefreddyw: Wel fijn voor je meisje als je met een verchroomde zak thuis komt!
Oef foto 19
Vind Cadillac sowieso al de mooiste naam hebben van alle automerken. Dus ja, dit keur ik goed.
Als cadillac liefhebber moet ik zeggen dat dit er niet uit ziet, een cadillac hoort net iets over the top te zijn zonder asociaal te worden!
@uselessguy: dus wel bling bling, maar niet op een foute manier
De laatste series Cadallics zien er gewoon strak uit maar of ze ook zo strak sturen als een gemiddelde Duitser is een tweede. Zat toevallig nog vandaag achter een CLS en dit ziet er ook gewoon lekker dik uit.
@pinut187: Ik kan je persoonlijk verzekeren dat moderne Cadillacs prima sturen, zeker de V modellen met magnetic ride control!
@mclarenf1lm: Goed om eens te horen van iemand die er klaarblijkelijk eens in heeft gereden. Heb er een enkele keer in meegereden en comfortabaal was het zeker.
Leuke auto voor een ander. Zou niet verkeerd zijn om er zo nu en dan een te zien rijden hier op de weg. Maar voor die prijs zou ik er zelf niet een gaan shoppen.
@mikkeloentje: de ATS wordt geroemd om z’n rijeigenschappen in de reviews! Wint zelfs regelmatig van de 3-serie op gebied van rij-eigenschappen!
@reactief: mis poes! Reply was bedoeld @pinut187
Bij VW krijg je zwarte deurlijsten standaard op de trendline. Maar bij BMW, Cadillac en andere is het een dure optie. Premium waanzin.
@mashell: Volgens mij is het bij die merken juist een gratis optie. Of chrome line of shadow line. Zo heet het bij BMW in ieder geval. Je betaalt er niet extra voor.
@mashell: standaard bij BMW (tenminste, dat was op de E46 nog zo) is net als de trendline van VW “kaal” kunststof, de chrome line spreekt voor zich, maar shadow line zoals op de mijne is hoogglans zwart:
Voorbeeld op een F30
@mashell: dat is “kaal” kunststof, was/is op de standaard uitvoeringen van BMW ook gewoon zo. Chromeline spreekt natuurlijk voor zich, maar Shadowline zoals op mijn E46 is hoogglans zwart. Voorbeeld op een F30: http://www.e90post.com/forums/attachment.php?attachmentid=250359&stc=1&d=1237606050
@stalensnuitje: Wat kost zo’n spuitbusje zwarte hoogglans bij de bouwmarkt tegenwoordig ???
Ziet er een stuk beter uit. Maar die knop van de keyless entry op de deurklink, dat is toch wel weer el cheapo
Naar mijn mening zie je nu beter dat de lijnen toch een beetje raar over die auto lopen. Voor een Amerikaan vind ik het een leuke auto. Uiteindelijk is het toch een andere smaak.
Persoonlijk heb ik de “verweerd grijs line”. Een optie die je in de loop der jaren, gratis!, bijkrijgt…
@Rob: Ik heb de treehugger-line met gratis mos na een paar jaar; ben ik heel erg eco-friendly en hipster mee :) Oja; en onderhoudsvrij !
Black is the new Bling!
Ik houd van Amerikanen en zwart vervangen voor chroom.. Dus beter kan niet
Doe mij die witte CTS maar, die vind ik net wat mooier en beter in verhouding dan de ATS.
Hij zit ook in de serie Colony. Erg dikke bak hoor om hem zo te zien rijden. De e klasse concurrent maar dan mooier van buiten. Van binnen heb ik nog niks gezien maar afgaande op andere Amerikanen zal die het niet redden tegen de Duitsers.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).