Is dit de Lamborghini Aventador SV Jota Roadster?

Auteur: , 17 Reacties

De uitzwaai-Lambo is wellicht prematuur op de webz beland.

Lambo

De Lamborghini Aventador is zeven jaar oud. In de tijd van de goede oude Countach zou dat betekenen dat ‘ie bijna op de helft van zijn leven zit. Productieruns van een slordige twintig jaar zijn echter niet meer van deze tijd, dus zal de huidige topper uit het Lambo-gamma waarschijnlijk wat eerder plaats maken voor een opvolger. Het goede nieuws: voordat het zover is, komt er vrijwel zeker nog een extra hete uitzwaaiversie op de markt. Dit weten we doordat er al verschillende keren brute mules gespot zijn, onder andere op de ‘Ring. De super-Aventador gaat waarschijnlijk SV Jota heten, als hommage aan de Miura SV Jota van weleer. Een andere optie is om de Aventador het toevoegsel ‘Performante’ mee te geven, in lijn met de kleinere Huracan (rijtest).

De opper-stier heeft (waarschijnlijk) nog wat meer gemeen met zijn kleine snelle broer, namelijk Aerodinamica Lamborghini ATTIVA (ALA) goodies. Dit zou de neusgaten voorin de neus van de prototypes en bovenstaand plaatje verklaren. De motor zal de stier sowieso doen briesen. Ervan uitgaande dat de krachtbron nog wat opgezweept wordt ten opzichte van de Superveloce met 750 pk, hebben we het al snel over een vermogen van 800 pk uit de atmosferische V12. Moet kunnen, Ferrari doet het immers ook met de V12 in de 812 Superfast. Hét grote vraagteken is echter de versnellingsbak. Zou Lamborghini de Aventador aan het eind van zijn leven alsnog voorzien van een deugdelijke bak met dubbele koppeling, of is dat teveel om op te hopen?

Enfin, linksom of rechtsom wordt het weer een brute blepper, maar gaat ‘ie eruit zien als op bovenstaand plaatje? Die kans is vrij groot. De pica is namelijk afkomstig van Instagrammer Whitesse, een Amerikaanse verzamelaar die bekend staat om zijn indrukwekkende supercar verzameling. Whitesse heeft onder andere een witte Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse L’Or Blanc (witte Vitesse –> Whitesse, har har) en een paar koningseieren. Het type klant dat Lamborghini eventueel zou uitnodigen om een speciaaltje te kopen dus. Per slot van rekening worden die al lang voordat ze officieel onthuld worden verkocht.17 reacties

Leuke Photoshop, behalve de spoiler dan
Denk persoonlijk dat het een slechte fotosoep is, die spoiler lijkt nergens op.

@jaapiyo dat kun jij veel beter.
@720s: Helaas.
Zie spyshot: https://goo.gl/images/SbHDoF
@exotic: ik weet dat er een belachelijke spoiler op de SVJ komt, maar zoals hij er op deze afbeelding ingeshopt is, is niet heel geloofwaardig.
Het wordt er alleen maar lelijker op bij de boys uit Santa Agata.
Dit is de reden waarom mensen in cryptocrap trappen ..
Hij wordt er niet knapper op
Ik heb dit plaatje (maar een groene versie) enkele weken terug al op Instagram voorbij zien komen…
@theracetosucces: kijk snel insta story van gercollector
@nelson90: ofja snel, doe wat je ermee wil ;)
De spoiler is wel exact wat de mules op de Nordschleife ook hebben, helaas. Ben benieuwd naar de ALA-inlaatje en spoilers.
Ik vind het net een ordinaire duitse/arabische tuning bodykit
Lijkt eerder een franse auto met dat grappige snorretje
Is zo een spoiler die in NFS beschikbaar was, maar je nooit gebruikte.
@rubinsky: Precies wat ik dacht! Bah, wat een wansmaak….
Blepper

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).