Is dit het ergste dat de BMW 5-serie ooit is overkomen?

Auteur: , 49 Reacties

Fanboys kunnen misschien beter even een flinke teug ademen nemen voor ze verder klikken.

Om de vraag in de titel te beantwoorden: neen. Deze is immers niet gecrasht en rijdt dus ook nog gewoon. Da’s ook meteen één van de weinige pluspuntjes aan deze bizarre creatie, want van het uiterlijk worden we niet bepaald fröhlich. De 5-serie (geen idee wat onder de kap ligt) is door z’n hoeven gezakt, kreeg een geel jasje en een paar jetsers van velgen die niet per se mooi zijn.

Aan de andere kant: eerder kwam een Porsche voorbij met vergelijkbare -of dezelfde- rims van Vossen en die vielen behoorlijk in de smaak. Wie weet dat deze Bimmer dus ook de handjes op elkaar weet te krijgen en we de titel beter om kunnen draaien in “Is dit het beste dat de BMW 5-serie ooit is overkomen?”. Aan jullie het oordeel.

Wel ook even op de streepjes in de nieren en de carbon details letten, natuurlijk.49 reacties

Hij is iets te laag en zijn patta’s kunnen echt niet.
Met de kleur is niks mis als je het mij vraagt.
Dus om de vraag te beantwoorden; nee, het kan erger.
@viezefreddyw: pattas? Is dat een nieuwe aardappelsoort?
Ik moet zeggen, een wanstaltige combinatie. Ziet er niet uit.

De charme van een M5 (ervan uitgaande dat het een M5 is, alles eronder is extra gênant) is dat het een snelle auto is maar dat het er niet zo dik op ligt. Dus een donkerblauwe M5 met bruin leer en lekker incognito door het verkeer cruisen.

Dit is gewoon kolderiek. Die wielen zijn afgrijselijk, ik heb nog liever onduidbare afscheiding op intieme plaatsen. Dan de lakkleur, die is misschien nog te doen op een M3, maar op een M5 staat het zielig. Alsof je de het sportjasje van je zoon aan doet.

Kortom, mooi tunen is niet meer wat het geweest is, wat een hok.
@gtwillem: ‘Tunen’ is bolledig doorgeslagen. Hier en daar een foefje vind ik prima, maar de bodykit of spoiler etc te veranderen gaat mij te ver. Ik heb het al met velgen, misschien ben ik te basic. Kan ook aber natürlich
@gtwillem: is niet eens een M5 (wijst naar het spatbord vooraan)
@gtwillem: vertel dat @eddy_f10 maar
@thomasbol: wie is dat?
@gtwillem: foto’s niet bekeken? Zie zijruit op de achterdeur ;-)
@gtwillem: vind ik niet. Op de E34 (origineel in die kleur geleverd) stond het ook prachtig. Weer eens wat anders dan de rest.
Of dit het aller-ergste is weet ik niet. Kleur kan ie wel hebben alleen de velgen staan niet wat mij betreft.

Onder dikke BMW’s ben ik altijd wel gecharmeerd van BBS CH’s: http://www.baanvelgen.com/blog/wp-content/uploads/2012/05/BMW-F10-BBSCHR-copy.jpg
@ahs1979: Als je überhaupt al een BMW M5 wilt (overigens niet eens een verkeerde auto ook al ligt BMW niet zo bij mij) dan vind ik dat je die standaard vijfspaaks eronder moet houden, die vind ik echt het mooist.
@mercedesclk350: en daar heb jij volkomen gelijk in. Die vijfspaaks velgen zijn stoer doch elegant (alleen niet zwart spuiten, dat is zonde). De 6 spaaks velgen van het ‘Competition’ pakket vind ik ook nog wel aardig.
@gtwillem: Tsja, ach, ja, die gaan wel, ik vind ze een beetje op bepaalde tuningvelgen (waarvan ik de naam niet weet) lijken.
Ik vind hem dik , maar dit is ook een style waar je van moet houden
@johanhummer9: Dan vind jij de Fiat Multivla vast ook een mega dikke auto… 😂
Niet mijn style!

Car killer -;(
Zo veel geld uitgeven aan velgen en dan deze uitvoering kiezen. Beetje jammer.
Vossen heeft zoveel mooiere velgen in hun assortiment.
En rondrijden met zo weinig veerweg is op de openbare weg geen feestje.
Maar verder weinig mis mee, lijkt mij.
Ik zeg titel aanpassen, vind hem zeer geslaagd !
Ik vind het niet zo erg, we hebben genoeg M5’s op deze planeet
Wat een mooi ding!
Knakentuning dag vandaag?!
Deze wielen staan de Porsche een stuk beter!
DIK!
Welnee. Het is absoluut niet mooi, maar ik heb ergere dingen gezien. Zoals de Lumma CLR 500 RS2, of de Hamann BMW Mi5Sion.
Zonder de streepjes in de grill,velgen,uitlaatsysteem en kenteken wil ik hem wel
nee het ergste dat de 5 serie is overkomen komt van BMW zelf door overal die M op te plakken tot en met diesels aan toe
Ik vind hem eigenlijk best wel geslaagd.
Ik mag hopen dat het airride is want hij staat wel erg dichtbij het asfalt.
Het geeft wel weer een nieuwe definitie aan afvaltschraper :-)
Zelfs als niet-fanboy word ik er een beetje misselijk van.
Sowieso is tuning in 99,9% van de gevallen de grootste vorm van wansmaak en pauperij. Decadentie, schreeuwerigheid en mislukte esthetische waarden ten top. Tuning is leuk als je 16 bent, net als breezers, chlamydia en een scooter.
@vonklausenburg: Meneer is wel heel stellig in zijn mening, even voor de goede orde, die 99,9% is dat onderbouwd of is dit een losse flodder ontsproten uit een sneue geest?
@toniominestrone: natuurlijk is dat een willekeurig getal, maar gezien het feit dat elke sul het zou kunnen is het nog aardig adequaat. Ik schiet tuning niet volledig af, er zitten zeker pareltjes tussen: maar die pareltjes respecteren het lijnenspel van de auto zoals de designer heeft bedoeld.
@vonklausenburg: Wat een onzinnige opmerking. Het personaliseren van een auto is juist een hele mooie hobby, mits het netjes gedaan wordt. Ik ben zeker niet vies van een goeie verlaging met schroefset of airride en een dikke set velgen eronder (heb zelf een Audi A4 B8 met 20 inch Rotiform en plat op de grond). Je hebt natuurlijk altijd de overdreven uitschieters zoals de “knakentuners” maar ga maar eens naar er goeie VAG meeting dan praat je wss wel anders. Vraag me af wat voor auto je zelf rijdt, ik gok op een zilvergrijze 12 in een dozijn auto.
@smex: en ik heb daar een hekel aan. Noemt men smaak.
Van alles wat ze hier gedaan hebben is het verlagen nog het ergste. Behalve de (zielige) looks heb je er echt geen bal aan. Sterker nog, dit is de manier om bij een auto iedere vorm van wegligging compleet weg te vagen.

Je kan nog beter met 50 km/u in een winkelwagentje over een klinkerweg rijden dan met deze “creatie”.
Afschuwelijk die velgen
Rijden die dingen zo slecht dat ze gelijk aangepast worden door de eigenaren?
Ik had zelf een andere kleur gekozen, maar hou wel van aparte velgen en laag is altijd goed ipv de SUV stand die BMW stand normaal levert op auto’s.
Zijn dit niet die velgen van 15000 euro?
Ik vind de wagen opzich wel mooi maar die wielen is weer een nieuwe tree van lelijk
Vind em wel dik, die kleur staat hem goed
Verlaagde giulia?
Nou wil ik niemand veroordelen maar ik denk dat de doelgroep beperkt zal blijven voor mensen met een permanente voorliefde voor het wonen in een caravan. Zelf zeg ik bah bah bah. Liever alpina of iets met adv wielen eronder.!
Die velgen lijken zo klein, een stukje groter zonder die spiraal zou wel kunnen
Ouwe meuk zonder performance doel op deze pre LCI versie (wijst naar knipperlicht voor). Wat ik daar van vind?
Ja echt wel! Wat een gedrocht man
Wel een zeldzame velg. Op Facebook in een BMW verkoop groep wordt een setje van deze aangeboden. Die jongen zegt dat er wereldwijd maar 400 setjes van zijn.
Deze bmw fanboy wil hem wel :-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).