Ja hoor, Spyker gaat nog maar eens een auto presenteren

Auteur: , 52 Reacties

Op de aankomende beurs van Genève gaat Spyker het doek trekken van de C8 Preliator.

Hoewel Spyker van de C8 nog een aantal exemplaren wist te slijten, bleken alle daarna getoonde nieuwe modellen doodgeboren kindjes. Meest recente voorbeeld: de B6 Venator, al dan niet als Spyder. Al die luchtfietserij en andere financiële probleempjes houden de heren van Spyker, tegenwoordig gevestigd op zolder bij een kapper, niet tegen het gewoon nog eens te proberen.

Op Genève gaan ze namelijk de C8 Preliator presenteren, waarvoor ze zojuist een teaser het wereldwijde web op hebben geslingerd. Verdere details zijn er niet, behalve dat ze de auto gaan onthullen op 1 maart 14:30, maar eigenlijk maakt dat ook helemaal niets uit. Hij komt er toch nooit.52 reacties

Dit gaat Spyker er bovenop helpen.
@fromtheg: is het na te gaan hoe de aandelenverdeling van Spyker eruit ziet? Ben wel benieuwd of VM de enige aandeelhouder is of dat er toch stiekem nog ergens een Chinese partij is die iets te zeggen heeft (als ze het geld tenminste overgemaakt hebben…….)
@fromtheg: vicotor muller de zakkenvuller
Muller zou zelfs al bezig zijn met een opvolger van deze vers aangekondigde, en die moet het merk helemaal weer tot leven wekken. Naam? De C9 Defibrillator.
@ericd: C4 Defibrillator. Voor een explosieve nieuwe start. ;-)
@kilum: Gevolgd door de C10 Pralinator. “Life’s like a box of chocolates” zou Forrest Gump zeggen.
@ericd: een vrouwenstem verteld dan wat je moet doen?
@ericd: haha briljant naam :)
Je blijft lachen met dat bedrijf!
Klinkt goed. Op welke rekening kan ik een aanbetaling storten?
Binnenkort heb ik namelijk heel veel geld over. Ik zal jullie er niet teveel mee vermoeien maar ik schijn een Nigeriaanse prins als achter- achterneef te hebben!
Zodra ik de centen heb maak ik het over! Stuur de auto maar vast mijn kant op.
@baasbas: dan gaat het nog druk worden bij Spyker. Inmiddels hebben wij allemaal zo’n rijke Nigeriaanse achterneef waar we voorheen het bestaan niet van wisten.
@baasbas: Hahaha slechte spam dit
@baasbas: U is kunnen die poen opsturen to rekeningnumber 7693-8675-0543 Western Union Bank van Aircastle & Car Shipment. Die Spyker staat in die haven van Zeewolde al klaar in een containertje. Weldra die poen op mijn, ik bedoelt die rekening van die transportbedrijf staat wij verzenden die containertje met die nagelnieuwe spijkertje voor u.
@moveyourmind: seems legit
Als je ‘m met Photoshop wat oplicht, zie je dat ie er wel een stuk moderner uitziet dan de oudere modellen. Al snap ik niet waarom ze dit willen showen, maar waarom die B6 dan niet nog wat meer mee doen? Dat lijkt mij meer een productiewaardig model, aangezien de basis al bestond. Maar snap dat je wel een topmodel moet hebben om GOED in de picture te komen.
@stfu: Sleutelwoord: oplicht
Je slaat de spyker op zn kop
Ik vind het altijd mooie auto’s. Ik had die B6 ook graag een succes zien worden. Het is echt jammer dat het steeds niets wordt. Laten we hopen dat het deze keer wel lukt.
Geweldige laatste alinea, ik vraag mij daadwerkelijk af waar meneer Muller nog investeerders vandaan tovert, zou met hun ook wel zaken willen doen.
Gelukkig, Dizono denkt er precies zo over als ik, toen ik dit nieuws net las op een andere site. Leuk al die concepten, maar ga nu eens produceren en verkopen…
Ik begrijp heel goed dat je een bedrijf niet zomaar laat vallen, vooral omdat er daadwerkelijk auto’s geproduceerd zijn. Diep respect voor het doorzettingsvermogen.
@f40racer: laat dat iedereen en zn schoonmoeder die ooit es wat gedaan heb met die gordon gecko (victor muller) maar niet horen
@lekkaah: Wat?
@f40racer: dat jij de ideale investeerder bent
@lekkaah: Omdat ik respect heb voor zijn doorzettingsvermogen?
Ik hoop dat dit dan een soort van realistische wederopstanding wordt van het merk, nederigheid en realisme is wat hun op dit moment past. En misschien wordt dit dan de auto waarmee ze daadwerkelijk geld kunnen gaan verdienen. Hopelijk heeft Muller ondertussen wat onderzoek gedaan naar hoe andere kleine fabrikanten overleven…
Als dit een elektrisch ding zou moeten worden weten we gelijk dat het helaas toch weer luchtfietserij zal zijn.
@stationcar: De markt voor elektrische fietsen is booming en was er niet iets met een beoogde fusie met een (nog-niet-)fabrikant van luchtscheepjes?
Okee Autoblog, er worden dus blijkbaar toch nog wel auto’s gebouwd in Coventry door Spyker. Daad bij het woord voegen; naar wie gaat de vergulde spijker???

@camber24: een auto is wat anders dan een schimmig plaatje van twee koplampen. ;)
@Dizono: komt nog wel ;-)
En toen ging de wekker.. Oh nee, Spyker presenteert écht een nieuwe auto.. Hoe lang kan dit nog door gaan? Ongelooflijk hoe lang die Muller het volhoudt…
Ze hebben volgens mij wat nooit gebruikte praalwagens opgekocht uit Roermond
Ik hoorde dat muller ook Volkswagen heeft gekocht, die zaten in geldnood dus dan weet je het wel.
Er komt een heel nieuw modellengamma en er worde echt vet veel geïnvesteerd.
Spyker C8 Rolator. Denk dat we allemaal een rolator nodig hebben tegen de tijd dat er een nieuwe Spyker uit de fabriek rolt.
het houd niet op…niet vanzelf…
@maarten020: Carice van Houten: “Houdt het dan NOOIT op?”
@maarten020: sh*t, ik maakte zojuist dezelfde grap, je was me voor!
@kp92: sorry man ;-)
@kp92: “I’ll Be Back!” was ook een toepasselijke film quote geweest.
Met goed management is er echt wel bestaansrecht voor Spyker, maja……

Sund dat de spyker c8 aileron spyder nooit de kans heeft gehad, bloed mooie auto in het oranje
Zal er een elektromotor in zitten?
Het houdt niet op, niet vanzelf..
Maak eerst maar die B6 Venator en D8 Peking-to-Paris productieklaar…
Haha, geen geld voor de huur, maar doodleuk een auto presenteren op de een van de aller duurste beurzen…..
Zo ontzettend jammer… Het zal vast wel weer een toffe conceptwagen worden, maar dat VM en consorten nou eerst eens een model daadwerkelijk de verkoop in doen voordat ze met allerlei nieuwe concepts op de proppen komen.
Fuck you, wij zijn MullerFresh!
Waar is deze dan ontwikkeld?
Toch zou het leuk zijn!
Spyker is een soort Kabinet … Je weet dat het niks meer wordt maar toch mag men doorgaan met hun duistere praktijken.

Echt, wat een smet op de Nederlandse auto geschiedenis.
Veel azijnpissers bij AB. Jammer
@right: realisten bedoel je. Als je een plaat voor je kop zou hebben kan je denken dat het azijnpissers zijn idd.
Geweldig! Victor blijft mij verassen! Ik hoop zo dat hij bij de auto nieuws presenteert dat de wagen te bestellen is en binnen 3 maand productie klaar is! Persoonlijk vind ik Spykers erg mooie auto’s, dus kom maar op…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).