Jeep Renegade live pics: wat vinden we ervan?

Auteur: , 10 Reacties

Zijn jullie inmiddels al een beetje gewend aan de Jeep Renegade? Bij mij doet deze kleine SUV van Jeep nog steeds pijn aan de ogen.

Jeep Renegade @ Geneve 2014

Op mij komt die Renegade een beetje over als een soort kruising tussen een Fiat Panda en een Kia Soul, met een flinke dosis (gemaakte) stoerheid. Op zo’n kleine SUV komt het al snel een beetje ‘gemaakt’ over en dat gevoel bekruipt mij hier ook.

Jeep is zelf trots op het feit dat de auto ontwikkeld is in de VS en wordt gebouwd in Italië. In Europa kunnen kopers kiezen uit drie benzinemotoren die uiteenlopen van 110 pk tot 170 pk en drie dieselmotoren die uiteenlopen van 120 pk tot 170 pk.

Net als in de Range Rover Evoque is de Jeep Renegade ook verkrijgbaar met een 9-traps automaat. Mocht je plannen hebben om serieus te gaan terrein rijden met deze kleine Jeep dan doe je er verstandig aan om te kiezen voor de Renegade Trailhawk, want die is uitermate geschikt voor slecht terrein.
10 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Super! Dit wordt een succes, let op mijn woorden!
Had ik maar niet naar die rode gekeken, zit ik weer met dat stomme liedje in mijn kop:

Pieter Post Pieter Post met z’n poes verdient de kost
in z’n rode wagen
zon of regen vlagen
brieven pakjes brengt hij door het land
@moveyourmind: ?
@jensgib: die voorkant doet me aan dat bestelautootje van hem denken. Echt, hoe verzinnen ze het om aan dit speelgoedding de naam JEEP te verbinden.
Ik weet zeker dat dit een succes gaat worden bij mensen die toch een stoere wagen willen hebben, maar niet het verbruik van een stoere wagen. Het ziet er veel beter uit dan een Fiat 500L bijvoorbeeld,,
Fisher Price
brum via iPad app
Aanvankelijk schoot ik in de lach, want bij een Renegade verwacht ik een auto van het kaliber Defender. Het is ergens een opgeblazen panda, hoog op z’n pootjes. En dat is precies wat mensen tegenwoordig willen; ik verwacht dat het een succes wordt.
Als Grand Cherokee V8 rijder is dit wat ik ervan vind:

Image
Fiat Pande XL, zelfde vierkante, goedkoop uitziende, niet stoere kartonnen doos..
Mijn mening is niet veranderd. Een soort van moderne interpretatie van een Jeep CJ maar dan met 4 deuren. En er is niks mis met Kia Soul looks, vind de Soul een leuke wagen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).