John McAfee koopt bonkige Bentley met Bitcoin

Auteur: , 32 Reacties

De aankoop van de anti-virus man gaat inmiddels viraal.

Azure

Wellicht denk je dat de crypto-hype alweer gepasseerd is. Koning Bitcoin doet het de afgelopen dagen immers een beetje rustig aan. Maar schijn bedriegt. Velen denken dat de hopeloos verouderde cryptomunt zich opmaakt voor de volgende run. De grafiek gaat er dan ongeveer zo uitzien*:

Prijs-tijd

Bovendien is de race wat de cryptomunt van morgen gaat worden nog een open wedstrijd, wat betekent dat iedereen zijn eigen favoriet heeft en verschillende alternatieve munten (altcoins) exploderen in waarde. Voor mensen met een gezond boer’n verstand heeft de hele zaak veel schijn van dansen op de rand van een immer naderbij komende afgrond. Maar het is misschien wel het meest geweldige, uitbundige feestje op de rand van de afgrond ooit. Project X, eat your heart out. Dus je moet er toch even bij zijn geweest, niet? Misschien kom je wel weg voordat mensen met glazen beginnen te gooien…

Als je dat laatste wilt bewerkstelligen lijkt het mij persoonlijk een strak plan NIET naar John McAfee te luisteren. Of nou ja, er naar luisteren kan geen kwaad, je kan er zelfs je voordeel mee doen. De man echt geloven is echter een ander verhaal.

Om maar te beginnen bij het begin: ja, John McAfee is de man achter de gelijknamige virusscanner die (vroeger) het opstartproces van je Pentium IV nΓ³g langer deed duren dan het toch al deed. De man verdiende een fortuin met de software en is een van de bekendste technerds die zich vol op cryptocurrencies gestort heeft. Hij is vooral bekend van boude uitspraken die hij heeft gedaan omtrent de koers van Bitcoin, zoals deze.

Btc-McAfee

Onlangs zei McAfee dat de cryptomunt Verge (XVG) helemaal tof was, wat in de gekke wereld van crypto het gevolg had dat de marktwaarde van Verge in een dag of tien steeg van een dikke honderd miljoen dollar naar een dikke drie miljard dollar. Maal dertig gaan in het bestek van een weekje, het kan zomaar gebeuren. Zelfs Youtubers met enkele duizenden volgers kunnen de koers van munten met een lage marktkapitalisatie al bizar doen stijgen. Of doen dalen.

Enige tijd later zwakte McAfee zijn liefdesverklaring aan Verge namelijk wat af en crashte de koers hard naar onder de twee miljard Dollar. Velen namen hem dat niet in dank af, hoewel we daarbij moeten aantekenen dat Verge inmiddels alweer bijna het oude topniveau bereikt heeft.

Enfin, de slimmeriken onder jullie hebben al lang door dat als je je in een positie gewrongen hebt waar een leger mensen aan je lippen hangt om te horen wat the next best thing is, je dit makkelijk kan misbruiken. Koop een bak bagger, zeg dat het geweldige bagger is en je schepen varen binnen. Dan uitcashen en hoppa, je hebt een nieuwe Bentley.

Of in dit geval een gebruikte Bentley Azure, want dat is wat McAfee kocht van zijn crypto’s. Naast wat andere snuisterijen.

De-leven

Zoals je ziet, John Pump and Dump McAfee leeft De Leven. Nou ik erover nadenk… Had ik al gezegd dat Shield coin (XSH), IntenseCoin (ITNS) en ETHLend (LEND) het helemaal gaan worden in 2018?

*Mocht je twijfelen: dit is geen financieel advies.

Image-Credit: John McAfee via Twitter32 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Bitcoinblog?
@supercarwaar: IntenseCoinblog!!! Naar de maan πŸš€πŸš€πŸš€.
@jaapiyo: je hebt er wel goed in verdiept maar wel met een cynische toon… Dus je speelt met ongeveer 5% van je vermogen mee voor de grap?
@jaapiyo: mooie grafiek complimenten hiervoor
@rob5nismo: op het eind gaat de grafiek nog terug in de tijdπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ’ͺπŸ’ͺ
Geeft te denken als dΓ© autoriteit op het gebied van het nieuwe ‘geld’ zijn Bitcoins inruilt voor een typische ‘oud geld’ wagen…

Zou ze gelijk dumpen die Bitcoins als ik ze had…
@moveyourmind: β€˜typisch oud geld wagen’ πŸ˜‚.

Ik denk het niet.
Leuk verhaal over crypto maar waar staat nou hoeveel bitcoin de Bentley was?
@premiumduitser: ik kan het ook niet vinden in de tekst.
Die John McAfee is wel een kleurrijk persoon, zat een tijdje ondergedoken in Honduras omdat ze hem zochten in de USA
@slickrick: die kerel is raar en dat is een understatement. Documentaire op Netflix gezien en hij heeft een vrij afwijkend wereldbeeld en zelfbeeld. Trump is er niets bij.
@stephane8200: Elke dag een paar witte brokken opsnuiven zorgt er ook voor dat je het beeld van de werkelijkheid verliest natuurlijk. Zelf Sheen is deed het rustig aan vergeleken met deze man.
@bassx: nee, inderdaad.
Gezocht in Belize voor moord en gevlucht naar Honduras! Gabe docu op Netflix! John Mcafee is totaal gestoord @slickrick:
@alloallo: precies. Dat bedoelde ik ook.
Ik had twee maanden terug een beetje last van FOMO en daarom ook maar wat muntjes gekocht. Geen onaardig rendement nu, maar grote vraag is natuurlijk altijd, wanneer verkoop je ze weer? Je doet het eigenlijk altijd fout; te vroeg of juist te laat. Mezelf maar een doel gesteld (leuke tweewieler) en als dat in het bereik ligt 75% verkopen en de rest laten staan voor je weet maar nooit…
@Dizono: Inderdaad en altijd beter om ze te vroeg te verkopen met een acceptabel rendement en mensen die té hebberig zijn die verkopen ze te laat. De boot waar je in 2010 voor 1000 euro bitcoins kon kopen Ñ 10 cent per stuk om ze nu te verkopen is helaas allang vertrokken! (Ik baal en konden we maar 8 jaar terug in de tijd ☹ )
@venividivici: maar ja, wat is een goed rendement? Die jongen die 400% rendement had en toen voor 5 bitcoin een pizza liet bezorgen dacht destijds vermoedelijk ook dat zijn rendement goed was…
@Dizono: Hahaha tja, dat de pizza toen goed smaakte was met de kennis van nu zijn enige rendement πŸ˜‚
@venividivici: maar waarom hoorde of heb ik er in 2010 noooot van gehoord, sinds september 2016 ben ik ervan op de hoogte toen vond ik hem duur omdat hy rond 300 euro zatπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ kutleven ..
Als ik die grafiek goed interpreteer dan gaat de waarde omhoog terwijl de tijd waarin dat gebeurt achteruit gaat. Dat lijkt me stug!
@rhellema: psst…dat was de grap πŸ˜‹ #debestemoetjeuitleggen #IntenseCoin #πŸš€πŸš€πŸš€
@jaapiyo: nu ik er een tijd over na heb kunnen denken zie ik de grap er nog steeds niet in. Misschien kan je hem uitleggen?
@rhellema: Hypes. Sprookjes bestaan niet. Zet iets onrealistisch neer en sommigen geloven het toch wel. De spot drijven met dingen. Zoiets?
@rhellema: De cryptomunten zijn zΓ³ geavanceerd, naarmate de tijd vordert gaan ze op een gegeven moment zelfs een quantum-staat bereiken. Dan kunnen ze twee waarden tegelijk hebben (laatste cm van de grafiek). Het punt is alleen dat je pas weet hoeveel ze waard zijn op het moment dat je ze meet en dan raken ze meteen hun quantum-staat kwijt.
@rhellema: no shit sherlock!
@alassad: wellicht dat jij de grap heel duidelijk uit kan leggen want ik zie hem niet.
Dan heb je een flinke winst behaald, koop je een 2e hands. Je zou zo’n auto toch zelf willen samenstellen?!
@eefie: 2e hands heb je nog winst over
Heb zojuist LEND gekocht op Kucoin, iedereen ook DENT, MEDI en DBC kopen
@wildbeest: die is lekker gedaald ja
Heerlijk artikel, @jaapiyo

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).