Justin Bieber en Floyd Mayweather laten auto’s veilen

Auteur: , 17 Reacties

Voor Justin liep de veiling succesvol af. Floyd daarentegen bleef zitten met zijn witte.

Ferrari

Onlangs veilden een aantal grote spelers in de veilingsgame weer de nodige auto’s in Scottsdale, Arizona. In totaal werd er voor ruim 260 miljoen aan auto’s afgetikt, wat negen miljoen meer is dan vorig jaar. Op de keper beschouwd zijn er toch wel wat aanwijzingen dat de klassieker-bomen niet meer tot in de hemel rijken.

Hoewel er dit jaar 35 auto’s op één miljoen Dollar of meer werden afgeslagen en dat er vorig jaar nog 32 waren, daalde de gemiddelde prijs per auto van 115.729 Dollar naar 89.601 Dollar. Zien we hier al voorzichtige tekenen van een barstende bubbel nu traditionele beleggingsinstrumenten weer aantrekkelijker beginnen te worden?

Niet als je het de veilinghuizen vraagt uiteraard, zij zijn vooral blij dat het koperspubliek naar eigen zeggen steeds jonger wordt. Misschien had dat ook te maken met het feit dat er enkele bolides van beroemdheden aangeboden werden. Zo werden onder ander de blauwe Ferrari 458 van Justin Bieber en de witte Bugatti Veyron van Floyd ‘Money’ Mayweather aangeboden. Helemaal spierwit is de Veyron Grand Sport overigens niet, zowel het uiterlijk als innerlijk heeft enkele rode details.

Het guitige duo beleefde wisselend succes in Arizona. De 458 die Justin ooit aan het huilen bracht toen hij er een paparazzo mee aanreed, werd verkocht voor een gezonde 434.000 Dollar. Let wel, dit is inclusief een zwikje popnagels die de jongens van West Coast Customs in het paard hebben gezet.

De Veyron van Floyd faalde echter schromelijk door niet de reserve van 2,3 miljoen Dollar te halen. Daarmee behoorde de Bug tot de zeventien procent van de auto’s die niet verkocht werd. Eigenlijk net als toen ‘ie nieuw was dus. Waarom Floyd de Bugatti überhaupt wilde verkopen weten we niet, maar voorlopig blijft de arme ziel dus zitten met vier Veyron’s in zijn garage. Voor zover wij weten, tenminste.17 reacties

Heb je dan dan goed of fout gedaan .. als je 4 van die dingen in je garage hebt staan ??
@lincoln: Goed
@lincoln: teveel klappen op z’n kop gekregen..
@lincoln: hij heeft zo rond de half miljard las ik laatst ergens. Dus als je ‘m vergelijkt met Bill Gates moet ie nog een paar stapjes zetten. Als je ‘m naast mijzelf zet daarentegen……..
@roppp: Zoals die kerel met zijn geld om gaat is het gewoon een kwestie van tijd voordat de gemiddelde autoblog lezer meer geld heeft dan hem.
Haha VAG raakte die Veyrons al niet kwijt en meneer koopt er VIER en krijgt ze nu ook niet verkocht.. sta je daar schoon met je vier Veyrons. Nog een jaar of 15 wachten, dan misschien.. heel misschien wel.
@misterdrogba: Lachen, maar hij is uiteindelijk de gene die voor vier veyrons staat..
@aristocraat: hij liever dan ik.
@misterdrogba: hij kan 1 veyron kapot zagen en dan mee cruizen net zoals kanye west en jay z deden met die maybach..
iene miene mutte tien pot gutte tien pot kaas. vandaag word het die in het paars. zal ik ook doen als ik 4 veyrons had.
Die wielkasten van de biebrarri zijn echt afschuwelijk.
Los van de herkomst van de Ferrari is t een lekker dik ding
Wel gaaf dat ze bij WCC eigen banden hebben
Laat de bubbel nog maar even groeien tot m’n Youngtimer verkocht is. Daarna mag de handel knallen.
Welke idioot haalt dan ook 4 Veyrons? We hebben 1 Nederlander die nu dus weet dat hij z’n 3 Veyrons aan de straatstenen niet meer kwijt raakt. Ik ben er al jaren op uitgekeken.
Vier ton voor een afgetrapte 458 lekker voor Justin. Alleen die Hermes Veyron en misschien een paar van die art edities zijn wat meer waard
2,3 mil voor een bug is toch van de pot gerukt?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).