Kijk de Grand Prix van Nederland gratis op TV!

Auteur: , 36 Reacties

Je kunt niet vroeg genoeg op de hoogte zijn.

Zo kijk je de Grand Prix van Nederland gratis op TV

Tussen nu en volgend jaar mei ga je op internet, radio en televisie nog hééél veel horen over de Dutch Grand Prix. Ziggo trekt als Nederlandse eigenaar van de F1-uitzendrechten de aandachtskraan open, maar Talpa zal er ook een handje vol van hebben. Laatstgenoemde is mediapartner van het event en zal zijn kanalen gebruiken om de Nederlands race onder de aandacht te brengen. Van Radio 538 tot televisiezenders als SBS6 en Veronica: Talpa zal het gebruiken om het de komende maanden te gaan hebben over het spektakel op Zandvoort.

Ziggo hoopt natuurlijk dat je de Talpa-kanalen links laat liggen en afstemt op kanaal 14 wanneer je niet afreist naar Zandvoort in mei 2020. Er is in elk geval geen excuus om de race niet te zien. Ziggo heeft namelijk bekendgemaakt de race gratis te gaan uitzenden. In 2020, maar ook de jaren daarna. Ook huishoudens die geen Ziggo-abonnement hebben zullen de mogelijkheid krijgen de race op televisie te volgen.

Mensen die allergisch zijn voor Ziggo kunnen altijd nog op zoek gaan naar alternatieven, zoals de Duitse RTL of de F1-app. Hoe je ook over Ziggo als organisatie denkt: dit is een gewoon een fraai gebaar wat je als F1-fan enkel kunt waarderen. Pak er desnoods een flinke zak chips bij en met een krakende zak versta je ook niks meer van het commentaar.36 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Leuk. Of Ziggo dan ook ff met Canal Digitaal kan babbelen om het ook open te gooien voor NLers in het buitenland. Was in het verleden niet gedaan door CD….
Slim, zo kunnen ze de Nederlandse GP gebruiken om meer GP kijkers te krijgen. Ik ben wel benieuwd hoe ze de beelden op mijn TV willen krijgen. Gokje; via de Ziggo app?
Het is alleen een mooi gebaar als het sans Jack Plooij is. Zo niet, dan is het gewoon het willen kwellen van de rest van Nederland die geen Ziggo abbo hebben.

#ontslaJackPlooij
@Rick-dos: overigens wel grappig dat jij zo’n beetje de Jack Plooij van Autoblog bent met je nutteloze bijdrages.
@rhellema: En ik word er itt Jack niet eens voor betaald. Erg hè?
@Rick-dos: het feit dat je het gratis doet maakt het als een soort gifgasaanval op Syrië
@rhellema: Blijkbaar ben je één van mijn slachtoffers. Mooi toch…
@Rick-dos: nee, ik lag altijd om gedoogmongooltjes dus ook om jou.
@rhellema: Ach ja, als je mij nodig hebt om je beter te voelen wie ben ik dan om je dat te ontnemen?

Zorg er in het vervolg wel voor dat je het verschil kent tussen “lag” en “lach”. Staat anders zo dom…
@Rick-dos: ach…dikke vingers en autocorrect zorgt ook weer voor de weldoening van de debiele taalnazi dus in dit geval heel graag gedaan.
@rhellema: Maar natuurlijk, knul. Ik begrijp het allemaal wel. Zit je je helemaal op te fokken achter je iPhone om iemand op het internet die je niet kent en die ook nog achter een pseudoniempje zit, en dan werken die vette dikke vingers en autocorrect van je ook niet mee.

Het leven is niet makkelijk en dan maakt zo’n debiele gedoogmongooltje taalnazi het je nog moeilijker ook. Frustrerend gewoon…

#ontslaJackPlooij
@Rick-dos: ohnee hoor Jack Plooij, ik ben niet opgefokt hoor. Dat denk je alleen maar, maar het allerleukste is nog wel dat je mij beticht over iets wat je zelf ook doet, of wil je werkelijk zeggen dat je diegene die jij aanvalt daadwerkelijk persoonlijk kent?

Hey, Jack Plooij, fijn weekend hè!😁
@rhellema: Vind het heel aandoenlijk dat je mij gelijkstelt met jouw held Jack Plooij. Zou het bijna een eer vinden ware het niet dat je held Jack Plooij is. Maar goed, fijn weekend, kleine druktemaker…

#ontslaJackPlooij
@Rick-dos: alleen je aanname dat ik Jack Plooij een held vind bevestigt alleen maar je kortzichtigheid. Meest grappige is dat Plooij wel ieder raceweekend op het circuit staat en jij niet maar jij weet het blijkbaar beter dan hem. Maar heb vooral lekker kritiek op hem jochie, jij mag voorlopig nog met je racebaantje spelen.
@rhellema: Dat zeg je nou wel maar is niet zo. Dat weet jij, dat weet ik, dat weet je held Jack Plooij.

#ontslaJackPlooij
@Rick-dos: aannames aannames aannames…zelfs daar ben je slecht in!
@rhellema: Pffffff het is me toch wat. Hè? Allememaggies zeg. Manmanman. Maar goed, ik ga ff schijten. Heb je daar nog een mening over?

#ontslaJackPlooij
@Rick-dos: 👍🏻
Wel humor. Zeker daar Talpa hierdoor tijdens de race maar weinig kijkers zal hebben.
Thx but no thx, al geven ze geld toe dan nog zal ik op 180p kwaliteit sky kijken.
F1 TV Pro is er ook nog, goedkoper dan een los Ziggo Select abonnement wanneer je bijv. KPN hebt, en met een Chromecast makkelijk te streamen naar je TV, en ik kan er op vakantie ook gebruik van maken, das met Ziggo wel anders.
@mcshine: ik heb dat een maandje uitgeprobeerd, viel ontzettend tegen. Kreeg bijna nooit beelden op mijn mobiel te zien, dus snel opgezegd. Als het wel had gewerkt, hopelijk bij jou, dan had het inderdaad de beste oplossing geweest.
@bluebird: Werkt prima bij mij anders?
Los van deze aktie: de marketing van Ziggo blijft bijzonder. Je betaalt als klant elke maand een godsvermogen voor hun diensten, met om de haverklap een prijsstijging, maar op radio en tv roepen ze vrolijk dat klanten van Ziggo gratis F1 kijken. Dus je betaalt dik om iets gratis te zien? 🤔
@bernoulli: Het is net als zeggen dat je een gratis Iphone X krijgt bij een nieuw abonnement.
Het minpunt van Ziggo is de commentator.
Kunnen ze daar in Zandvoort niet meteen ‘t songfestival houden? Doen de race in de pauze. #winwin
@utregcity: Doe de race en het festival dan maar tegelijk, scheelt weer ergeren aan het commentaar.
Het eerste wat ik dacht toen ik las dat de F1 naar NL komt… Slimme marketing, de uitgelezen mogelijkheid tot het winnen van zieltjes
Niemand? Ok, #wegmetjackplooij
@sirprize: de derde reactie had het al. #ontslajackplooij
@emping: ah, overheen gelezen. Dank
Ik ben erg blij met Sky F1
@nore: hoe (en waar) verkrijg ik dat?
Fatsoenlijke commentator en interviewer, dat zou pas een gebaar zijn van dat vreselijke ziggo. Al is het gratis, we zetten hem gewoon op Duitsland, ook voor de GP in NL haha.
Die hele Ziggo F1 kliek ontslaan en er deskundige mensen neerzetten, dat zou pas een mooi gebaar zijn!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).