Kijk, een crossover met de looks van een Seat Leon

Auteur: , 6 Reacties

AKA de Seat Leon Cross Sport Concept.

Kijk, een crossover met de looks van een Seat Leon

Een Leon die hoog op de poten staat, aangedikt met Allroad-achtig kledij aan de voor-, achter-, en zijkanten. Wat we hier zien (video) is Seats voorbode van een crossover. Eén van de eerste nieuwelingen uit het modellenoffensief dat Seat heeft aangekondigd, en waar een investering van 3,3 miljard euro is gemoeid. Moet toch prettig zijn, zo’n geldinfuus uit Duitsland.
6 reacties

Waarom nou die 4 uitlaten? Waarom doen alsof?
@e550: Wordt hij sneller van ;)
@e550: uhm, is dat niet met het hele SUV-concept, doen alsof? Ze kunnen nog net een stoepje op wat een normale sedan iets lastiger vind, maar daar houdt het dan ook op.
@jpoers: Jij begrijpt het hele SUV concept niet. SUV concept is voornamelijk bedoelt voor mensen die wat hoger willen zitten dan een station en de ruimte willen hebben van een MPV.
Wie in de VAG-stal zit er nou zo enorm hard te fappen op 4 uitlaten? Wat een onzin zeg. Ik had serieus goede hoop dat de nieuwe S4 er ook minder kreeg, maar helaas. Integendeel, er komen er steeds meer met 4.
Jahoor, 3.3 miljard, en dan met zo`n lullige extra op de proppen komen? Ik hoop dat de rest van het budget wel juist besteed is…..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).