Klats: een LaFerrari op Vossen-velgen

Auteur: , 36 Reacties

Het elfde gebod luidt vanaf nu: gij zult personaliseren.

Hier in Nederland staan we er wellicht wat minder bij stil, maar op andere plekken in de wereld zijn velgen hét statussymbool. Vergeet dikke guns, vergeet een soepele klok om de pols. Dikke patta’s of ga naar huis. Zo wist Vossen Wheels zelfs een LaFerrari-eigenaar te vinden die wel oren had naar een paar custom made wielen.

Inderdaad, het betreft een one-off project. In combinatie met het komo-grijs van de auto zelf vind ik ’t eigenlijk best wel geslaagd, al kun je de LaFerrari moeilijk een tijdloze schoonheid noemen. Overtuig uzelf middels plaatjes in de gallery en de video hieronder.

LaFerrari Vossen video36 reacties

Ziet er gelikt uit.
@maseratizzzzzzzz: Het is al lastig om je odol te verbergen na deze foto’s, kom jij aan met likken.
Velgen zien er uit alsof ze in stukken breken als je een beetje hard door de bocht gaat.
Ben benieuwd wanneer Ferrari dit ook gaat verbieden.
Foto’s zijn wel lekker dichtbij genomen
via Android app
@hplh: Haha, ik dacht hetzelfde. Omgeving was belangrijker zo te zien.
Het is toch wel erg vet hoor!
Ben geen zo-groot-mogelijke-velgen man maar dit ziet er erg strak uit!
Jeetje, typisch Amerikaanse nabewerking op die foto’s ook. Ik dacht serieus dat in de tekst zou staan dat ’t om de nieuwe NFS ging.

OT: leuk, maar net als de auto zelf. Hartstikke vet allemaal, maar mij maak je eerder blij met iets minder klinische styling.
@mielie: hi ik zie nu je reactie, helemaal mee eens. Ziet er niet uit en ook nog eens slecht gedaan.
via Android app
@potjak: hi, ik zie nu je reactie. Doei.
@stfu: hallo. Ik zie ook jouw reactie. Zijn er nog meer mensen?
@e550: Ja! Ik zie je!
@e550: Ik zag de reactie
Ziet er goed uit.

Foto 5 met die rode strepen erin geshopt doet wel heel erg afbreuk aan de foto…
Vossen vind ik altijd een plus.
Ziet er niet eens zo verkeerd uit. Misschien deze gebruiken voor het dagelijkse verkeer als je nog wat stoeprandjes kan gaan raken op Sunser Boulevard of 5th Avenue. En de ongetwijfeld veel duurdere originele velgen veilig opbergen.

Semi off-topic: ik zag net een filmpje voorbij komen op YouTube van Chris Harris dat hij samen met Marino Franchitti en Tiff Needell De Ultieme Test gaat doen: de LaFerrari versus de McLaren P1 versus de Porsche 918 Spyder… Supercars doen mij over het algemeen niet zo veel, maar dit gaat wel een bijzondere test worden! Altijd leuk wat de supercars onder het niveau van een Koenigsegg klaar weten te spelen :-).
Ik kan het bijna niet geloven maar ik vind dit er echt geweldig uit zien!
Ziet er goed uit mooie laferrari 👍
Zeer geslaagd. Alleen wat zijn die foto’s kut.
Ik zie liever een setje Novitec NF4 onder een Ferrari.
Klats! Wat ziet dat er lekker uit
Vossen: overpriced B-kwaliteit
@rikus: dat lees ik vaker maar waar is dat op gebaseerd? Dat lees ik nergens. Prachtig design en daar betaal je voor he , zo werkt dat in de wereld. Plus het wordt net als alle andere velgen uit die blokken gefreesd. Dus waar haal je dat vandaan?
Omdat het net als vele andere grote merken gewoon uit een cheap fabriekje uit Azië komt. Vossen is eigenlijk Lenso, en dat staat niet echt bekend als topspul. Maar de tuningwereld is er toen opgedoken, en toen stond er op de site van Vossen een open brief. Waarin eigenlijk wel stond dat ze niet het high quality merk zijn wat ze zeggen dat ze zijn. Die open letter is inmiddels van de site af, maar hier nog een stukje:
We design, engineer, and perform our own FEA analysis at our headquarters in Miami. We then work with various qualified manufacturers in Asia that we have chosen based on our quality standards. One of them includes Lenso, which is a TUV certified and state-of-the-art wheel factory and we are proud to have them as one of our manufacturing partners.

Daarnaast lees je geregeld over een gescheurd of gebroken wiel.
@rikus: dat Lenso verhaal kende ik wel maar als ze samenwerken betekent het niet dat het van Lenso is. Over de kwaliteit had ik niks gelezen maar ik zal er eens induiken ;) bedankt.
@rolov: Net als alle andere velgen? Meeste velgen worden gegoten en niet uit een massief blok gefreesd. Sterkere (duurdere) velgen worden uit een massief blok gesmeed. Je haalt hier dus 2 dingen door elkaar.
@vroaaar: Bbs doet beide. Maar is dat zoveel sterker? Bbs maakt als sinds jaar en dag 2 delige velgen.
Het lijkt oke alleen het zijn hele slechte foto’s dus kan moeilijk oordelen
En dan altijd dezelfde soort velgen eronder…. Doe gewoon niet.
Dit geeft ‘m net dat beetje meer.
Ze staan hm heel goed!
One off velgen, het lijkt op heel veel vergelijkbare velgen. Maar fijn voor de eigenaar om over zijn velgen te praten.
Ziet er beter uit dan de originele LaFerrari velgen, vind die zo karig. Dat is ook een ding waar Ferrari met de LaFerrari (buitenom de naam alleen) de plank mis sloeg, de velgen van de P1 en de 918 vind ik heerlijk, maar de LaFerrari.. Beetje simpel en inspiratieloos.
Ben ik dan de enige die die velgen maar niets vindt? Ze lijken me iets teveel op die houten wagenwielen van 200 jaar geleden.
Staat goed!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).