Koning Willem-Alexander naar Nederlandse Grand Prix

Auteur: , 35 Reacties

Gezellig een biertje drinken met zijn neef.

Koning Willem-Alexander naar Nederlandse Grand Prix

De wereld van Formule 1 is één en al glitter en glamour. Regelmatig zijn beroemdheden te gast tijdens het raceweekend om de F1 van dichtbij mee te maken. Denk aan acteurs, actrices en invloedrijke mensen uit de zakenwereld. Matthew McConaughey, bekend van films als Interstellar en The Wolf of Wallstreet, was bijvoorbeeld te zien tijdens de Grand Prix van Amerika eerder deze maand. Andere celebs die werden gespot dit seizoen tot nu toe zijn Michael Douglas (acteur), Lars Ulrich (drummer Metallica) en Trevor Noah (komiek).

Ongetwijfeld zullen er ook wereldsterren naar Zandvoort afreizen volgend jaar om de GP mee te maken. Het mag geen verrassing heten dat Prins Bernhard Jr. de race zal bijwonen. Als eigenaar van Circuit Zandvoort heeft Zijne Hoogheid een groot aandeel gehad in het brengen van de Formule 1 naar Nederland. Zijn neef komt gezellig een pilsje meedrinken. Bronnen hebben tegenover RTL Nieuws bevestigd hebben dat koning Willy Willem-Alexander ook van de partij is tijdens de Grand Prix van Nederland. Het is niet bekend of hij koningin Máxima mee zal nemen.

Meer dan 100.000 toeschouwers zullen 3 mei 2020 neerstrijken in de Noord-Hollandse kustplaats. Ondertussen zijn de verbouwingen aan het circuit in volle gang. Circuit Zandvoort krijgt onder meer een lekkere steile kombocht. Nog 156 dagen en dan is het zover.35 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Op de fiets?
Maar wat voor een stropdas droeg hij vandaag?
@hehe: een heel mooie lichtblauwe.
Matthew McConaughey in Wolf of Wallstreet? Dat is toch echt Leonardo DiCaprio…
@skinny058: HMMM HM HM HM HMM HM HM HMMMMM
@2wheeler: Beste. Reactie. Mogelijk. Hulde
@2wheeler: Haal die Duct Tape eens van je mond dan snapt de rest je ook…
@2wheeler: oooh facepalm me. Kleine maar episch rolletje idd…
@skinny058: 😉 je was gewoon even toe aan weekend joh
@skinny058: oh ik wist niet dat er maar één acteur in heel Wolf of Wallstreet zat.
@RubenPriest: Haha true that. Maar ik had eerder bijv. Interstellar genoemd dan TWOW, dat was meer een kleine bijrol.
@skinny058: Ok, weekend voor mij. Die stond er al, another facepalm me.
@skinny058: zit er wel in maar om nou te zeggen dat ie daar bekend van is? Eerder Magic Mike, dat vond ik echt een goeie en leuke film. M’n vriendin vond dat ook maar vreemd dat ik er zo graag naar keek. We hebben relatieproblemen.
@okdoei: Ja facepalm me…maar ’t was maar een bijrol.
Who gives a shit
@alfarosso: pas nou op wat je zegt, je reactie wordt zo verwijderd hier
Prima toch, wees trots op deze Nederlandse F1 race sinds decennia!
@berrybentley: Kunnen we niet stoppen met die overbetaalde uitkerings Efteling familie.
@mikje90: en dan elke 4 jaar voor veel geld een circus optuigen om een “president” te kiezen? En veel geld uit te geven aan bijv de beveiliging van “oud-presidenten”?
Nee, dank je.
@406_v6: bovendien is een president een politiek figuur en die oogst daarmee niet half zo veel respect in het buitenland als een koning. Een neutrale koning helpt de handelsmissies enorm. Het koningshuis is voor Nederland dan ook een zeer rendabele investering. Of het humaan is hiervoor een familie in een gouden kooi te laten leven is een andere discussie.
@mashell: inderdaad, jij snapt het.
@406_v6: jip
@mashell:
Wat een zeldzame hoop onzin zeg. Bizar hoe sommigen alles nakwaken wat ze van boven opgelegd krijgen.
@kempenaer: een klant van me zet je met zulke uitspraken direct op straat; die dankt erg veel werk aan dit soort handelsmissies.
@mikje90: Dat gezeik altijd wat boeien die paar euro nou. Er zijn onderwerpen die echt veel meer geld kosten waar je je druk over kunt maken.
@mikje90: Zouden we zeker kunnen doen. Net als dat we ook zouden kunnen stoppen met jou.
@mikje90:
Inderdaad niet meer van deze tijd. Al lang niet meer. Daarom dat de meeste ontwikkelde landen al van dit archaïsche systeem zijn afgestapt. Voor de juichaapjes wil Alex von Amsberg best nog wel één keer per jaar in een optocht mee doen, met carnaval ofzo.
Even flaneren met de gouden koets op het circuit.
@thomasthomas: Zou toch prima dienst doen als (Golden) safety car(riage)?
Ja leuk, met een echte Spyker!
Willie!!
En dan net als op Monaco de nr. 2 drie zoenen van Maxima?
Niemand noemt hem Willy… Maarl gouaches toch
@daniel1975: logisch
Wat een aanfluiting, die skelterbaan. Dat kun je de F1 coureurs toch niet aandoen. En dat allemaal omdat prins huisjesmelker die aftandse puinhoop heeft aangekocht.
We hebben al een saaie optocht race, Monaco, maar goed daar is dan nog enige grandeur, die je in Zandvoort ook nog volledig mist.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).