Koop de ex van Victoria Verstappen op Autotrack

Auteur: , 85 Reacties

Na een half jaartje dumpt het zusje van Max haar 911 GT3 Touring Package alweer...

De familie Verstappen lijkt behoorlijk Porsche-minded te zijn. Max heeft een klein deel van zijn zuurverdiende centen stukgeslagen op een GT2 RS en pa Jos rolt inmiddels Pana Sport Turismo. Begrijpelijk ook wel, als je eenmaal gegrepen wordt door het Porsche virus kom je er in feite niet meer vanaf. Wat dat betreft is het net herpes.

Ook Max’ jongere zus leek besmet te zijn, want eerder dit jaar stapte ze in een botermalse 911 GT3 met Touring Package. De jongste Verstappen moet dus wel goede smaak hebben, want de GT3 TP is momenteel naast de 812 supersnel zo’n beetje de enige nieuwe auto waar ik onverdeeld hebberig van wordt.

Maar helaas! Kennelijk is Victoria Jane de harcore Elfer alweer beu. Het is altijd sneu om zo’n relatie na zo’n korte tijd alweer te zien stranden, maar soms gaan die dingen zo. Misschien vond Vic dat de auto met diens black-on-black kleurenschema iets teveel leek op die van haar vader, zoiets is natuurlijk niet goed voor je stijlpunten op de gritty streets van Limburg.

De TP is inmiddels ontdaan van zijn gepersonaliseerde Belgische nummerplaat en staat te koop bij de dealer waar ‘ie ook nieuw geleverd is, namelijk Porsche Centrum Mestreeeeech. Er staat pas 4.100 kilometer op de teller en de vraagprijs bedraagt 252.750 Euro. Dat is ietsje meer dan de minimaal 234.512 Euro die een GT3 met Touring Package je nieuw doet in Nederland, maar we weten hoe Porsche rolt met opties. Koop dan?

Dank Tobias voor de tip!85 reacties

Misschien heeft ze toch liever een automaatje?
@atrak: ja dat denk ik ook. Mooi ding MAAR, die loze knopjes onder de pook dat kan echt niet. Dat ziet er zo kansloos uit. Dat kan echt wel anders. Maar dat doen ze natuurlijk niet bij Porsche, zodat jij die andere opties er ook maar bij neemt, ondanks dat je ze eigenlijk niet wilt.
@enjoypunani: Ik heb 10x liever van zulke knopjes dan van dat klote touchscreen in auto’s.
@nielskdg: loze knopjes, zijn knopjes die niets doen.
@enjoypunani: Helemaal mee eens, koop je een auto van 2,5 ton maar wordt je er toch elke keer weer aan herinnerd dat je auto eigenlijk niet ‘compleet’ is omdat je wat opties mist.
@iamthestig: Nou nee, deze GT3 is full option (behalve stoelverwarming). Meer knopjes kan je niet krijgen op een GT3!
@dman: dan is het helemaal kansloos. Waarom zien we dan zoveel afdekkapjes waar een knopje zou kunnen zitten. Geef ’t dan een andere vorm waar bijv. 10 knopjes zitten die allemaal een functie hebben en dan op ook op deze versie zitten, dan deze versie waar plek is voor 16 knopjes en er maar 10 echt zijn, en 6 loos. Kan echt anders, zeker als je zoveel winst maakt op jaarbasis…
@enjoypunani: zo en nu naar bed. Morgen weer in de werkbus met loze knopjes en raamslingers. Next!
Jij hebt zeker ook een hoop loze knopjes in jouw auto (van de baas)? Op de teentjes getrapt? Was niet mijn bedoeling hoor 😉.
@enjoypunani: ik heb er eentje met maar 1 knopje
@gelatobm: das ’t beste!
@enjoypunani: Dan is Victoria toch een stuk eenvoudiger. Die heeft maar 2 knopjes. Goedenavond verder…
@venividivici: haha, dat zal best. Dat zijn in ieder geval geen loze knoppen 😍
@enjoypunani: als je je naam meetelt heeft ze 3 knoppen.
@dman: Dan is het toch geen full option?!
@iamthestig: dan ga je toch lekker naar de Hyundai dealer? Full options voor 3000 euro extra.
@enjoypunani: waar een mens zich wel niet druk over kan maken.
@jippie: ja mooi hè. Heb inderdaad weinig andere zorgen. Dank voor de waarneming en relativering ☺️
@enjoypunani: volgens mij heb ik nog nooit een 911 gezien met die knopjes ‘gevuld’.
@poes: kan ook helemaal niet.
@enjoypunani: Dat laat zien welke opties je allemaal hebt weggelaten en hoe hardcore je dus écht bent ;-)
Zo’n wagen verkoop je toch nooit meer?! Misschien toch iets minder liefhebber dan ze zelf dacht.
@trustmeiamanengineer: zij denkt zelf niet zo.
Even ter info; die meid Googlen is niet de moeite waard.
@dragspert: jij trekt volle zalen?
@toniominestrone: pasop dragspert is misschien een natuurfilmacteur die al veel kijkers heeft gehad, je weet nooit!
@dragspert: serieus? Meisjes googelen? Tering, dan ben je pas echt zielig haha!
@rhellema: ik had geen idee wie het kind was, dus moest haar ook even Googelen. Ben ik nu zielig? “Haha!”…
@dragspert: ze is t zusje van max, meer hoeft je toch ook niet te weten?
@dragspert: Denk dat die meid nog altijd beter kan rijden dan 99% van alle reaguurders hier, dus jammer dat je meteen over uiterlijk moet beginnen …
@dawwg: want er is een verband tussen rijden en uiterlijk… Net zo’n vage reactie als bovenstaande.
Voor te shoppen inderdaad niet zo handig deze auto…
Hoe weten jullie zo zeker dat deze van Victoria Verstappen is geweest? Hij stond op Belgische platen maar volgens de advertentie is het geen importauto.
@sportevo: als ie origineel Nederlands geleverd is (dus door een Nederlandse dealer, ongeacht land van kentekenregistratie) en nu dus weer in NL te koop staat klopt het toch gewoon?
@stefje: dan is het toch herimport?
@stefje: dat is dan heel krom beredeneerd door de dealer als die dan niet onder de noemer import valt. Feit is dat hij in België geregistreerd heeft gestaan en daar de eerste toelating is geweest.
@sportevo: autodealers…
@stefje: Klopt. Maar ik denk dat geen enkele Belg een auto in Nederland gaat kopen, om er vervolgens Belgische platen op te zetten. Ja of je moet echt heel erg graag van je geld af willen..
@rikus: als je in NL een auto koopt zonder registratie is het niet zo gek toch?
@rikus: Hoezo? Zonder CO2 belasting etc kan het toch prima? Zeker bij auto’s als een GT3 van een half jaar oud die niet voor het oprapen liggen.
@rikus: Kale prijs ex bpm betalen ze hier he. De kale prijs van de wagen is in Nederland lager dan in België. PC Eindhoven verkoopt ook heel veel aan Belgen.
Ik zie net een filmpje op haar instagram dat ze met een GT3 door de wasstraat gaat.
Misschien gewoon weer een GT3 gekocht.
@rufctr01: ik zie in dat filmpje ook een schakelpatroon van een automaat in het dashboard. Omgeruild!
@rufctr01: nope. Goed kijken. In de klok staat GTS.. Vriend van haar moeder heeft overigens ook nog een gt3
@gjvp: en moeders heeft volgens mij die GTS?
@jaapiyo: Damn, goed sponsor-leasecontract voor de hele familie … eerst MB, nu Porsche.
Lelijke bak eigenlijk voor 2,5 ton
Kan me niet voorstellen waarom je zo’n fantastische auto na iets meer dan 4000 km weer van de hand doet.
@mpgc: omdat ze er eentje met PDK heeft gekocht!
@mpgc: Ze wilde waarschijnlijk weer een automaat
@mpgc: Hij bleek toch iets duurder in de kosten dan die Polo Bluemotion.
@mpgc: waarschijnlijk omdat die niet lekker reed (mijn ervaring is dezelfde met veel 911’s)
Kan iemand mij uitleggen waarom iemand een dergelijke ‘speciale’ auto samenstelt en na een half jaar en een paar duizend kilometer weer van de hand doet? Van flippen lijkt hier geen sprake gezien de prijs. Mis ik het businessmodel? Is Victoria gewoon te verwend? Heeft ze geen proefrit gemaakt vooraf (dat zou onbestaanbaar en godgeklaagd zijn; het is geen handtas!). Vragen, vragen….
@autodidact: mwah, als ik ‘morgen’ de loterij win koop ik ‘m ook blind hoor (nou ja, niet deze dan, maar eentje in Rubinrot of misschien Ziegelrot via Porsche Exclusive).
@jaapiyo: Okee, maar lever je hem ook na een half jaar weer in?
@autodidact: neuh, ik houd ‘m dan voor het nageslacht.
@autodidact: half jaar? Die tank is wel eerder leeg denk ik..
@autodidact: dat is bij rijkelui heel normaal hoor… kijk maar hier in het midden oosten.. ken er 2 die elk halfjaar hun supercar inruilen…. en nee ze rijden er niet veel in uberhaupt… gewoon omdat het kan
Met alle respect, maar dit is toch ook geen auto voor een meisje van 19. Idioterie, geef die meid gewoon een polootje GTI dat is meer dan genoeg auto voor een vrouw op die leeftijd.
@evdw: niet eens een (Abarth) 500/595 of een Mini?
@evdw: en als het dan Porsche moet zijn een lekkere Macan
@evdw: die meid stuurt beter dan ieder ander hier op autoblog inclusief wouter. Even ter info
@gjvp: Heb daar maar niet teveel illusies over, social media en alles daar omheen is meer haar ding dan racen.
@evdw: dat klopt. Maar Illusies zijn het niet. Heb haar vaak genoeg in Genk zien rijden met Jos.
@evdw: want? omdat jij niet zo een auto kon betalen mag een ander dat ook niet kunnen op die leeftijd? wat een typische bekrompen nederlandse gedachte is dat toch…
@spykerboy: Nee, daar heeft het niets mee te maken. Bekrompen gedacht weer van jou. Meer omdat ik een vrouwelijke beginnende bestuurder op de openbare weg in een auto van 500pk wat onverantwoord vindt. Ook al is ze het zusje van.
@evdw: boehoehoe, in zoveel landen waar genoeg vrouwen met zulke autos beginnen op hun 18e wat gewoon goed gaat… zijn 99% vd tijd de mannen die brokken maken in snelle auto’s. Niet zozeer de vrouwen, die zijn een stuk verstandiger met zulke dingen… Mijn zusje rijdt ook gewoon in alles wat wij voor de deur hebben staan (net 1 maand geleden dr rijbewijs behaald) inclusief mijn M3 met 1000pk… ze weet dat als ze hem kort rijdt dat ze moet betalen… rijdt er netter in dan ik het doe.
@spykerboy: Yeah, goede argumenten om beginnende bestuurders maar in een supersportwagens laten stappen. Tuurlijk zal ze jouw M3tje moeten terug betalen maar als er ook tweezijdig slachtoffers vallen kan je met geld niet zoveel.
Het is niet voor niets dat verzekeringen de combinatie beginnende bestuurder en snelle auto’s niet toelaten.
Mij lijkt het iig verstandiger als een jonge verkeersdeelnemer eerst eens wat ervaring opdoet in een normale auto. Jij vindt kennelijk van niet want, het gaat best vaak goed…
@evdw: ach ik heb altijd zoiets dat als je snelle autos rijdt, ga je er verstandiger mee om, alleen al omdat je altijd weet wat er kan gebeuren, als ik in iets langzaams rijdt heb ik dat totaal niet want tis toch traag… moet ook zeggen dat ik in mijn daily over het algemeen harder rijdt etc dan in mn M3…
Sambal bij?
Snap het wel, ik zou ook spijt hebben dat ik het touring pakket aangevinkt had in zo’n geval. Hoort gewoon dikke spoiler op en een pdk bak in te hangen
@spykerboy: nee joh, gekkie.
@jaapiyo: jij mag hem als touring meenemen hoor, ik zou voor geen goud zo een auto willen met handbak (en ook niet zonder spoiler) GT3 is gemaakt om zo hard mogelijk te kunnen gaan, heb je gewoon de downforce voor nodig, en een pdk bak helpt daar ook enorm in mee! daarbij vind ik handmatig schakelen alleen maar kut in zo een snelle auto, en ja ik heb er ervaring mee voordat je dat gaat roepen…
@spykerboy: maar die spoiler is zo verschrikkelijk lelijk… Dan maar iets extra betalen en door de opklapspoiler net iets minder hard kunnen gaan. Als ik zoveel geld aan een auto zou besteden moet die ook mooi zijn.
@mashell: Tja, ieder zn smaak, ik vind die opklap spoiler van een turbo S bijvoorbeeld juist spuug lelijk, ik houd wel van een fatsoenlijke picknicktafel op een auto als deze… Tis immers een auto voor circuit, function > form!
@spykerboy: precies !
Dat black on black haalt toch het mooie van een auto weg…de lijnen die de auto vormen worden zo niet/minder goed zichtbaar. Ik vind dat bob gedoe niets maar de auto daarentegen is weer helemaal top.
Heerlijke bak zeg.. Zilveren wielen eronder en klaar.
@Jochempie: En een spoiler zoals op de 911 turbo. Vind dit maar een blote konten gezicht.
Dit is de auto waarin LaVerstappen is aangeduwd door ene Esteban. Nu haar broer een soorgelijke behandeling ondergaan heeft is deze auto uit de gratie..
Touring? Ziet er toch echt uit als een coupé imo.
Was die auto nu nog donkergroen geweest, met donkerbruine bekleding en zilverkleurige velgen… Dan had ik em nog niet kunnen kopen…


Maar dat zou ik dan wel meer jammer gevonden hebben.
het blijft toch een lekker ding he,die GT3 met of zonder TP
Een zwarte auto met een zwart interieur, daarmee maak je elke auto doodsaai.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).