Koop deze flitsende Mustang GT voor een prikkie

Auteur: , 28 Reacties

MIJN OGEN!

Is het je gelukt om je een weg te banen door de kramp aan je oogballen en hier in dit artikel te belanden? Fijn! Deze Mustang heeft namelijk nog een kleine week te gaan voordat hij het verlossende woord te horen krijgt. De Mustang GT met een 5-liter V8 kwam bij enkele lezers op de radar door bijzonder lage biedingen die heel wat vraagtekens opwekten. Wat is hier nu precies aan de hand?

Wel, op het moment van schrijven heeft de hoogste bieder slechts € 18.500 geboden. Lachwekkend weinig voor een auto die flink wat geld oplevert voor de staat. Hoewel je het misschien zou vermoeden, heeft de prijs niets te maken met die afzichtelijke wrap, hoge kilometerstand (19.905 mijlen) of defecte onderdelen. Nee, de Mustang is van een Amerikaanse militair (stop de clichés!) geweest, waardoor de auto vrijgesteld werd van BPM. Aha! De beste man heeft dus slechts een fractie van het originele bedrag (€ 104.500) betaald en roerde zijn 420 paarden dus zonder pijn in zijn portemonnee door het land.

Ben je nu geen buitenlandse militair net als de huidige eigenaar, dan mag je er een dikke 40 mille aan BPM bij optellen. Hoewel hier de leeftijdskorting vanaf is gehaald, is dat alsnog ruim het dubbele van het huidige hoogste bod. Moedertje Staat zal je aankoop hierom ten zeerste waarderen. Desondanks is de wagen een stuk goedkoper dan de enige vergelijkbare Fastback op Autotrack. Voor laatstgenoemde vraagt de desbetreffende aanbieder net geen € 80.000, waarmee hij dus een kleine 20 mille duurder is dan dit kleurrijke gevaarte. Mocht je de biedoorlog nou winnen, doe ons en de rest van de mensheid dan een lol en trek die wrap er direct af! Vriendelijk bedankt.

Met dank aan iedereen voor de tips, en @willeme voor de berekening!28 reacties

Mc Donalds!
Het staat me bij dat we ook een ABer in ons midden hebben met een V8 ‘stang en die tevens militair is. Zou het..?
@2wheeler: @winter_s550 op insta, weet niet of het dezelfde is
@peterpann3nkoek: klopt idd.
@peterpann3nkoek: winter staat ook op het “kenteken” dus 1+1=?
@easygoingmartin: ik bedoelde dezelfde als de militair op autoblog, dat het dezelfde is van deze auto wist ik haha
@peterpann3nkoek: ‘de’ militair op autoblog. Er zitten wel meer militairen op AB hoor 😉
@2wheeler: dacht ik ook al aan! Is ooit met zijn mustang op de frontpage gekomen!
Roemeense platen erop ..
Geen apk ..
Geen wegenbelasting ..
Geen snelheidsbeperking ..
Gratis tanken zo af en toe ..
Geen verzekering ..
@lincoln: ideaal toch! En fout parkeren wordt ook gedoogd.. ik doe niets anders meer..
@lincoln: en maar 2 sterren Euro NCAP
Waarschijnlijk was hij gestationeerd in Volkel aangezien ik hem hier in de buurt vaak ben tegengekomen. Hopelijk heeft hij daar ook goed onderhoud gekregen, want ik kan je wel vertellen dat er niet voorzichtig mee gereden werd.
@jollydodo: Hield hij in ieder geval de reputatie van het beestje omhoog!
@jollydodo: Hij heeft toevallig nooit een stoet geschept nadat hij een Cars & Coffee verliet?
@ikschrijfookoverautos: lijkt er meer op dat ie een Transformer heeft geschept
@jollydodo: dat hij er niet voorzichtig mee was geloof ik direct nadat ik een actie van hem heb gezien op de A2. Dat verdiende geen duimpjes hoewel ik de auto én de wrap toch echt wel kan waarderen.
Winter_s550 op insta. Staan een paar toffe plaatjes op!
Maar ik woon in frankrijk, stel ik had het geld, dan zou ik toch iedereen uit nl eruit kunnen bieden? We hebben hier geen bpm dus dan zou ik er geen 40 bij hoeven rekenen en dus ben ik dan sws altijd goedkoper uit haha
@peterpann3nkoek: maar dan kun je ook een Franse 2de handse kopen. Want voor rond de 50 koop ik dat ding nieuw in Duitsland (waar ik woon).
Mooie velgen
via Android app
Hebben!!!!
Geen interesse om deze wagen te kopen maar wat als ik deze wagen koop en onmiddelijk exporteer naar Belgie? Moet je dan ook eerst die BPM betalen? Just wondering.
@w0ut: nope
Racer van maken. Zonder kenteken uiteraard.
Heb hem eens zien rijden bij een middelbare school gala, wel een gave bak, en dat je dit zo “voordelig” kan rijden in NL is voor de vorige eigenaar alleen maar lachen
Is tenminste wat anders dan, Zwart, Grijs of Blauw.
“Voor een prikkie” waar slaat dat op? Het is een bieding.. Heb dat pas ook al eens gezien bij een artikel op AB
Ziet er dubieus uit. Heeft ook geen cashen.

Moet het een sportwagen zijn, dan bitte een 911 voor mij.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).