Koop deze heftige Bentley Bentayga swekkertrekker

Auteur: , 24 Reacties

Je moet wat, als voetballer.

Sinds de revival van Bentley is het merk weer lekker aan het boeren. Dan ineens blijkt het dat er veel animo is voor dure automerken. Want een Ferrari is een goede manier om je rijkdom te tonen, maar een comfortabel vervoersmiddel is dat meestal niet. Dus kun je je ook voortbewegen in een luxe sloep ter waarde van meerdere tonnen. De Bentley Continental was daar al prima voor, maar een SUV is veel cooler. Dus combineerde Bentley de twee en de Bentayga werd geboren.

Ook dat is een schot in de roos. En dat levert een probleem op: hoe val je nu nog op? Op de parking van gerenommeerde voetbalclubs bijvoorbeeld, daar kijkt men van een Bentayga meer of minder niet op. De oplossing is simpel: even aankloppen bij Mansory.

Wat de tuner doet met de Bentayga is niet naar iedereens smaak, zo veel is duidelijk. Het gaat om opvallen, dat doe je met de creaties van Mansory wel. In recente jaren is vooral het graniet-achtige koolstofvezel een belangrijke speler in het gros van de Mansory-creaties. Het bevordert de styling van de corpulente Britse SUV niet echt, maar ieder zijn ding, toch?

In het Verenigd Koninkrijk staat een Mansoryga te koop. Uitgevoerd in het donkerblauw met een hoop panelen en stukken in het koolstofvezel. Verder heeft de auto natuurlijk de welbekende enorme spoilers, bumpers en dikke velgen. Ja, deze auto zal uitstekend staan op de parking van een voetbalclub.

Bentayga Mansory

Hoe anders is dat in het interieur. Bijna alles is rood. Rood leer overal, een ruitjespatroon in de rode stoelwangen, met ‘normaal’ koolstofvezel als dashboardversiering. Dat ter contrast, om het geen rood-overkill te maken. Is dat gelukt? Niet echt.

Hoeveel kost dat nou, zo’n dikke tuning-Bentley? 199.975 pond, of 232.336 euro. Een bult geld, maar de auto ziet er nog spic en span uit. Je krijgt dan de W12-versie met 600 pk, deze komt uit 2017 en heeft zo’n 20.000 mijlen (32.000 km) achter de kiezen. Zoals we wel vaker zeggen: het moet je ding zijn. Het heeft iets cools, maar tegelijkertijd is het zo fout als het maar kan. Mensen die dit nodig hebben, kunnen terecht op Autotrader.co.uk.24 reacties

Mensen die dit nodig hebben, moeten naar de Jellinek…
@vaakbenjetebang: of naar pearle.
Dit is echt het lelijkste bestelbusje wat ik dit jaar gezien heb.
Ik wil dit op mijn Colt
@koekwaus: Dan moet je gewoon door een paar modderplassen rijden.
@koekwaus: een Bentayga bovenop je Colt, dat lijkt mij geen prettig idee.
In flits dacht even; “hé leuk, iemand heeft zijn Bentley door de blubber geragd!” Had niet verder moeten kijken…
Grote griebels wat een gedrocht!
“Michael, wat is dit?” – met een vies gezicht erbij.
@stephane8200: het is wiet.
En waarom heb je dat?
@loserboi932: Klootviool! 😂😂
Dirty🤨
Wat een grafhok!
Wat is met deze?
Oké, dit is niet chique.
Dat stuurwiel…

Lijkt wel op een zelf gepottenbakte vaas dat een klein kind van vier op de kleuterschool gemaakt heeft voor Vaderdag.

Zo’n misvormde in elkaar gezakte en alles behalve ronde homp gebakken klei, waarvan je alleen maar weet wat dat is omdat dat er bij wordt verteld. Mooi hè papa, zelluf gemaakt.
Ik als tüüter turek, zou hierin niet willen tuturen.. vreselijk
Gewoon total-loss!
Zonder dat graniet-achtige koolstofvezel best wel dik.
Lalala… Lelijk. En dan ook nog eens niet een fatsoenlijke grill d’r op…
Ik ga niet eens de rest van de foto’s bekijken. Moet nog ontbijten 🤐
Die “granite look carbon” dat ziet er echt niet uit. Het haalt wel de aandacht weg van alle andere lelijke aanpassingen.
Er is bij Bentley zelf al zo veel mogelijk om af-fabriek top kwaliteit interieurs naar je eigen smaak te bestellen. Zonde van al dat top kwaliteit leer om het er weer uit te trekken en after market spul te plaatsen
Rode bekleding in een auto is voor mij altijd een NO, wat er dan ook voor een verpakking om heen mag zitten!
En het was al niet moeders mooiste, maar als Mansory er ook nog eens aan gaat zitten…..getver…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).