Koop een ex-ramkraak RS6 met wat werk op Marktplaats

Auteur: , 24 Reacties

Even een beetje oplappen en hup, richting een pinautomaat in Duitsland!

Werkervaring, het is een vloek en een zegen. Aan de ene kant is het een valkuil, omdat patronen vastroesten. Dat gaat weleens ten koste van de creativiteit en flexibiliteit. Aan de andere kant is het, met de nodige oefening achter de rug, doorgaans net wat makkelijker om bij een nieuwe organisatie binnen te komen en direct op een bepaald niveau te presteren. Zo is althans de gedachte. Kortom, de ‘upside potential’ om iets of iemand zonder ervaring binnen de gelederen te halen is wellicht groter, maar daar staat tegenover dat hetzelfde geldt voor de ‘downside risk’.

Doorgaans wordt er in vacatures dan ook gevraagd naar enige relevante werkervaring. Wat dat betreft zou je zeggen dat deze Audi een redelijke kans moet maken om nogmaals gerekruteerd te worden voor een ramkraak. Hij heeft er immers al eentje meegemaakt. Oké, dat liep niet helemaal af zoals gehoopt, maar met die ervaring in het achterhoofd gaat het de volgende keer vast beter.

Zoals bekend zijn Audi’s populair bij een club mensen in Utrecht die graag tripjes naar Duitsland organiseert. Op zich kunnen we daar ons wel iets bij voorstellen, even een stukje scheuren over de ‘Bahn, een Schnitzeltje met Salzkartoffeln en Röstzwiebeln verorberen, je kent het wel. Gek genoeg gaan de Utrechtenaren echter pas echt scheuren, als ze weer terugkomen naar Nederland. Dat gaat ook weleens mis.

Hoewel het er niet expliciet bijstaat, kunnen we deduceren en combineren dat dit ook in het geval van deze te koop angeboden RS6 het geval is geweest. De gevolgen zijn niet mals, volgens de advertentie:

“Helaas is deze auto gecrasht over een vluchtheuvel waardoor de wielophanging en airbags stuk zijn.”

Het goede nieuws is dat de motor en versnellingsbak wel oké zijn. En mocht je eraan twijfelen: de sleutels zitten er ook bij. Wil jij deze oude rot in het vak een nieuwe kans geven? Koop ‘m dan voor 5.000 Euro en lap ‘m op. Vervolgens is het slechts een kwestie van tijd voordat zijn oude werkgevers ‘m weer op komen halen.24 reacties

Huidige bod is 2000 door audiparts, dat zegt genoeg en dat is ook het enige wat ik er mee zou doen. Slopen en onderdelen verkopen. Motor en versnellingsbak in een saaie bak zetten en er een mooie sleeper van maken.
Ik zou hem in Kanaleneiland zetten met een GPS-tracker erin. Grote kans dat je de volgende dag een plofkraker kan pakken.
@berlinetta: dat dus. Maar dat is te simpel geredeneerd voor onze blauwe vrienden.
Bei Der Hünxe haben Sie die besten Strammer Max.

Even gas geven vanaf Zevenaar!
Geloof niet dat deze Audi nu al is vrijgegeven door justitie, iets met bewijsmateriaal
@moondustfocus: toch is het zo.
@moondustfocus: waarom niet? Paar weken forensisch onderzoek doen en dan weg met dat ding. Kost anders alleen maar ruimte en dat is waardevoller dan dit ding die waarschijnlijk door de verzekering toch al lang vergoed is of door de eigenaar opgegeven
Een roadtrip naar Duitsland altijd 1
Lekker Nederlands ook “motor is heel”. Zal morgen even met 3000 cash naar Kanaleneiland toe, maatje van me probeerde het gisteren ook maar die kreeg een knuppel in zijn nek bij de afgesproken garagebox… 😝
Kun je bij die gasten ook pinnen?
@4wheels: gewoon een paar gasflessen aanbieden, kunnen ze zelf het geld halen plus rente
@4wheels: ze hebben vast een paar pinautomaten staan dus ja dat kan 😂
Dat ding is rondom door z’n hoeven gezakt en de voorkant ligt aan puin. Advertentie is redelijk positief als je ’t mij vraagt….
Niks meer waard dat hok, misschien ’t blok voor een leuk project gebruiken.
Is dit wel dezelfde wagen als die van de recente Utrecht-crash? Kijk maar naar de dakrailing en raamomlijsting.
@thomasbol: waarschijnlijk door de dieven zelf gedaan, zodat ze minder zichtbaar zijn in t donker. Waarschijnlijk hebben ze ook zonder verlichting gereden..
@jesse_rutjes: denk eerder dat de eigenaar dit nog heeft gedaan voordat ie werdt gejat, velgen en dakrails in de plastidip gezet.
Twee nieuwe velgen en een paar verse draagarmen en je bent spekkoper.
@jaapiyo: ik vind Utrechter beter klinken. Misschien ook de juiste benaming?

OT: aandrijving gebruiken voor een hobbyproject en de rest op straat dumpen. Hebben de jongens weer wat reserve onderdelen :)
@kaeser: Uteregter, zoals ze zelf zeggen.
Vind hem met de zilveren velgen er wel beter uitzien 😁
Iets met foute achterlichten..
Weet er iemand nog een Gumpert Apollo zonder motor te staan? Ik vraag dit voor een vriend van me.
Ik geef €50 voor de velgen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).