Koop een gebutste C63 AMG voor 26k

Auteur: , 37 Reacties

Bedoelen jullie dit met "hij is tenminste gebruikt waar 'ie voor bedoeld is"?

Alleen al voor die smeuïge V8 onder de kap zouden we gerust een klein vermogen neerleggen, al gaat het dan weer wat te ver om 26.000 euro te dokken voor alleen een blok. Gelukkig krijg je er in dit geval een flink beschadigde koets en een behoorlijk rommelig interieur voor terug. Mooi toch? De atmosferische V8 is trouwens goed voor 457 pk en 600 Nm. Een rijtest met deze beestachtige AMG check je HIER.

Om potentiële klanten over de streep te trekken vermeldt de verkopende partij erbij dat alle boekjes aanwezig zijn en dat de C63 altijd netjes is onderhouden. De Belgische auto uit 2011 heeft 111.000 kilometer op de teller staan. Wie dus het idee heeft dat dit een mooie donorauto is slaat HIER z’n slag.

Dank aan Rachid voor het tippen!37 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Dat gaat net buiten mijn budget en voor dat geld kan je ook een mooie andere auto halen?
@gtrlove: BMW M5 V10 bijvoorbeeld!??
hij is tenminste gebruikt waar ‘ie voor bedoeld is ;)
Was wel een leuke “bedrijfsauto” overigens gezien de achterba(n)k.
@jack_abarth: Zag het ook al. Inderdaad als bedrijfswagen gebruikt.

Wel gunstig in te voeren met tegenbewijs!
@knalfa: is in België niet noodzakelijk een bedrijfswagen. Je kan als privé-persoon evengoed de achterbank eruit slopen en bijgevolg de biv uitsparen en slechts 148,50 eurie wegenbelasting betalen.
@cisn: De achterbank eruit slopen, is wat gemakkelijk verwoord. Je moet wel degelijk aanpassingen laten doen, zodat je niet zomaar eventjes de achterbank er terug in kunt zetten. Dat zou wat te gemakkelijk zijn.
@jack_abarth: viel mij ook al op. Zag laatst ook een Scirocco met die constructie. Schijnbaar is de regelgeving daar nog een tikkie makkelijker dus..
Is de vloer nou in tweeën gebroken of is dat loshangend bodywork? Anyway, veel te veel geld. Eigenlijk is alleen de motor nog te gebruiken. (als die niet ook een opdonder heeft gehad) En die is geen 26K waard.
Pittige schade. Ik vind ‘m behoorlijk prijzig. 20k is reëler.
Can be fixed Eleanor, can be fixed!
@ghost: “it’s just a scratch”
Voor 35 k pikken je in Nederland zelfs al een leuke op.
@nopetrolnofun: bij jetcars ?
Vanaf 30k heb je een tweedehandsje zonder schade. Leg er dus 10k bij en je hebt een net exemplaar waarmee je zo kan wegrijden.
@berlinetta: je praat er over alsof het verschil van €4000 niks is… menig persoon moet hier toch enkele weken voor werken
@nathanael: Ja, maar mensen voor wie 4K een gigantisch bedrag is kunnen sowieso beter een andere auto zoeken. Het oplappen van deze bak gaat toch wel meer kosten dan dat.
Auto die zo zijdelingse impact heeft gehad, daar hoef ik het blok ook niet meer van.
Salontafel van maken, motorkap aan de muur (in je mobiele huis) en weer verder.
Mij te duur, ik zou namelijk alleen de motor en stoelen gebruiken.. Voor in m’n MX-5
Waarom zou je zoveel geld op een wrak stukslaan? Waarom???
Donorauto? Als je een auto hebt waar je onderdelen uit deze op wil schroeven ben je niet helemaal lekker in je koppie. Voor zoveel geld kan je heel wat nieuwe onderdelen kopen. Oké, een nieuwe motor/versnellingsbak misschien niet, maar wie gaat nou een motor kopen voor zoveel geld? Dan moet je wel heel graag een AMG motor in je auto willen schroeven, spaar dan even door en koop een echte AMG.
Whatever, mensen doen gekke dingen, maar ik kan me er niks bij voorstellen.
@stationcar: een beunhaas die er een zo goedkope mogelijk reparatie aan uitvoerd en hem voor zo veel mogelijk centen doorverkoopt..
Hoop ellende voor dat geldm
Goed onderhouden, jaja….. Iemand zal wel de controle over het stuur zijn kwijt geraakt, niet compleet gek natuurlijk. Volgensmij zijn auto’s met deze brute vermogens niet te rijden (voor de normale mens) zonder alle systemen die er in zitten. Ik zou iig de tractioncontrol lekker aan laten staan.

Mooi sinister kleurtje dat dan weer wel.
@dieselkameel: Je hebt toch altijd zelf in de hand hoe gek je het maakt?
@fmgarcia: ligt er aan, persoonlijk zal ik die systemen mooi aan laten staan op openbare wegen. Met zoveel pk en nm koppel zit een ongeluk in een klein hoekje.
@dieselkameel: Ja ik ook uiteraard.
Nieuw bandje erop en klaar is kees!
Rijdbare schade.. wel wat vonken ben ik bang. Schade zit links, maar je zit sowieso alleen maar links dus niet zichtbaar voor je medeweggebruikers. Koopje!
De basis voor een omkatproject. De 26K is gebaseerd op de registratie. Een perfect exemplaar met een waarde van 50K wordt gejat, krijgt de identiteit van dit vermorzelde exemplaar (dat nooit als zodanig is opgegeven), en niemand kan het gestolen exemplaar nog terugvinden. De dieven lopen weg met 25K winst.
via Android app
Voor een kleine 30k koop je ze zonder schade en de BPM reeds betaald, kan me niet voorstellen dat je dit voor minder gerepareerd krijgt en op Nederlandse platen voor de deur hebt staan.
Wat een bak geld voor een AMG die je bijna kan afschrijven. Zou ik er nooit voor over hebben en zoals gezegd, voor wat centjes meer heb je er eentje waarmee je zo de weg op kan.
Blok lepelen in een oude sl300 uit de jaren 90. Lekkere sleeper en je kan ook nog genieten van het geluid met het dakje naar beneden.
Driften is geen probleem in deze Merrie.
Ook zonder schade kan ik ze al kopen voor dit bedrag, welliswaar niet in nl maar dan nog dat is deze ook niet
Grappig dat Rachid (what’s in a name) op zoek is naar dit soort spul ^^
Altijd supergoed onderhouden! :’)

De persoon die deze advertentie heeft geschreven slaat de plank ook niet een beetje mis! :’)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).