Koop nu een jacht en twee Phantoms voor $85 miljoen

Auteur: , 29 Reacties

Slechte deal? Ligt eraan.

Wat nou als je zeer vermogend bent. Zeg maar in staat om meerdere auto’s tegelijk te kopen. Dan zou het handig zijn als er een beetje “stapelkorting” op komt, waardoor het ook echt aantrekkelijk wordt. Dus bijvoorbeeld: je koopt een Aventador Roadster van zo’n 300k jacht en doet er twee Phantoms bij, beide ter waarde van een half miljoen. Voor laten we zeggen, één miljoen dollar, heb je dan een geweldige deal. Dan klinkt het krankzinnig om daar overheen te gaan met een marge van een miljoen of twee. Laat staan 85 miljoen.

Gelukkig is er iets vóór de deal te zeggen: je krijgt een jacht en twee auto’s, maar vier sleutels. Die vierde geeft toegang tot een huis. Een state of the art penthouse in Manhattan, New York City. Op de 45ste verdieping waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad, met acht slaap- en badkamers, en een huisslaaf butler en kok voor een jaar gratis. Plus de auto’s: een Rolls-Royce Phantom “Cabrio” (ze zullen de Drophead bedoelen) en een sedan. Ook krijg je een luxe jacht en toegang tot de gemeenschappelijke sportfaciliteiten, die zo uitgebreid zijn dat je favoriete sport er wel tussen moet zitten.

Goed, die prijs is op zijn zachts gezegd geen kattenpis en mensen die het aantal flappen bezitten om überhaupt een kans te maken zullen zelf al een dergelijk huis hebben. Maar voor de verse beleggers onder ons waar de Bitcoin goed is geïnvesteerd, is hier je kans om jezelf tot de jetset van New York te rekenen met één smak geld. Bij interesse kun je je melden bij de desbetreffende makelaar.29 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
uuuuhhhh jongens, er word gesproken over een Yacht en 2 rolls-royce

”Owner Daniel Neiditch and River 2 River Realty is offering a FULL FLOOR in the one of a kind Atelier Condo. INCLUDED in the sale is a 2 million dollar construction credit, a 1 million dollar Yacht with docking fees for 5 years as well as two Rolls Royce Phantoms (1 convertible,1 hardtop)”

ik kan nergens iets vinden over de Lamborghini (of ik mis ergens een regel)

P.S de phantom kwam me wel erg bekend voor
https://www.autoblog.nl/nieuws/wat-wil-jij-zeggen-tegen-de-allerlaatste-phantom-95522
@kimhung: vreemd, wellicht is de Lambo inmiddels apart verkocht;) we hebben het aangepast!
@kimhung: die lambo kan er ook bij als je dat wilt. Om al die kleinigheden in de advert te vermelden, daar zou ik ook niet aan beginnen…
Je moet de kleur maar net mooi vinden
Nog niet misschien!
85 miljoen en nog steeds in een flat wonen
@moondustfocus: bizar he.. het lijkt net de huizenmarkt hier in Rotterdam wel..
@2wheeler: ben ik even blij dat wij oosterlingen goedkope sletjes zijn. Waar jullie geweldige randstedelingen voor 400k een redelijk appartement hebben, hebben wij ‘boeren’ een enorm huis ;)
@moondustfocus: Ik denk dat een kaveltje in Central Park wel een heel moeilijk verhaal wordt.
Pff dat huis kan me gestolen worden… die rolls en lambo trouwens ook! Koenigsegg staat veel beter in de schuur. E30 M3 daily driver… met 85 miljoen kan ik veel leukere dingen doen!
@sameshitdifferentday: daily driver in Manhattan? Na 2 dagen in zulk verkeer wil je toch de RR om rondgereden te worden daar.
@misterdrogba: of je boekt een ticket naar: get the f*ck out of Manhattan
@sameshitdifferentday: Mensen die 85 miljoen hebben te besteden die hebben vast nog ergens een hectaartje of 200 liggen met daarop een kast van een huis en een goed gevulde garage. In Manhattan wonen doe je omdat je dat wilt, niet omdat je het moet. Zelf een auto hebben op dat eiland is waanzin. Chauffeur is the way to go.
@mopar: Als je zoveel geld hebt èn een lapje grond van 200ha en je ook nog een appartement in Manhattan hebt dan is die laatste waarschijnlijk een luxe hotelkamer. Omdat je er zaken te doen hebt (en het een goede belegging is).
@lekbak: Dat zeg ik toch ook. Die mensen die dit kunnen betalen hebben echt wel meer huizen.
En het allerbelangrijkste? Is er een heli-platform? De persoon die dit kan betalen wil niet elke dag met de rest van de “peasants” die pendelen naar werk in de file zitten.
@misterdrogba: jij snapt het denk ik niet of je kent NYC niet. Als je daar woont hoef je niet in de file te staan, want het werk is in Manhattan. De meeste mensen kunnen dat in 10 mensenlevens niet betalen dus die wonenn buiten Manhattan en die staan in de file als ze zo dom zijn om met de auto naar Manhattan te komen. Overgrote meerderheid pakt gewoon de subway.
@sjeemsbond: ik dacht eigenlijk dat als ik 85 miljoen voor een huis zou betalen ik helemaal niet meer zou werken. Dat besteed je uit aan je personeel.
@misterdrogba: Files in Manhattan zelf vallen best mee. De files staan meestal op de wegen/tunnels en bruggen die van en naar Manhattan leiden. Vrijwel iedereen werkt namelijk op het eiland en pendelt elke dag op en neer.
Niet echt mijn ding, en helaas slaan de bitcoins ook minder goed aan dan gehoopt
@allesmetturbo: Gewoon wachten, komt wel weer
Leuk dat fitnessen in zo’n bomvol geramde ruimte.
@gasmonkey: alsof fitnessen in de sportschool zo enorm gezellig is!
Die loopwagen is wel de tits. Wat een spoilert man!
Idd.. geen Lambo te bespeuren! Laat maar zitten dan..
Smakeloze inrichting, maar wat verwacht je ook van iemand met zo’n wagenpark…
Als er zoveel extras worden aangeboden dan weet je dat ze die flat aan de straatstenen niet kwijt kunnen. Koop ik liever dat flatje van Mr. Stroll senior.
Meh, witte plavuizen en een hardcourtbaan, ik beleg mijn bitcoinwinsten nog even ergens anders.
Wie wil daar nu wonen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).