Kopen! De RS6 die Boef niet verzekerd kon krijgen

Auteur: , 81 Reacties

Ik doe niet alles goed, maar ik weet zeker jij doet meer fout.

Je weet toch sahbi. Een RS6 kopen, ‘m niet verzekerd krijgen en dan maar inruilen op een Rolls-Rizzy. Het klinkt gek, maar het is exact hoe Sofiane Boussaadia, beter bekend als rapper Boef, rolt. Althans zo gaat het verhaal. Onlangs berichtten we nog over de nieuwe aanwinst van rapper Boef, maar eigenlijk was deze Rolls-Royce Wraith (een ex van Eljero Elia) niet eens de eerste keus van de lyrical gangsta. De boksbeugel-fan opteerde aanvankelijk namelijk voor de volgende RS6, dit keer met een widebody van Prior Design en wat motortuning tot 730 pk. Maar helaasch, naar verluidt wilde niemand de auto verzekeren voor de muzikant. Audi RS-jes zijn namelijk nogal geliefd bij euhm…boeven.

Dealert VDM heeft, zoals we inmiddels weten, de oplossing gevonden door Boef te upsellen met een Wraith. Dat wil ook zeggen dat hij de RS6 in kwestie weer heeft achtergelaten bij de toko die opereert in de Oostelijke grensstreek van ons land. En ja, die auto, technisch gezien dus een ex van Boef, kan je binnenkort uiteraard gewoon bij ze kopen. De witte schicht met 22″ pornojetsers staat nog niet op de site van VDM, maar wel op de gramz. Hij mag weg voor 174.950 Euro. Blijft de vraag over of jij ‘m dan wel verzekerd krijgt. Misschien als je 60+ bent en op Texel woont?81 reacties

Bizzey is sowieso beter dan Boef
@z4coupe30si: alles is beter dan Boef
@z4coupe30si: Geen idee wie of wat “Bizzey” is, maar veel triester dan Boef kan het niet zijn.
@techniekmeneer: Bizzey verovert alle harten van vrij jonge meisjes sinds vorig jaar. Nog steeds geen geweldige muziek met wonderlijke lyriek maar het is in ieder geval niet iemand die eerst vaak negatief in het nieuws moet komen voordat hij de muziek in gaat.
@720s: nou ja muziek .. ik heb een zeer brede interesse en waardering voor muziek, hedendaags en ouder, maar dat wat die mafklapper uit zn strot werkt kan ik geen muziek noemen.
@bischero: Maar dat is een kwestie van generatiekloof. Goed, ik ben van een jongere generatie en ik vind het ook niks, maar als je de harten van elk tienermeisje kunt veroveren dan maakt het niet uit wat er uit je strot komt rollen. Het is de schuld van onze kinderen! En de Rabobank.
@720s: juist, en de arrogantie van links!1!! Of rechts? Nou ja, kijk dat momentje tussen Dijkhof en Klaver maar terug. Ik heb gesmuld in ieder geval.

Enfin, ben zelf 2e helft 30 en blijf mezelf hardnekkig jong voelen en noemen, maar denk dat hier een kloofje ontstaat met de generatie die nu in 10 zit. Zucht.

En doorrrr ☺️
mab via Android app
@z4coupe30si: beter is relatief. Geld is niet relatief en daar is boef zeker veel beter in.
@z4coupe30si: ondanks die Bizzey verschrikkelijk arrogant is en zijn muziek enorm slecht (maar vreemd genoeg wel pakkend) is, moet ik je wel gelijk geven.
@kennone: als solo-artiest odd wel, echter is Bizzey is al goed binnen gelopen bij Yellow Claw! OT: no thanks, wide body sluit m.i. niet echt lekker aan bij de lijnen van de auto!
Zal wel optisch bedrog zijn maar deze RS6 lijkt wel erg hoog op zijn poten te staan.
@dromedaris: hij wil doorgroeien tot SQ7 denk ik..
@dromedaris: Al vaker dit model gezien en die staan idd abnormaal hoog standaard, of hebben ze misschien een hoogteregeling?
@dromedaris: Dat is ook gewoon nodig om de 22 inch wielen plaats te bieden…
@dromedaris: 22 inch he
@dromedaris: beetje zoals boef zelf, behoorlijk uit de hoogte.
@dromedaris: Met die lelijke breed bouw set er op lijkt het wel een verlaagde off-roader.
Dat hele prior pakket maakt hem er niet mooier op. Maar ja veel rappers hebben dezelfde smaak als voetballers…. of is het andersom 🤪
@inbedrijf: het is meer de kleur die hier afbreuk doet.
@bmwfreak038: in het zwart met rood zag ie er indd veel beter uit.
Hij krijgt geen RS6 verzekerd, maar een Rolls Royce wel? Lijkt mij een groot boefshit verhaal
@scooper: hoeveel ramkraken zijn er al uitgevoerd met Wraiths dan?
@jaapiyo: het is nu wachten op de eerste
@jaapiyo: ze gaan nu achter de rijkere dorpen aan, dan moet je wel iets onopvallenders rijden zoals een Wraith
@jaapiyo: als dat werkelijk de (enige) reden is, dan moet je toch even uitleggen waarom iemand van 60 die op Texel woont de RS wel verzekerd krijgt.
@jaapiyo: er moet wel genoeg van het pand overblijven om ook het geld uit de apparaten te kunnen halen he!
@scooper: verhaal zonder bron dit, speculaties ten top. Apart dat een blog als dit er blindelings in mee gaat.

Precies wat er gezegd word. Een rs6 kan niet en een RR wel? Verzekeraar stelt sowieso eisen bij een RS6, dat klopt. Maar hij als Boef zijnde kan niet verzekeren omdat wat? Omdat ze vaak gestolen worden en hij toevallig geen Jansen heet van ze achternaam? Zonder duidelijke reden of bron geloof ik er weinig van dat dit de reden is geweest dat ie is overgestapt op een andere auto.
@speedygonzalez: hij zegt het zelf.. 1 van de redenen is ook ze verleden..
@maffiazo: tja wat ik heb gehoord, wat ie net zo goed dan zelf gezegd zou hebben, waren er andere redenen om de auto van de hand te doen.. maar alles wat ik hoor schijnt hij zelf gezegd te hebben. Ik kan me enkel niet voorstellen dat een verzekeringsmaatschappij je RS6 weigert om een paar ton duurde RR zonder problemen aan te nemen. Natuurlijk is de diefstalgevoeligheid geheel anders, maar diefstal gevoelig is geen reden tot weigering, enkel tot speciale eisen in de eventueel verhoogde polis. Rijden genoeg vage lui in een RS.
@speedygonzalez: Is ook onzin. je bent bij wet verplicht om je auto minimaal WA te verzekeren. Als je bij geen enkele verzekeraar terecht kan, om wat voor reden dan ook, dan heb je nog zoiets als De Vereende verzekeringen.

Of je nou 60 schades in een maand hebt gereden, 20 keer gepakt bent met alcohol doet er niet zo zeer toe. Er moet een optie zijn om je auto te kunnen verzekeren.

Minuutje googelen doet wonderen.
@unknown234: dank u!
@unknown234: Minuutje verdiepen in het verhaal zou je deze verspilde tijd en moeite besparen.

Hij kreeg hem gewoon verzekerd, alleen niet tegen diefstal. WA kreeg die sowieso, maar hij wilde ‘m dus verzekeren tegen diefstal en dat was in combinatie met zijn verleden niet mogelijk.
@amgsoixanttrois: Ik zoek niet op personen. Handiger om te beginnen bij de fundering.

Persoonlijke situaties zeggen niet zoveel over hoe het in beginsel in elkaar steekt…
@unknown234: aldus een reactie bestaande uit vele woorden, maar nul inhoud.

@amgsoixanttrois: Nee, het artikel heeft geen inhoud. De premisse klopt niet. Ik weerleg deze.

Boef zou je kunnen vervangen voor een ieder ander willekeurig persoon in de titel en ook dan blijft mijn redenering overeind.

Ik reageer simpelweg op wat er in de tekst/titel staat en waar voorgaande reacties over gaan.

Dat je met een aanvullend iets komt, leuk. Dat is alleen nou net niet waar het om ging. Weten wanneer je wat gescheiden moet houden, blijft lastig. Sterkte!@unknown234: nou nou. Boef kreeg de wagen niet verzekerd op de manier die Boef wilde. Dus hij kreeg de wagen niets verzekerd. Iedereen met ook maar een heel klein beetje gezond verstand zal een RS6 ook tegen diefstal verzekeren en elke verzekering met gezond verstand zal kijken of ze dat in een specifiek geval wel willen. Het artikel is prima. De reacties dwalen af of proberen de specifieke situatie te veralgemeniseren, iets wat eigenlijk nooit werkt.
@mashell: ik kan me zo voorstellen dat ze bij een rs6 tegenwoordig eisen dat je hem binnen stalt bijvoorbeeld. Voor een rr ligt dat wellicht anders ondanks de hogere waarde.
@kareljansen: ik denk ook dat het zo simpel is. Een Rolls Royce moet ’s nachts binnenstaan. Een RS6 moet ’s nachts binnen staan, minstens 100 km van de dom toren vandaan met een wielklem voor en achter en een doberman pincher op de achterbank. Misschien dat Boef alleen een teckel had?
@mashell: wat wel werkt is slecht onderbouwde lulverhalen schrijven met en click bait kop om traffic te genereren voor meer reclame-inkomsten.
@vroaaar: die zijn goed te herkennen, meestal hebben ze Max of Verstappen in de titel.
@amgsoixanttrois: Unknown zegt toch helemaal nergens dat hij hem niet verzekerd kreeg dus je reactie voegt helemaal niets toe, in tegenstelling tot het bericht van Unknown.
@unknown234: rialto verzekerd idd iedereen. Kost wat, maar het kan
-edit: nutteloze bijdrage-
@scooper: Via Independer krijg je gratis een diefstaldekking. Dat kreeg mijn vrouw althans voor haar koekblik van een 500. Volgens de medewerker doen ze dat vaker.
Totaal onverkoopbaar dit widebody gedrocht
Ik vind ‘m wel erg vet hoor… i.t.t. de meeste RS6en. Vooral een tof interieur zo met het rood!
Hahaha haters boef is beter den elke muzikant die er is
Ik ben een Prius bestuurder… ik krijg dat ding wel verzekerd!
Ik vind deze Rs6 blubber dik. Vooral met die verbrede wielkasten heerlijk gewoon. Voor de verzekering kan die toch ook kattenvangers nemen?
Daar had ie zeker wel een paar kechs mee kunnen oppikken.
@thomasthomas: Kechmobiel
Dan verzeker je hem toch gewoon niet tegen diefstal?? Gewoon BA EN RB verzekeren.
Ik vind deze RS6 blubber dik. Vooral met die verbrede wielkassen afschuwelijk. Voor de verzekering kun je toch ook rattengif regelen.
Schuif de komma een getalletje naar links en ik kom hem halen… verzekeren, geen probleem dat lukt me wel, het is de inschrijvingstaks en de extra belasting die me meer dwars zou zitten 😋
En misschien ook het feit dat het een auto van zon lulhannes geweest is.
Nee laat maar zet de komma nog maar een getalletje naar links…
Maar waarom zitten er S-Line stoelen in?
@hondacrx96: omdat die lekkerder zitten?
Er gebeuren vandaag vreemde dingen om me heen. Vanochtend vroeg werden mijn nieuwe iphone’s bezorgd en de bezorger gaf me een hand om me te feliciteren terwijl ik niet eens jarig ben. Ik heb Siri dit artikel laten voorlezen (er staan volgens Siri 9 schrijffouten in). Toevallig was mijn zusje hier met haar vriendje die werkzaam is voor Univé. Mijn zusje is in paniek geraakt want haar vriendje kan niet meer stoppen met lachen en blijft maar herhalen “fakeeeeee nieuwsssss”! Er schijnt een wettelijke regel te zijn voor het accepteren van WA autoverzekeringen. Het vriendje wilde het artikel naar zichzelf sturen zodat hij al zijn collega’s maandag aan het lachen kan brengen. Helaas was zijn handcoördinatie niet meer zo goed tijdens de lachbuien en dus liet hij mijn nieuwe iphone op de marmervloer vallen (hij heeft vreemdgenoeg geen aansprakelijkheidsverzekering!). De iphone heeft het overleefd maar nu is Siri pissig want het weigert om mijn zusje te bellen om te vragen of ze veilig zijn thuisgekomen met haar hysterisch lachende vriendje. Ik vind de Siri die in mijn oude 6s woont veel hulpvaardiger en vriendelijker. Zou Apple NL mij nu weigeren om alsnog AppleCare te nemen?
@iphonistvongates: hede drugs op?
@clk63bs: Bent u afkomstig of woonachtig in Braboland? Ja, ik heb vandaag zo’n maxi Snickers op. Al die suikers werken als drugs in mijn arme lichaam.
@iphonistvongates: mooi gesproken.

Überhaupt. Waar hebben we het over? Een of andere falende ‘ster’ die gelijk al zijn kwartjes aan het verbranden is op auto’s die hij niet kan verzekeren. Over 3 jaar zit boef gewoon achter de tralies samen met Suge Knight.

Of achter de kassa bij de AH. Tenzij een carrierswitch maakt naar filosoof. Maar dat is on waarschijnlijk.
@iphonistvongates: TL;DR kijk jongens ik heb een nieuwe iPhone gekocht!
@iphonistvongates: zeg even tegen Siri dat het woorden als helaasch en dealert moet toevoegen aan haar woordenlijst.
Volgens mij helpt het al heel veel dat je geen Sofiane Boussaadia heet, en er geen filmpjes van je gedrag rondzingen op het internet.
Duidelijk een nadeel van je zorgvuldig opgebouwde imago…

Misschien moeten jullie ook eens ophouden met ‘stupid people famous te maken’.
Ze kunnen niet eens normaal een zin opbouwen maar rijden wel een Rolls-Royce? Wat een wereld anno 2018. En nee, dat is geen jaloezie. Jongens als deze zijn een ‘rolemodel’ voor je kinderen, of je daar nu trots op moet zijn….


*mand*
@awesome: ‘stupid people famous te maken’, ‘Ze kunnen niet eens normaal een zin opbouwen maar rijden wel een Rolls-Royce?’

wat een ijzersterke uitingen hier haha. Als je zorgt dat vloggers or rappers een “rolemodel” voor je kinderen vormen zou ik even een opvoedcursus gaan nemen vriend.
Ik begrijp echt niet waarom nen op dit blog aandacht moet geven aan een psychopaat die vrouwen die hem helpen voor hoer moet uitmaken en een stoer imago probeert op te bouwen door politie agenten en plein public te beledigen.
Echter vind ik het nog veel zorglijker dat iedereen dit ‘normaal’ schijnt te vinden.
De man zou in ieder ander land de onderontwikkelde dorpsidioot zijn, die zomer en winter in een naar urine ruikende korte broek over de kasseien (klinkers-kinderkopjes) van het dorpsplein gejaagd wordt; in dit land is de man een gevierd artiest, ik twijfel steeds meer aan de geestelijke gesteldheid van mijn landgenoten.
Dit zijn mijn slim shady fifty cents van een puff daddy ofzo.
@desjonnies: in zoverre is het interessant dat het dus blijkbaar voor Marokkanen niet mogelijk is om een RS6 verzekerd te krijgen. En ook volkomen begrijpelijk, het zijn de eigen broeders die er mee aan de haal gaan.
@jippie: De “beste” man is geen Marokkaan, dus daar gaat je vooroordeel. ;)
@1lunatic: ziet eruit als een Marokkaan, gedraagt zich als een marokkaan… Kan me voorstellen dat dat voor een verzekeraar geen verschil maakt.
@jippie: true! Kijk maar naar nederlanders en nazi duitsers
Nr 21.556 op Autoblog. Die RS6 lijkt net een Golf zoveel zie ik ze hier. Het is niet meer dan een uitgebouwde snelle Passat Variant R36🙁
@drommedaris: en toch heb ik liever een passat R36.
Een autoblog trapt in de marketingtruc…. als hij de auto echt wilde rijden en niet zou kunnen verzekeren kwam hij wel op naam van de zaak/leasemaatschappij te staan….. net als 99% van de recente RS’en
@dennisdd: want RS6..
WA verzekeren
@elemento: Nee want dan kan ie fluiten naar zn centen, als ie m zelf totaal rijd en zelf schuldig is😉
Een boef die zich wil verzekeren. Haha.
Jeez, wat een lelijke bak. Kan me voorstellen dat dit ook een reden is dat tie niet te verzekeren is…
Ach, als goed boerende varkensboer moet dit niet zo’n probleem zijn toch? Die lui lopen met een grote boog om je terrein heen
Wel een lollig autootje om te zien met die pronte wielkasten en overmaatse velgen. Hoog Matchbox-gehalte.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).