Kopen: Ferrari 599 GTO met XX-onderdelen

Auteur: , 13 Reacties

Dat is nog eens een bijzondere 599 GTO.

In feite is elke 599 GTO bijzonder. Van deze auto werden immers slechts 599 exemplaren gemaakt en het was de laatste Ferrari met een ‘rustig’ ontwerp. Daarna kwam de F12berlinetta en dit model was de basis van de moderne modellen die we nu kennen, zoals de Portofino en de 812 Superfast.

Deze 599 GTO weet zich te onderscheiden door de toevoeging van exclusieve onderdelen. De Ferrari in kwestie beschikt namelijk over aerodynamische onderdelen van een 599XX, de niet straatlegale en meest extreme 599 ooit gemaakt. Onder meer enkele vleugeltjes en een splitter maken deze 599 GTO anders dan andere exemplaren. Een mooie toevoeging kan ik het overigens niet noemen.

De auto werd geleverd door dealer Ferrari Fort Lauderdale in 2011. Met de auto is 2.877 mijl (4.626 km) gereden. Ferrari maakte slechts 125 exemplaren voor de Amerikaanse markt, wat deze variant zeldzamer maakt dan de Europese spec. De 599 GTO wordt te koop aangeboden bij Ferrari of Long Island in de staat New York. Kosten: 749.000 dollar.13 reacties

Ik vind de zwart met wit combinatie niet zo geslaagd
@papa: Idd. Rood en zwart had beter gestaan imo.
@papa: alsof iemand van een kleurfoto met MS Paint een zwartwit foto heeft gemaakt
@papa: wit zwart is we mooi hoor. Maar niet zoals hier.
Zonde, lijkt wel een Corvette stinkreet.
Driekwart miljoen dollar en een beetje origineel kleurencombi kon er niet eens vanaf? Zonde hoor. Want de 599 is toch wel een zeer fraaie wagen
De foto’s zijn dan ook niet spectaculair, ik weet zeker dat als je ernaast staat het adembenemend is.
Zou voor dat geld niet eens aan een 599 GTO denken
Ik vind de 599 GTO een geweldige auto. De 599 GTB ook nog. Maar deze GTO vind ik toch wat minder leuk. Komt met name de kleurstelling. Vind ik niet zo geslaagd.
Het is dat de knipperlichtjes in foto 1 en de nummerplaathouder in foto’s 3 en 4 een beetje kleur bevatten, anders had ik je ook geloofd als je had geschreven dat het zwart-wit foto’s waren.
Ik vind de 599 een prachtige auto maar deze versie vind ik niks
Een F is nooit rustig heren.Ingetogen is een meer passende term!
@dwfc: Als J goed leest, dan zie J dat H het over het O van de F heeft en niet over de F. D zo, of moet I nog M volledige W G?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).