Køpen maar: anderhalve Volvo V70R

Auteur: , 28 Reacties

Vergeet de Hobby, Chateaux of Kip, dit is de sleurhut die je wilt.

Volvo V70R

De caravan blijft een matig imago houden en dus zoeken veel autoliefhebbers naar een passend alternatief. Een V70 is ruim genoeg om met z’n tweeën in te slapen, al blijft er dan erg weinig ruimte voor bagage over. En dus hing een handige Zweed gewoon een tweede V70 achter zijn V70R.

Hij is zeker niet de eerste die dat kunstje flikt, zo kwam jaren geleden al eens anderhalve V70R voorbij. Dat was echter de eerste generatie V70, terwijl deze moderne Viking een model van de tweede generatie onder handen nam. Het trekende voertuig beschikt over wat subtiele upgrades, zoals betere remmen, verlagingsveren en een RVS-uitlaatsysteem. Iets minder subtiel zijn de 20-inch velgen die zowel de voorste als de achterste V70 sieren.

V70r

In de achterste V70 creeerde de Zweed een waar liefdesnestje. Een ruim bed (al moet je het matras zelf fixen) en een flatscreen-tv met dvd-speler voor de betere natuurfilms. Ik zou dan wel nog even wat gordijntjes ophangen, niet iedereen op de camping is vermoedelijk fan van David Attenborough.

De auto staat te koop in Huddinge, Zweden en de vraagprijs bedraagt 149.000 kronen. Dat vertaalt zich naar ongeveer 15.580 euro.

Volvo V70r

Een denkbeeldige portie Zweedse balletjes voor Luuk voor de tip!28 reacties

Die velgen zijn er wel wat over. Nu nog een gekleurde tl lamp in en onder de aanhangwagen en je kan een mobiele prostitutiedienst starten. (ja ik weet het, escortes zijn ook een soort van mobiele prostituees maar toch…) (te bestellen via een app op je smartfeuun)
@cadrez: je hebt hier wel een goed punt. Deze arme Volvo(s) zien er, voor Volvo begrippen, behoorlijk louche uit met die te grote wielen, te lage ophanging en veel te donker glas. Dit had een leuke creatie kunnen zijn als er 18″ 5arm R wielen onder zouden zitten, 15mm minder laag had gelegen en normaal glas had gehad.

Maar ja smaken verschillen..
Die auto had leuk kunnen zijn. Echt heel jammer van die velgen. Je kan er nu tenminste een paar lijkskisten in kwijt. Toch weer een win win situatie.
Doe mij maar alleen het voorste deel met de originele velge
@kennone: en kijkt even trots in de spiegel: zelfde kleur/uitvoering, nette 17″, niet verlaagd, strak in de lak, geen donkere ramen en bijna 4 ton met de D5.. @soms-mag-je-best-effe-trots-zijn.. :-))
@twentsediesel: er rijdt er zo eentje achter je?
@mashell: weet niet helemaal of ik je goed begrijp, maar ik heb helaas niet zo’n swøtse sleurhôt achter de wagen hangen. Als ik t al zou willen, mis ik de handigheid en tijd..
Geinig maar de slaapplek lijkt me nogal kleine voor langere mensen zoals ik.
@str8six: Gelukkig kan je altijd nog de kofferbak opengooien (;
Händige Härry
Meh.. Toch maar de RS4 voor mij die is toch een stuk leuker.
Dit grapje is toch al wat keren al gedaan, maar hij blijft leuk. En waarom niet?
Ik zag laatst 1 golf 1 GTI met 2 halve als aanhanger.
Ik probeer al een tijdje een Zweedse occasion site te vinden….. Die Zweden hebben een hoop oud spul in hun schuren staan, verkopen ze dat gewoon niet of weet iemand een goede site?
@simracing4life: klikken maar!
@Dizono: Thanks, staat leuk spul tussen, misschien toch maar de vakantie omboeken naar het hoge noorden…
@Dizono: doe is een full link als je wilt Dinozo? In de app doet de link ’t niet…
@Dizono: haal die ø aub weg uit de titel en zet een ö in de plaats, dat steekt in de ogen van deze halve Zweed om daar een deense/noorse letter te zien staan…
Leuk spul, kan ik erg waarderen. Even de originele velgen fixen. Dan heb je gaaf vervoer en verblijf voor een weekend Le Mans bijv.
@zeevink: weekend? Week!
V70R, altijd goed. Wie wordt daar nou niet blij van?! Prachtige 5 cilinder
@allesmetturbo: Zeker! Nu alleen nog goed sturen.
Leuk kenteken ook. Dat doe je toch niet weg?
Is de prijs inclusief aanhangwagen?
Toch mooi voor de zomer dit.
Laatst 2 golfjes mk1 gezien vaarvan 1 een aanhanger was achter de andere
Is het een Noors of Deense Volvo dan? De letter ø bestaat niet in het Zweeds…
@LPJ: dank u

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).