Kruis een Bugatti Veyron met beton en je krijgt dit

Auteur: , 19 Reacties

Inkoppertje: een huis met 1.001 pk.

De wereld houdt gespannen de adem in, want de nieuwe Bugatti begint als het goed is serieuze vormen aan te nemen. Da’s prima nieuws, want de Veyron is intussen dermate uitgekauwd dat petrolheads wereldwijd wel toe zijn aan een nieuw monster dat de concurrentie links en rechts om de oren rijdt.

Bovenstaande weerhield Damac Properties er echter niet van om een aantal villa’s in Dubai te lannen, die qua vormgeving zijn geïnspireerd op het opus magnum van de inmiddels werkloze Ferdinand Piëch. Luisterend naar de naam Ettore 971 gaat het om stulpjes met zeven slaapkamers én uitzicht op de Trump World Golf Club, die weer is ontworpen door niemand minder dan Tiger Woods. Inderdaad, de Dan Bilzerian van de golfwereld. Voor wat betreft het uitzicht: wie kijkt er in godsnaam voor z’n lol naar mensen die aan het golfen zijn?

Genieten baasje

Rijke mensen in elk geval, want de prijzen gaan per villa omgerekend richting de 9 miljoen euro. De kans dat in dit buurtje nog eens een nieuwe aflevering van de legendarische serie Probleemwijken wordt opgenomen, lijkt dus nihil. Voor dat geld krijgen aankomende eigenaren trouwens wel een huis vol met glas, zodat hun schatje op vier wielen van alle kanten te bewonderen is.

Dan nog twee leuke weetjes: ‘971’ heeft te maken met de landcode van de Verenigde Arabische Emiraten (voor al uw stokslagen en moderne slavernijpraktijken) en de directeur van Bugatti Brand Lifestyle heet Massimiliano Ferrari. Schetsen van het huis vindt u in de gallery.19 reacties

Wat een kil huis. één kleur voor heel het huis en dan nog een wit variant. Doet mij denken aan een ziekenhuis.
@shiva: Eigenaar is ook ziek…

… In z’n kop 🙈
Lijken me renders van een huis, eerder dan foto’s.
Gaaf de auto pontificaal in de living, zoiets zou ik helaas nooit van mijn vrouw mogen.

Die raakt al enigzins geïrriteerd als ik een setje velgen midden in de woonkamer aan het spuiten ben bij gebrek aan verwarmde schuur.
@moveyourmind: wel eerst even ontvetten in de vaatwasser
@gtdave: Kijk, er zijn hier dus toch nog echte autoliefhebbers!
@moveyourmind: ooit voorzag ik een garage naast m’n woonkamer met de F 308 erin. Glazen raam, verlichting achter de auto. Het is er nooit van gekomen.
@alfablog: Peugeot 308 wellicht?
@papa: nee, De Magnum Ferrari 308.
@moveyourmind: Ze kan toch met een warme trui aan in de schuur gaan zitten?
Probleemwijken niet maar een nieuwe flodder?
Geen mooi huis.
Wordt de hele dag golfballetjes uit je zwembad vissen. #Firstworldproblems
Huizen vol met glas direct naast een golfbaan…
@stephanotis: Ik denk dat de ontwerper een deal met de lokale glas boer heeft.
Ik zou er geen Bugatti Veyron in zetten, maar wen vergulde Dacia Lodgy. Gewoon, omdat het kan.
Houden rijke mensen niet van zitten? Valt me altijd op dat er zogenaamd prachtige meubels staan die alles behalve comfortabel zijn (zo zien ze er tenminste uit)
Ze zijn allang blij dat er wat groens te zien is, die golfende mensen nemen ze dan wel voor lief.

En voor dat huis hebben ze toch zeker wel een ‘Bespoke’ afdeling hè, anders wordt ’t niks hoor…
Het was al even geleden dat ik zo’n slechte architectuur had gezien. En dat dan gecompleteerd met een auto zonder ziel. Dank u, Autoblog. Dat had ik even nodig zo op donderdagochtend.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).