Lambo in Wijchen heeft een ronduit bizarre prijs

Auteur: , 31 Reacties

Wij zijn de kluts kwijt.

Hij is groen, hij is snel hij is vies en het is een Lambo Aventador SuperVeloce. Wie in zo’n ding rijdt is niet bang voor hordes jeugdige spotters of afgunstige blikken van medeweggebruikers, zeker als het ding dan ook nog in gifgroen is gespoten.

Een standaard Aventador is met 700 pk al geen kattenpis, maar de V12 uit de SV is nog eens 50 pk sterker terwijl het gewicht met 50 kg omlaag werd gebracht. Daardoor vlamt de Lambo in 2,8 tellen naar 100 km/u en de topsnelheid ligt ergens boven de 350 km/u. Ook interessant: 0-320-0 km/u duurt 33,5 seconden. Bovendien duurt het daarna slechts 2 dagen voordat je organen weer op hun plek zitten.

Goed. Mooi of lelijk; het is in elk geval een indrukwekkend apparaat en ze worden niet bij bosjes gebouwd, dus exclusiviteit gegarandeerd. Of dat de prijs van deze occasion met 12.900 kilometer op de teller rechtvaardigt? De kenner mag het zeggen. Ondergetekende vindt een vraagprijs van 890.000 euro wat aan de forse kant.

Zeker als je bedenkt dat dit zeldzame(re) exemplaar voor 614.500 euro de deur uit mocht. Wie in een SuperVeloce-bui is moet zeker even onze rijtest met de MurciĆ©lago SV checken, je vindt ‘m HIER.31 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Volgensmij is dit gewoon een marketingtruc om mensen naar het autobedrijf te lokken. Staat de auto helemaal niet te koop. Hiervoor stond er ook een keer een gifkikkergroene Gallardo voor een belachelijk hoge prijs te koop. En jullie trappen er in want wijden er een artikel over. Missie geslaagd! ;-)
@maarten020: Het tweede artikel zelfs al.
@maarten020: Ik geloof dat ze dit niet alleen doen voor aandacht maar ook omdat ze hierdoor gewoon met garageplaten op de weg mogen. De eigenaar gaat alle events af…
@maarten020: Reken maar dat deze gewoon te koop staat. Vraagprijs betekend geen verkoop prijs. Ik vraag me meer af hoe de plaatselijke autohandelaar die gemiddeld auto’s van 15/20k verkoopt dit apparaat denkt te verkopen. Laat staan hoe die het gekocht heeft. Momenteel toert hijzelf lekker met de Bentley cabrio de Streetgasm2000. Fijne zondag.
@dutchfiat: dit zaakje stinkt…
@dutchfiat: Misschien in consignatie van een bekende.
@dutchfiat: altijd meten het slechte insinueren…… zo jammer dat men in nl meteen zo negatief denkt over een bedrijf omdat er 1 uitsteker bij zit.

Misschien wilt de beste man zijn focus wel gaan richten ope exclusievere autos en wilt hij hiermee de eerste stap zetten (of uitbreiden met nog ene showroom voor exclusiever spul)
Tsja, je kan het er wel voor vragen, maar dat betekent niet dat dit de marktprijs is. Hoop van ganzen harte voor meneer Topauto dat hij deze 2,5 ton goedkoper heeft ingekocht dan het bedrag waarvoor hij hem nu wilt slijten.
Deze heeft zo te zien de Vilner-kuur van gister al gehad.
-edit: check, gefixt!-
-edit: check, gefixt!-
Godallemachtig wat is die SV toch een lelijk mormel, en dan met name de kont. Dat gespoten stuk aan de onderkant zou echt verboden moeten worden. Ik merk dat mijn bloeddruk stijgt, misschien toch maar weer even naar plaatjes van een 250 GT SWB gaan kijken..
@forza: helemaal mee eens, de “normale” is veel fraaier.
Topauto’s. Topnaam


Ps. Men hoopt dat iemand op deze wereld voor een oud model (pre-facelift ) Lambo 1, 25 maal de nieuwprijs zou willen neerleggen?
Veel te duur voor die auto
@xr3icabrio: nah.. Waarom?
33,5 seconden, really?
Voor mij 890.000 redenen om het niet te doen. Ik vind lambo’s al jaren niet meer echt begeerlijk. De Huracan kan ik nog wel waarderen, maar dan vooral om het een vd laatste is met een atmosferische motor.
Als je het niet vraagt krijg je het ook niet .
2e keer dat hier een artikel over geschreven is. Wel mooie SV, zie de auto regelmatig rijden op handelaars kenteken.
Zal vast met het 1 di 600 plaatje te maken hebben; zou je bijna denken dat het nummer 1 van 600 is. Alleen leert Google zoeken op afbeeldingen dat er veel meer SV’s 1 di 600 zijn :-)
@wetdualclutch: 1 van 600 is niet hetzelfde als nummer 1 :p slim gespeeld idd
@wetdualclutch: Heeft lamborghini expres gedaan om ervoor te zorgen dat klanten niet allemaal dezelfde nummers
@wetdualclutch: heeft lamborghini gedaan zodat er geen conflicten komen tussen klanten voor de populaire nummers.
Wie in een Murcielago SV bui is, koop lekker een SV die wel beter gelukt i.t.t de Aventador SV. Hoe ze die bumpers en uitlaat hebben verzonnen, ik weet het niet.
Staat lekker zo tussen de instap citroens, skoda’s en whatnot’s. Ongetwijfeld weer een of andere witwasconstructie of andere truc om de overheid te omzeilen. Lelijk ding en zielige post
Ik wil ook zo’n plaatje op m’n deurdrempel. 1 of 450.000… dus dit is er een van. Dat het duidelijk is.
De Gallardo die hij hiervoor had stond ook al voor een belachelijk hoge prijs op de verkooplijst.
Gewoon omdat hij er veelal zelf mee wil rondrijden op groene platen. Zo kan hij altijd aantonen dat het bedrijfsvoorraad is. Maar de fiscus pakt meneer nog wel een keer waarschijnlijk, want de groene platen worden ook gebruikt voor ritjes die officieel niet mogen. Vroeg of laat is hij het haasje.
@maurice_vandewaarsenburg: In principe kom je er altijd mee weg. Onder het motto van het verplaatsen van het voertuig ivm bedrijfsactiviteiten bijvoorbeeld. De fiscus doet hier echt helemaal niks aan. Een overijverige agent die echt he le maal niks te doen heeft, zou heel misschien eens onderzoeken waarom zo’n auto op handelaarsplaten overal rondrijd. Ik ben vooral benieuwd hoe zoiets qua verzekering zit.
Prijs is gerechtvaardigd. Het is immers een topcar!
Topauto dus…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).