Lamborghini Aventador Roadster volgens Ad Personam

Auteur: , 10 Reacties

Naast de Huracán LP610-4 neemt Lamborghini nog wat lekkers mee naar Genève, namelijk deze open Aventador die onder handen is genomen door de Ad Personam-afdeling van het Italiaanse merk.

Als je iets bijzonders wil maken van je Lamborghini, maar geen zin hebt om bij tuners aan te kloppen dan is er gelukkig nog het Ad Personam programma. Deze afdeling van Lamborghini is te vergelijken met Bespoke bij Rolls-Royce of Tailor Made bij Ferrari.

Voor de Aventador worden tijdens de autoshow van Genève de nodige nieuwe mogelijkheden gelanceerd en die worden deels getoond op deze blauwe Aventador. Er komen meer kleuren, zowel binnen als buiten, beschikbaar en klanten kunnen ook kiezen uit meer materialen voor de bekleding.

Ook maakt Lamborghini het mogelijk om je Aventador in twee kleuren te laten spuiten of een livery aan te brengen. Zo zijn bij de Aventador die we hier zien bepaalde onderdelen uitgevoerd met matte zilverkleurige lak.

Een primeur is ook de toepassing van Forged Composite, een materiaal dat gemaakt is van carbonfiber en gebruikt kan worden voor de hardtop, spoilers, luchtinlaat en in het interieur. Deze Aventador Roadster is gespoten in de opvallende kleur Blue Sideris en die kleur komt ook terug in de hardtop en velgen.

Klanten kunnen, als ze dat willen, op bezoek komen in de fabriek in Sant’Agata Bolognese om hun auto helemaal volgens wens samen te stellen. Op korte termijn zal Ad Personam ook opties aan gaan bieden voor de Huracán.10 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Oooohhhhh, precies op tijd voor het slapen gaan… Lekker!
@wimpster: En toen was de eerste natte droom een feit…
Wel een prachtige kleur moet ik zeggen
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Ik ben nu al geen fan van het Forged Composite. Geef mij maar gewoon Carbon!
Forged composite ziet er niet uit, mooi materiaal in technisch opzicht, gooi er wel wat lak over!
Ik ben direct fan van het forged composite, beter dan alweer het zoveelste carbon geweven patroon.
Forged compsite; het nieuwe spaanplaat onder de carbon fibers.
Wat een prachtkleur, springt er echt uit in die eindeloze zee van (mat)zwarte, witte en oranje Aventadors. Ben benieuwd hoe ver gaat met het personaliseren.
Wat een heerlijke blauwe kleur, die wil ik wel vaker zien op Aventadors.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).