Lamborghini brengt nieuwe Urus ‘per ongeluk’ in beeld

Auteur: , 47 Reacties

Dat hadden we nog niet mogen zien.

Lamborghini brengt nieuwe Urus 'per ongeluk' in beeld

Lekken in de auto-industrie. Het is goed om altijd een slag om de arm te houden, want deze zogenaamde foutjes komen wel heel vaak voor. Sinds kort is Lamborghini begonnen met het teasen van de Urus. Een stagiair plaatste recent een nieuwe teaservideo, alleen was de productieversie van de SUV kort te zien op het infotainmentscherm. Blijkbaar was dit niet de bedoeling, want de video werd na publicatie vrij rap offline gehaald.

Het internet is het internet en dus is de video nooit helemaal verdwenen. En zo ziet u vroegtijdig het vooraanzicht van de Urus. Heel spannend is het allemaal niet, want de SUV wijkt amper af van het concept.

Urus

De desbetreffende video kun je bekijken op Autojunk. In het filmpje wordt de Corsa-modus gedemonstreerd. Nu we toch bezig zijn: de Urus komt met tig verschillende rijmodi. Naast Corsa is er onder meer Strada, Terra (video), Neve (video) en Sabbia (video). De onthulling van de nieuwe Lamborghini Urus is over anderhalve week.47 reacties

Coupe-achtig ding met een grote muil
@lekkerlinksrijden: Het lijkt wel alsof de helft van het autoaanbod tegenwoordig een (te) grote muil heeft!

Een soort ‘last hurrah ‘van auto’s met een verbrandingsmotor?
Grappig. Mijn eerste autootje, een oud Opeltje, had alleen maar een Corsa modus.
Einde stage?
@rufctr01: waarschijnlijk was lekken zijn stage opdracht.
Vind het maar een lelijk ding. Maar ja, dat was wel te verwachten denk ik.
We wisten toch allemaal al dar hij er zo uit ging zien? Cayenne met een Aventador sausje.
Wat een lelijke voorhuidspoiler. Sorry ben de juiste benaming kwijt van het grillspoilerding.
@dromedaris: het is ook allemaal heel diffuus. Maar goed, laten we deze discussie splitten in een on-topic en off-topic deel.
@dromedaris: “wijkt amper af van het concept” is een understatement want het is een visueel drukke bak geworden met veel te veel rommelige lijnen en elementen op/in de neus en flanken.
@vroaaar: Want Lamborghini maakt anders zeer sober gelijnde auto’s met zachte glooiingen
3 deurs?
Lijkt wel alsof er een koetswerk bovenop een andere auto is gezet en die onderste probeert er onderuit te komen 🤔
Hij ziet er wel echt gruwelijk uit zeg !
@moewat: gruwelijk lelijk ja.
@str8six: Deze Lambo hoeft ook niet mooi te zijn dat was zijn voorvader de 002 ook niet.
Het gaat er om dat hij vreselijk bruut is en dat je er goed mee door de woestijn kan raggen. Doet hij dat goed dan willen (rijke) mensen hem kopen om er vervolgens nooit off-road mee te gaan.
@dirkv: is door de woestijn raggen niet meestal juist offroad rijden? Hier in Nederland gaan we om offroad te rijden naar een parcour. In Zandbakistan ga je buiten de stad, zeg je tien, negen, acht, ach f*ck, nu! stuur je naar rechts en rijdt je offroad.
@mashell: Klopt, door de woestijn raggen is off-road ja en dat zullen die knakkers in Zandbakkiestan ook zeker doen. Maar 9 van de 10 mensen die zo’n ding in Europa kopen zullen nooit off-road gaan met hun machine. Die kopen het ding omdat het kan.
@dirkv: dit zal net zo vaak onverhard wegdek onder de wielen krijgen als het gemiddelde superjacht…
Lamborghini X6?
Tja, de Urus concept was al geen schoonheid en deze productieversie doet daar nog eens een flink schepje bovenop. De voorbumper en zijskirts zijn op z’n zachtst gezegd nogal…aanwezig. Dat was op de concept toch een stuk beter geregeld. Bovendien had de concept koplampen die net even wat scherper (lees: mooier) getekend waren.
Ik denk trouwens dat de Sabbia modus het meeste zal worden gebruikt, aangezien de meesten wel in Abu Dhubai verkocht zullen worden
@gulli: sabbia is kort voor sandbakia?
@gulli: rijdt ie dan automatisch op twee wielen??
De ultieme X6
Boh wat heb ik toch een schurft aan SUV’s. Moet nog lang wachten tot ik er een zie die wel mooi is. En als je dan een keer tegen een typische liefhebber zegt dat je het niks vind krijg je dat typische antwoord. “maar het rijdt zo lekker!”
Ja zal best. Een lelijk wijf kan ook goed in bed zijn. Maar dat wordt ook niet premium genoemd
@duckmefaddy: xc90 en range rover zijn toch gewoon mooi?
@lippie: Nee. Dat is een iets minder lelijke drol.
Leuk zon coachbuild Q7!
Lekker met brullende V12 laat maar komen.
@thomasthomas: Denk het haast niet, max een v8 er in
Net een zeeduivel van de voorkant. En dat is geen compliment
@rutger97: maar in tegenstelling tot, is een zeeduivel lekker 😋
De voorkant ljkt wel een Cayenne die ‘vervraaid’ is door techart of een van de vele anders tuners. Niet mooi, maar de doelgroep zijn enkel voetballers en die hebben over het algemeen toch geen smaak, dus dat komt vast goed.
Doe mij maar gewoon een Lambo traktor, daar heb ik nog wat van…
Typisch Audi. Een shakelaarslijst in het midden met 7 posities waarvan er maar 4 bezet zijn. Ontwerp dan een schakelaarslijst met 4 schakelaars! Dit ziet er goedkoop uit en past dus niet in een dure auto.
Wow.. Wat gebeurt hier? We horen toch eerst een spannend concept te krijgen en vervolgens een braaf productiemodel? Lamborghini draait het om.
Als jullie eens kijken bij AutoMotor und Sport, daar wordt gereden in een wrap uitvoering en op het display is gewoon die auto te zien… dus lek???
Ja he… en straks rijden we allemaal naar huis in onze Golfjes. Doe mij er maar eentje, zo’n opgeblazen Nissan 370Z.
Lillik ding
Wat een negativisme, waar rijden jullie zelf dan in?
@marh: lekker interessant. Alsof je geen mening over iets mag hebben als je niet in iets vergelijkbaars rijdt… Dan wordt het een stille boel hier, kan ik je melden…
Vast allemaal een M3, M5 of een Ferrari?
Best knap bruut

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).