Lexani maakt de meest luxueuze Escalade ooit

Auteur: , 34 Reacties

En elke rapper wil er één. Dit is een paleis op wielen, zogezegd.

Lil’ Dicky maakte onlangs een plaat die ‘Bruh‘ heet, en dat is precies wat aspirant-grote jongens in de rapgame tegen elkaar zeggen bij het aanschouwen van deze Cadillac Escalade Sky Captain (vernoemd naar die ene slechte film met Jude Law en Angelina Jolie?) van Lexani. Het lijkt erop dat dit de productieversie is van het concept dat ze ons vorig jaar toonden.

De Escalade Asobak heeft op 18 manieren verstelbare Executive stoelen, een 48″ 4K Curved TV, Apple goodies, mooi leer, 24karaats gouden randjes, een 41″ panoramisch schuifdak, alles. Daarnaast kan je ‘m tot niveau B7 laten pantseren. Enfin, check de foto’s en video maar.34 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Lelijke auto ,maar zo wil ik wel vervoerd worden
Ja die wil ik
Ligt het aan mij of is dit wat tacky?
Op een of andere manier ademt een Rolls of Bentley zo veel meer luxe dan dit.
@a3aan: Had jij dan verwacht dat Lexani meer stijl zou hebben dan de Britse merken?
@a3aan: Noem ‘ns een handvol veredelaars die minder tacky zijn dan de het merk dat ze aanpakken?
Die amerikaanse behoefte om vooral een zo groot mogelijke tv in een auto te willen kunnen plaatsen snap ik niet helemaal. Maar voor de rest leuk en luxe, ziet er prima uit.
@martinus: dat heb ik met dat scherm in de Tesla model S.
@mercedesbenze350cdi: tesla happens to be american.
Dit als autonome wagen… laat maar komen. Voor rappers ontbreekt de danspaal nog.
Het is net een Smart. Als je erin zit gaat het wel, sta je ernaast sta je voor lul.
Ideaal ding ..

Voor een tandarts zonder praktijk ..
Hopelijk is hij van binnen makkelijk schoon te maken,als je hier achter in zit kun je niet eens naar buiten kijken en ik weet van mezelf dat het gegarandeerd wagenziekte oplevert,maar misschien dat een paar gram van dat witte neusschot verwijderende spul dat tegen gaat .
@vvti: Dit is de eerste keer dat ik hoor dat wagenziekte valt op te lossen met feestpoeder. Hoe kom je bij dit briljante/gestoorde idee?
@berlinetta: ik kan me eigen niet voorstellen dat de eigenaren van dit soort auto’s lekker zitten te relaxen op multi vitamines.
Vind het altijd zo makkelijk om dingen “luxer” te maker door simpelweg goud toe te voegen. Het grappige is dat je achterin dit hok nog steeds heen en weer hobbelt door de waarschijnlijke starre achteras. Waarschijnlijk is een sklasse Maybach nog goedkoper ook.
@boenderaar: je gebruikt wel heel vaak het woord waarschijnlijk in je comment. Waarschijnlijk weet je niet waar je over praat, aangezien de Escalade magnetische dempers heeft.
@mopar: dempers starre achteras
@lebeaunl: heen en weer hobbelen komt door dempers en niet door starre assen.
Randjes van 24k goud, ik ben verkocht!
De ultieme paupermobiel; wit leer, lelijk hout en veel goud. Ik mis alleen de marmeren vloer eigenlijk.
@trustmeiamanengineer: pauper of paus
Maar mag je ook naar buiten kijken, of is dat een ‘optie’?
@Rob: je heb een 41 inch panoramisch schuifdak. Dus de grote beer moet te vinden zijn.
Stoer ding toch?
Daarmee wil ik wel achterin richting zuid-Frankrijk cruisen
Wat ik vooral heel erg opmerkelijk vind is dat ze overal de meest luxe materialen en dure apparaten gebruiken, dure leersoorten, goud, een gigantische TV, maar op de een of andere manier vergeten ze dan eventjes dat zo’n Halfords-radiootje toch wel erg goedkoop oogt.
Vind het nogsteeds niks.
Gaaf. Maar met een gewone Escalade ben ik al meer dan tevreden
ik moet meteen denken aan de film miami vice, waarin de drugsbaron in een escalade met soortgelijke interieur zit
Op gebied van luxe is er niets nieuw onder de zon, luxueuze ambacht is dan weer heel andere koek, daarin schiet Lexani tekort tegeonver west Europa, wij zijn en blijven voorlopig nog aan kop denkelijk, en het vermoedelijk zullen blijven . . .
@exclusieviteitsfreak: als er een land is ter wereld dat voorop loopt op het gebied van hand ambacht is het de VS wel. Moeilijk om te geloven maar het is waar.
@mopar: Aja, waarom komen dan al de Super-rijken in Europa aankloppen ?

O.a. Bill Gates en Stevven Spielberg zitten met orders in Europa, zelfs de Sheikh’s in het Midden-Oosten plaatsen hun orders in Europa, allom bekend in vooral de zakenwereld . . .
@exclusieviteitsfreak: denk je nou echt dat Gates en Spielberg zelf geen Amerikaanse wagens hebben? Er is een verschil tussen status en kwaliteit. Snobisme en realiteit. Blijkbaar weet jij het verschil daartussen niet.

Arabieren geven geen moer om de wagen zelf. Als morgen VW’s 300K kosten, dan zullen ze daar allemaal in gaan rijden. Alles draait om status.
@mopar: Tja, in die wereld draait het nu éénmaal zo, en daar blijven die tuners van in leven, en ja, het is in hoofdzaak de High Society wereld die dat kan permiteren, en daarin draait het nu éénmaal om snobisme en status zoals je zelf aanhaald, echter, wat de Arabieren op zich betreft, die willen dan weer absoluut het duurste (vooral goud) en als het hun bevalt, om daar dan mee te kunnen pochen en pronken, en geven inderdaad geen moer om de auto zelf, voor hen is dat puur bezitterij en vermaak, net zoals Gates en Spielberg ook verzamelen, om nog maar te zwijgen over de nieuwe super-rijken die er constant bijkomen, dat is een echte hype geworden.

Met andere woorden, de rijken worden rijker, en de tuningwereld kan daar vollop van genieten, want die werken toch altijd volgens orders die ze binnenkrijgen . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).