Live: de Bentley Bentayga Mulliner is kleurrijk

Auteur: , 9 Reacties

Puuuuurple swag...puuuurple swag...

Paars op een auto, het is niet voor iedereen, maar ik houd ervan. Tenminste, vooral als het een beetje donkerpaars is. Wat dat betreft is de tint op de Bentayga die Bentley op de beursvloer heeft geparkeerd mij misschien net wat te licht. Maar ach, daar kan Bentley wel een mouw aan passen voor jouw Benta mits je dat met me eens bent.

Het is alweer een tijdje geleden dat @wouter helemaal tot rust kwam in de super-SUV (video). Inmiddels kan je naast de W12-variant ook kiezen voor een V8 op diesel. Om een of andere reden geeft Bentley daar echter niet zoveel ruchtbaarheid aan. Liever focussen ze zich op de Bentayga Mulliner, met nóg meer opulente weelde.

Hoewel, dat zeggen we nu wel…Maar kijk eens aan de binnenkant van de auto. In het atelier van Mulliner kwamen ze er op een gegeven moment kennelijk achter dat het paarse leder op was. Zodoende hebben ze de achterstoelen maar gewoon bekleed met crème kleurig leder. Dat is dan wel weer een beetje armoedig hoor…9 reacties

Zonder vaatwasser ??
Pauperbak ..
Op de een of andere manier doen die wielen me denken aan de wieldoppen van een Golf 4.
Er zit volgens mij een breitling horloge in deze auto, prijs optie van 280k :/
Ook al zullen velen het smakeloos vinden, zo’n SUV, maar dit is toch wat je wilt hebben? Het ziet er waanzinnig statig uit, helemaal als je zwart leer vermijdt tijdens het samenstellen.

Daarnaast, een X5 met M-pakket en zwarte wielen, dát is pas smakeloos.
Die picknick doos staat goed in de weg in de kofferbak, als je wat koffers mee moet nemen.
T is net Milka zo.

OT: beter dan saai grijs
Quasi Modo!
Als je echt niet meer weet wat je met je geld moet bestel je zo een ding met alle opties
Hee, daar zit ook zo’n dashboard in met een berg. Alleen deze is veel kleurrijker. Is dit ook houtinleg? Vond dat toch wel een knap staaltje vakwerk. En als ik me het kon veroorloven, had ik deze optie ook genomen. Dan had ik met houtinleg een afbeelding van mijn kasteel/landhuis (wat ik me dan ook zou kunnen veroorloven) laten maken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).