Lumma Design Range Rover Vogue CLR-R is oogverblindend

Auteur: , 19 Reacties

En niet omdat-ie zo mooi is!

Het zijn niet één van de meest elegante auto’s ter wereld, maar ze doen het goed bij beroemdheden en PC Hooftstraters. Om een beetje het kaf van het koren te scheiden, wordt er al snel een leuk nieuw bodykitje tegenaan gesmeten. Zaak is het dan wel om dit smaakvol te doen, iets waar Lumma Design nogal moeite mee lijkt te hebben.

Wit en blauw is, net als zwart en rood, eigenlijk altijd wel een goede combinatie. Zo ook op de Range Rover Vogue, maar niet op de manier zoals Lumma het heeft toegepast. De blauwe accenten zorgen voor een onsamenhangend geheel, en de ietwat klungelige CLR-R kit maakt het er niet veel beter op. De uitgeklopte wielkassen zijn erop geplakt, de grote luchthapper in de nieuwe voorbumper met keukenkastjeshandvat lijkt op een uiensnijder en de frames om de dagrijverlichting lijkt ook bij de IKEA vandaan te komen.

Gelukkig zijn er ook positieve dingen te ontdekken aan het design. De nieuwe grille met gekleurde bladen misstaat de Range Rover niet, en de blauwe rand langs de motorkap staat goed bij de geverfde spiegelkappen. Laat alle andere opsmuk achterwege en je houdt een fris ogende wagen.19 reacties

Tja, het is apart maar daar vind ik ook alles mee gezegd…
Mwah, vind hem nog wel best leukig ofzo… Het geheel past gewoon goed bij elkaar… De lijnen, kleur en bodykit…
Image
Liever een normale Range Rover met voldoende chassishoogte, zodat je in bepaalde situaties net als Alexian Lien ( http://www.autoblog.nl/nieuws/range-rover-gate-1-motorrijder-verlamd-1-gearresteerd-62076 ) nog ergens overheen kan rijden, zonder je bumpers kapot te rijden :)

Met een normale Range Rover kan je best nog vrij hard over verkeersdrempels heen overigens, mocht je dat willen.
Ik vind hem eerlijk gezegd wel oké!
Ik kan het niet met de schrijver eens zijn. Dit is écht een gave bak. Qua bodykit niet ‘too much’ en die blauw-witte velgen passen perfect.
Is dit niet gewoon een ambulance zonder stickers en zwaailicht?
No go.
Alsof die uit de garage van LosCustoms is uit komen rollen :)
@driver28: los Santos costums
@ronaldddvos: johzeetie jij kent hem dus ook..
@driver28: ja! ik speel het elke dag bijna!
Ik vind hem eigenlijk best wel dik zo
Waarom zijn er zoveel foute ombouwingen van een Range rover te vinden?
@michelinman: Omdat het DE PC hooft/Rodeo Drive tractor bij uitstek is. In Los Angeles struikel je werkelijk over die dingen. Daar zit het geld en gebrek aan smaak dus voilà
Ik ben geen fan vanne range rover maar wat ze met een klein beetje blauw erbij kunnen doen haha het heeft wel wat!
als ik een Range Rover zou bestellen wist ik het wel,
hij zou wit met blauw worden! wat plaatje, ik heb hier normaal niks mee met bumpers als deze Cayenne TechArt magnum enzo, maar vind deze erg gaaf. misschien het witte mat wit laten wrappen.
Dit is best te pruimen
Briljant, door een kleuter de tuning te laten ontwerpen krijgt zelfs de grootste SUV nog wat speels.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).