Man wil zijn eiland ruilen voor een Porsche 918

Auteur: , 19 Reacties

No man is an island, maar kan je een eiland wel ruilen voor een Porsche 918?

Een man in -waar anders dan- Florida heeft genoeg van zijn stukje land in de oceaan en wil dit graag ruilen tegen een Porsche 918 (rijtest). Het is niet de eerste keer dat we Floridiaan Emilio de revue laten passeren op deze site, want eerder wilde de landrot al een eilandje van de hand doen in ruil voor een Enzo Ferrari.

Het eiland ligt in de buurt van Port Orange, Florida en is zo’n 1,2 hectare groot. Het is hetzelfde stukje land dat Emilio, die nog drie eilanden bezit, een aantal jaar geleden al aanbood. Kennelijk had niemand zin om de geliefde Enzo van de hand te doen voor een door water omgeven onontwikkeld stuk land in ‘the sunshine state’. Dat terwijl de mogelijkheden met het land eindeloos zijn. Kijk even door de aligators en reusachtige muggen die spoedig besmet zijn met ZIKA heen en je kan er je eigen paradijs bouwen. Of misschien is een klein landingstripje voor nachtelijke vluchten uit Colombia ook een optie.

Emilio is een autofanaat die claimt onder andere zo’n 40 Alfa’s en Maserati’s gehad te hebben in zijn leven. Een echte liefhebber van bros Italiaans staal dus. Dat maakt zijn huidige voorliefde voor de Teutoonse hypercar nog opvallender. In een interview met TeamSpeed geeft hij aan wat de switch heeft ingegeven.

“I own a 911, and I feel like the Porsche is one of the best cars made. It’s drivable, less expensive, maintenance is better. You can get in and drive it, whereas the Ferrari you probably can’t drive it everyday. They’re more practical. I believe there would be less maintenance, and it’s more drivable. It’s more of a car you could use daily. The others, after 5,000 miles you have to bring them in and have a $30,000 service.”

Dat klinkt een beetje als de platgetrapte stereotypes die we kennen, maar dat kan dan ook wel kloppen want Emilio is niet meer de jongste. Hij zit al 29 jaar in de vastgoedsector in Florida. Tevens geeft hij aan dat hij een LaFerrari of een P1 stiekem toch ook zou overwegen als ruilwaar tegen zijn eiland, maar hij zal ook wel weten dat die twee auto’s nog veel duurder zijn op de oververhitte markt voor speciale auto’s dezer dagen.

Ruil jij je hypercar tegen een eiland in de zon, of breekt de zon ook hier in Nederland al elke morgen door als je de vederlichte deur dichttrekt?19 reacties

Dat eiland kan nog wel eens heel veel geld waard worden
Opzich….
Amenooit….
Heb nog liever mijn eigen pug 205 dan dat stuk gras
@theyoungsaablover: Oke, dan neem ik het wel
@theyoungsaablover: dat zeg je nu, totdat het voorstel voor je neus is hahahaah
Kim young uno heeft wel interesse
Een eiland zonder jachthaven of vliegveld, dat gaat voorlopig alleen maar geld kosten
Ik heb nog wel een 918 in de vitrinekast staan die ik wel wil ruilen tegen zijn miniatuureilandje…

1,2 hectare… Pfff, en als het hoog water is blijft er helemaal niks van over.
Een eiland zonder witte strand, alleen maar een beetje groen. En als het stormt loopt het waarschijnlijk nog onder ook. Moest ik een 918 eigenaar zijn zou ik er zelfs niet naar omkijken.
@misterdrogba: naar het eiland uiteraard.
Rally baan op bouwen?
Het is zo’n eind weg he….
via Android app
Pfoe had ik nu maar een Porsche 918 om te ruilen en dan nog een paar miljoen om dat eiland aan te pakken. Eigen jachthaven, supervilla, private beach.. ik droom fijn verder:)
Hij vind de Ferrari’s en al te duur in onderhoud en niet dagelijks te kunnen rijden. Wat verwacht hij dan van een 918? Als dat ding een servicebeurtje nodig heeft of een reparatie zal er ook een flinke rekening boven tafel komen. En met dat eiland van hem wens ik hem veel succes, als ik een 918 zou hebben had ik vriendelijk er voor bedankt.
Wie moest er nog meer aan Dexter denken bij het zien van die foto’s?
Jaapiyo leuk stukje weer
Emilio moet opassen, volgens mij is dat nog Tony Montana turf daaro
Was ik de enige die eland las in plaats van eiland?..
Het lijkt mij dat de goede man cash genoeg heeft om op een normale manier een 918 te kopen. Het feit dat hij iemand met dit eiland wil opzadelen verkleint de kans alleen maar dat hij de auto krijgt. Ergo, hij wil eigenlijk helemaal geen auto maar het is gewoon een aandachtshoer, punt.
Ik denk dat de markt voor 918-bezitters die toevallig een Floridaans eilandje zoeken bijzonder klein is. Misschien kun je het eiland beter verkopen (je bent toch makelaar!) en van het geld een 918 kopen. Natuurlijk, dit geeft meer reclame maar zoals ik zeg, de markt zal niet heel groot zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).