Manhart MH4: knalgele powercoupé met 550 pk

Auteur: , 8 Reacties

Reeds in mei maakte Manhart ons lekker met een tuningprogramma voor de BMW M4. Daarna verstopten de Duitsers zich een half jaar in hun werkplaats, om met bovenstaand scheurijzer voor de dag te komen.

Manhart MH4

Als tuner moet je opvallen, en Manhart zit lang genoeg in de game om dit te snappen. In plaats van het wit op de renders werd daarom gekozen voor een lekkere felle geeltint met zwarte streep over de body. Als Quentin Tarantino nog eens een derde Kill Bill maakt suggereren we deze wielen voor zijn Bride.

Manhart MH4

De 550 pk en 820 Nm sterke creatie staat momenteel als ster van de Manhart-stand in Essen, op de jaarlijkse tuningshow aldaar. De geweldenaar op 21 inch die goed is voor een topsnelheid van 340 km/u wordt geflankeerd door een 400 pk sterke MH2. Diederik888 kwam hem tegen op de beursvloer, en maakte een paar mooie platen. Check ze op autojunk!8 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Heb hem gezien, mooie toevoegingen. Ziet er erg strak uit.
Ik HAAT mat
maar verder prachtig!!
Ziet er zoveel beter uit dan normaal
via iPhone app
Ik vind de velgen, verlaging en accessoires nog niet eens zo slecht staan. Alleen die matte wrap en die stickers… Door het mat ziet het er erg goedkoop uit en qua stickers: Alpina is de enige die stickers mogen plaatsen op een BMW.
Zonde striping en stickers moeten ze ‘m op de inrit zetten :p
Vind geel op deze auto wel machtig mooi staan, alleen die strepen zijn jammer
Beest
Mooi alleen ander kleurtje.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).