Mansory Bentayga voor oud-Feyenoorder Elia

Auteur: , 34 Reacties

Wat een smaakvolle samenstelling..

Bentayga

Tegenwoordig speelt Eljero Elia in Istanboel, maar dit betekent niet dat de voetballer zijn gezicht niet laat zien in Nederland. De speler is geselecteerd voor Oranje en zal binnenkort in actie komen. Ook was hij gisteren aanwezig bij het afscheid van Dirk Kuyt in de Kuip. Nu hij zich op Hollandse bodem begeeft, heeft hij meteen een nieuw speeltje opgehaald.

Het betreft, hoe kan het ook anders, een Bentley Bentayga. Een Bugatti Chiron zit er nog niet in voor de voetballer, maar met een Bentayga valt er weinig te klagen. Elia reed eerder onder meer een Huracán. De Lambo deed hij in 2017 van de hand. Vermoedelijk werd de auto verkocht omdat hij in dat jaar de overstap maakte naar Istanbul Başakşehir.

Zoals het een voetballer betaamd, is de Bentayga niet standaard gebleven. De auto is door JD Customs aangepakt met een pakketje van Mansory in combinatie met een matzwarte wrap. Zijn SUV verwarren met de standaard Benta van Ali B zal dus niet zomaar gebeuren.

Fotocredit: Eljro Elia op Instagram34 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Is dat een ziekte, voetballersswag? Veel mensen hebben er last van, lijkt wel een epidemie.

(Verder geen kwaad woord, iedereen moet zelf weten wat hij/zij doet)
Ik vind het best dik, lijkt minder op een W7 zo.
@porschepdk: Q7 bedoelde ik
Ik acht de kans groot dat Eljero zijn centjes in de toekomst nog wel eens opgebruikt kan hebben. Beetje à la Glenn Helder. Wel mooie samenstelling zo.
@roland78: Hij is mede-eigenaar van het kledingmerk BALR en dat loopt best aardig volgens mij. Zal dus niet snel een tekort aan centjes hebben.
@berlinetta: We’ll see. Ik hoop het oprecht voor hem.
@roland78: Glen Helder is/was gokverslaafd. Dan gaat het vrij hard.
@roland78: heeft een koffie en cocktail zaak. En heeft bij zijn buitenlandse avonturen vele miljoenen verdiend. Die heeft niet te klagen.
@roland78: kan je garanderen dat, dat nooit zal gebeuren..
Mat zwart wow! Echt iets nieuws sinds 2005.
Zoals Senna de NSX mee heeft helpen ontwikkelen, zo heeft Andreas Bocelli deze mee helpen ombouwen.
@cossiekiller: dan moet het geluid wel goed zitten toch?
@davelepeef: Dat zal niet verkeerd zijn, V8 of V12… Dikke knalpot eronder en gaan!
Ik zag een Londense taxi staan.
@desjonnies: inderdaad ja 😂
Mooie Audi
Ach, voetballers. Absurd overbetaalde entertainers voor de “gewone” burgerman. Goede wetenschappers krijgen minder centen, maar verdienen het eigenlijk wel. Ach, uiteindelijk is het allemaal ook maar geld. :-) Ik ben de vaste reacties maar even voor…. Ik ben NIET jaloers op deze man met zijn kraaltjes en spiegeltjes container. Als hij een mooie nieuwe Mazda MX5 of Toyota Supra zou kopen, dan zou ik hem wel een beetje benijden. :-)
@tge1: Achja, eigenlijk krijgen alle beroemdheden veel te veel geld. Ik ben het er ook niet altijd mee eens, maar dat is nou eenmaal hoe onze wereld werkt. De mensen die we het hardst nodig hebben, krijgen vaak veel minder dan de mensen die overbodig zijn.
@tge1: Een goede wetenschapper doet het niet voor het geld.
@ikleesookoverautos: Eens, maar in mijn ogen verdient ie het wel. Een voetballer doet het waarschijnlijk wel grotendeels voor het geld en dat verdient ie in mijn ogen niet.
@ikleesookoverautos: Er zijn ook goede wetenschappers die best wat willen verdienen aan hun werk.
@tge1: ja en dat kunnen ze ook.
Batman zou jaloers zijn.
Kunnen we voetballers niet per definitie onder curatele stellen? Dan mag er een soort welstandscommissie worden aangesteld om te bepalen of ze wel of geen (geen natuurlijk!) lelijke auto mogen kopen.

Mooi, nu even kijken wat ik nog meer in mijn Stalinistische regime wil verbieden… kon nog wel eens een lang lijstje worden.
En over 3 jr failliet en kan ik die op kamers bij Bogarde, Helder of Drenthe:).. Kraaien zijn het..
@maddog74: hij is mede-eigenaar van het merk ballr. Daarnaast heeft deze voetballer daadwerkelijk wel een voetbal carrière en degene die jij benoemt niet…. Denk dat hij zijn hersens wel op de goede plek heeft zitten.
Hij heeft ook die zwart/witte ghost toch nog, en een S63. Toch van alle Nederlandse voetballers wel leuke auto’s bij elkaar gesprokkeld.
Zijn Bentley Continental GT by Mansory had toch schade? Ik dacht dat ik hem ook een keer uit een matzwarte Bentley GT SuperSports W12 zag stappen maar die kan ook van iemand anders geweest zijn.
Inmiddels ook weer te vinden in een Huracan Performante
@autospotterkerkrade: Er zijn ook wetenschapper die, terecht, wat willen ontvangen voor hun vondsten en vindingen. Mijns inziens volledig terecht.
Hij heeft altijd wel dikke auto’s hoor.
De dmc lambo staat regelmatig in Kerkrade
Bij Genoa voetbalt er een Uruguayaan genaamd Diego Laxalt. De beste man is in het bezit van een mooie rode BMW 2002ti. Zoek maar eens op z’n instagram account.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).