Mansory maakt de lelijkste G500 4×4² tot nu toe

Auteur: , 27 Reacties

Mansory geeft de standaard G500 4×4² een flinke make-over.

Die blauwe Mansory-velgen, die we laatst onder een Passat zagen, zouden hier eigenlijk prima bij passen. Mocht je je G-klasse nog verder willen verneuken dan wil men je vast helpen, maar in dit geval leggen ze er standaard wat anders onder. Uiteraard heeft Mansory wel veel andere dingen aangepast. Zo heeft de G500 4×4² een nieuwe voorkant gekregen, met prominente LED lampjes en een carbon motorkap. Aan de zijkanten zien we wat extra luchthappers en diverse carbon details (zijspiegels, deurgrepen, etc). Op het dak is er ook met carbon gestrooid, en we zien zelfs een extra spoiler.

In het interieur zien we wederom veel carbon, maar ook heel veel Mansory logo’s. Carbon en logo’s, je moet er van houden…

The sports steering wheel designed especially for the 4×4² features a carbon inlay and the aluminium pedals guarantee full control over the vehicle. At the same time, the interior oozes pure luxury – almost all the interior furnishing components have been masterfully created by hand from leather and cutting edge carbon fabric. The exclusive interior is topped off by logos, decorative stitching and beading to match the colour of the vehicle.

Het goede nieuws: ook motorisch is deze G-klasse aangepakt. Dankzij de Mansory Powerbox en een sportuitlaat is er 63 pk extra beschikbaar, evenals 100 Nm extra koppel. Totaal gaat het dus om 485 pk en 710 Nm koppel. Plaatjes kijken kan in de gallery hieronder.27 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Mansory weet altijd van elk model dat ze aanpakken “de lelijkste tot nu toe” te maken. Is ook een prestatie.
@str8six: Nouja, de GLE wisten ze wel mooi te maken (mijn mening), de G Klasse is gewoon standaard een afgekeurde container op wielen.
@danivdengel: hee engeltje, pas op je woorden. De G goes way back my man.
Het ging goed,totdat ik het zag interieur ziet, vreselijk dat geblokte carbon. Dat je daar de hele dag tegenaan moet kijken.
@redbee5: Verbaas me er enigszins over dat ze zo’n brede plain weave hebben gekozen ja, bepaald niet gebruikelijk. Carbon vind ik sowieso niet echt het mooiste materiaal om tegen aan te kijken, maar zo’n schaakbord op je dashboard is helemaal van de zotte.
@motoragent: maar wel handig als je fanatiek schaker bent!
@redbee5: achterlichten kunnen anders ook niet
Een welgemeend Man-sorry is wel eens op zijn plaats!
@gulli: zeggen ze ook als ze je de rekening tonen
@Gulli: Maak daar maar gerust: Man man man-sorry van :)
En toch wil ik deze
Wat een absoluut gedrocht, onmogelijk om een creatie als deze mooi te vinden. Maar zo zijn er wel meerdere creaties van Mansory wat niet om aan te zien is.
Deze is voor Grote Smurf gesmurft !
@FieRo: yep. Hiermee wordt je bijnaam vanzelf “grote smurf”.
Een auto speciaal gemaakt voor wat extremer terreinwerk. En dan schroef je er wegbanden onder…. Ongelofelijk dat dit soort meuk verkocht wordt. Aan de andere kant, m’n broertje ziet in Dubai meer Mansory Rolls etc dan stock Rolls….
Een KM-teller tot 370 km/h in een G-Klasse!

Seems legit…
Mansory. Man¦sory. Man¦sorry. Sorry¦Man.
Als ze dat er nou alvast op plakken voor de niet- voetballers, drugs dealers of rapperts die er tegen aan moeten kijken op de weg.
Zou wel zo netjes zijn.
Vind hem wel dik zo.
Voor Mansory begrippen nog niet eens heel verkeerd.
Bizar wat voor smaak sommige mensen hebben… Vind hem wel minder lelijk als die koplampen niet carbon zijn (op de ene foto wel en de andere blauw)
In het zwart is ie best om aan te zien
Zo lelijk is hij nou ook weer niet. Wat een gezeik weer.
Zelfs in Moskou, the G-wagon capital, gaan ze dit niet kopen. Dat baby-blauw gaat niet samen met zwart IMO.
Het is in ieder geval wel een leuk blauw kleurtje….
Valt mij toch wel weer mee dat ze hem geen verlagingssetje hebben gegeven:p
Smaak!
via Android app
Zij bouwen toch alleen maar in opdracht van opdrachtgevers? Eigenlijk is al het lelijke dus niet eens echt aan Mansory te wijten..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).