Mansory Range Rover Sport, you know the drill

Auteur: , 11 Reacties

Joehoe, Petra Ecclestone? Mansory heeft weer een Range Rover door de carbonoven getrokken. Kopen, kopen, kopen!

Voor het jaarlijkse Top Marques-feestje, dat morgen in Monaco weer aftrapt, heeft Mansory zich uitgeleefd op de tweede generatie Range Rover Sport. Het kleinere broertje van de Range Rover-zonder-Sport neemt veel kenmerken van de dikke stadscentrum-bulldozer over, ergo: carbon en Zwitserse vlaggetjes in overvloed (niet dat er veel Zwitsers aan is, maar de vlag is een mooi PR-middel).

Mansory RR Sport

Aan weerszijden zijn de wielkasten met 30 mm verbreed, de wielen hierin beginnen bij 21 inch, maar een echte carbon-pimp gaat meteen voor de volle 23 inch met 315/25 ZR23-banden. Ideaal voor de parvenu’s, patjepeëers en protserige petrolhead-proleten die op Top Marques afkomen, maar voor de klant die de volumeknop graag iets teruggedraaid ziet misschien ‘too much’.

Voor hen heeft Mansory een ‘soft kit bodywork’-versie in voorbereiding, zonder de widebody en met wat bescheidener modificaties.11 reacties

Dikke mooie wagen!
Nee dank je.
‘Mansory’ bah!
Man Sorry… Dat ik zo voor lul rij
Dat carbon gedoe hoeft allemaal niet zo, maar verder is het echt wel een lekkere bak vind ik.
Als Mansory nou van de F12berlinetta en zo afblijft, en dit blijft doen… De RR kan het best hebben, een Aventador niet.
@Vinny_93: Was vorige week in Praag en heb daar een F12 Mansory Stalone zien rijden. Meneer was er niet vies van om even deftig op te trekken, ik zal het filmpje is uploaden op autojunk. Komt wel een serieus geluid uit dat apparaat hoor. Maar zoals je al zegt, het ziet er niet uit.
ZO FOUT! Maar stiekem zou ik er toch wel heeeeeel graag 1 willen hebben… :) Wat een brute auto!
nieuwe RR Sport: geweldige bak. Zoals Wouter met zn Targa: ik hoop er veel van worden gekocht zodat ik er eentje kan betalen in 4 jaar.
Mansory RR Sport. Nee bedankt. Het is moeilijk om iets te bedenken wat Mansory heeft toegevoeft wat ik ook op mijn RR Sport zou willen. Misschien de velgen, al hoeven die niet vna Mansory te zijn.
tja kwijlen in optima forma. .
Spoilertje mag iets subtieler maar verder is die goedgekeurd! Het onbereikbare is toch vaak het mooist, hehe.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).