Mansory S63 Coupé heeft dringend een dokter nodig

Auteur: , 23 Reacties

Deze AMG-Coupé is namelijk echt té dik. Levensgevaarlijk dik zelfs. Met een BMI hoger dan de leeftijd van mijn oma-dik. Verstopte aderen-blubberdik. Get the point?

Swag, swag, swag.

Mansory is als zo’n vriend die je – als jij een sterk verhaal vertelt – altijd moet overtroeven met hetzelfde dat hij 10x beter heeft gedaan. Als Mansory een voetballer was, dan was het Zlatan: helemaal vol van zichzelf maar tegelijkertijd een epische harde eindbaas die zijn grote woorden altijd kracht bij zet met daden. Mansory blaft niet alleen, het bijt ook.

Hun S63 Coupé met bijna 1.000 pk is weer zo’n projectje waar we rustig een kwartier naar kunnen kijken met een verwarrende mix van bewondering, afgunst, en totale wansmaak. Deze auto is een statement voor wie geen f*ck geeft en waarin je niet je vrouw, maar je veel te ordinaire doorgesnoven Oekraïense side ho vervoert terwijl Jumbo Shrimp op volume 11 uit je speakers bosst. En ja, ik wil er één.

Op de foto’s komt het niet heel duidelijk naar voren, maar de inzetstukken in de motorkap zijn een prachtige afwisseling op het matte thema, in hoogglans carbon met blauwe spikkels er doorheen.

Damn Mansory, you loco.
23 reacties

Wat een beest! Ik zou Mansory alleen nog even lief aankijken met een hondenkoekje in mijn hand om het Mercedes logo te laten zitten!
Mansory is als je zelf meegebrachte huismerk ketchup gebruiken om de gerechten bij de Librije op smaak te brengen.
@mashell: topreactie!
Haha dat eerste stukje tekst.. leuk gezegd hahaha
Leuk Ford kleurtje !!
En hoe lang blijft het heel??
@dutchdriftking: waarschijnlijk ongeveer twee keer zo lang als een 1000pk gtr. Eeuwig dus als je de meeste fanboys mag geloven..
@dutchdriftking: pk per liter is gelijk aan dat van de 488 en 675lt, zo gek hebben ze het dus nog niet gemaakt.
@lambo4all: Ik heb Mclaren en Ferrari toch wel wat hoger zitten als Mansory……..
Wat een lekkere auto van buiten. Had alleen toch liever het Mercedes logo ipv M gezien. Maar perfecte kleur en grappige velgen eronder. Alleen dat interieur… Dat vind ik wel echt verpest
#obesitas
Stuk beter dan het origineel.
Hij begint steeds meer op een lugana coupe te lijken…
Echt heel dik dus!
Hahaha leuke tekst
Vervang die spoiler aub door een subtiel lipje, voor de rest is ie perfect!
Degene die dit serieus overweegt aan te schaffen heeft volgens mij ook een dokter nodig;)
Door de “uitlaten” heen kan ik gewoon de grond zien.
wat een ongelooflijk beest zeg, lijkt lekker gedrongen door de side shirts en de dikke velgen. Zou persoonlijk voor een ander interieur kleurencombi gaan, maar zeer uitstekend gedaan en inderdaad ….. Move Over All I Shit On You All!!
Wat een heerlijk corpulente auto
Dat stuk over de Oekraïnse side ho…. Briljant!
Er zijn al heel veel artikelen vanwege Geneve, maar als aan iedere auto twee artikelen besteed worden…. Die Rolls Serenity kreeg al twee artikelen, die Bentley 6 speed ook, nu deze weer. Is één artikel per auto niet meer genoeg?
Rare spoilertje er af en andere velgen en klaar!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).