Mansory Stallone 599 GTB is een koopje?

Auteur: , 10 Reacties

Stel, je wilt graag een lekkere V12-Ferrari kopen, maar je toch qua stijl en klasse van het standaardkooppubliek onderscheiden. Dan is een Mansory Stallone wellicht een optie.

De Ferrari 599 heeft inmiddels een opvolger in de vorm van de F12berlinetta, waar ook Mansory zijn licht al op heeft laten schijnen. Wellicht vond een Mansory-minnende 599 GTB-eigenaar het daarom hoog tijd zijn oude paardje voor een nieuwe in te ruilen, maar dat weten we niet zeker natuurlijk.

Feit is dat er bij Prestige Cars in Monaco een 620 pk sterke Mansory Stallone te koop staat, geregistreerd in februari 2008, en met 11.000 km op de klok. Und ist der Preis heiß? Voor 224.916 euro, ex belastingen, mag je hem meenemen.

Trouwens, Ferrari werd vandaag in het VK tot ‘coolest brand’ uitgeroepen, iets dat op de redactie tot veel besmuikt gegniffel leidde.10 reacties

Als het die van de foto is: is van AAA rental waar wel eerder aandacht aan is besteed (meisje huurt Veyron bijvoorbeeld)!
Misschien dat Sylvester hem wil kopen.
@j00rs: haha goeie
Heeft net als de oude Stallone waarschijnlijk ook ooit in een pornofilm gefigureerd.
Na het lezen van het 599 kostenplaatje van Chris Harris, moet je echt gek zijn om ooit zo’n ding te kopen.
@midasracer: hmm maar als je nou een auto koopt van ca 200.000 euro, dan is €11.000 euro in 10 maanden nog wel te overzien? Die auto’s blijven maximaal 3 jaar in het bezit ver verkoop je dan weer. Natuurlijk is het niet niks maar het verbaasd me niks. (pas als er iets kapot gaat wat niet onder de garantie valt, dan denk ik dat het lachen je wel vergaat)
een stallone heeft toch 720 paarden onder de kap?
Deze kennelijk niet :)
220 ex? Daar heb je ook een F12 voor. Niet erg onderscheidend de komende tijd, maar het zou mijn keuze zijn. Of een 599GTO XX-lijn.
Precies dezelfde gespot in Milaan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).